Mercur retrograd în Fecioară. Previziuni și recomandări pentru Taur/Ascendent în Taur

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

La 23 august, Mercur își va începe retrogradarea în Fecioară. Iată ce va aduce acest tranzit pentru nativii Taur și cei cu ascendent în Taur.

Chiar dacă retrogradarea lui Mercur în Fecioară se va petrece în perioada cuprinsă între 23 august-15 septembrie, efectele se simt deja.

Să ne amintim că planeta comunicării a intrat deja în semnul contaminat al retrogradării pe 28 iulie și va scăpa de tot de el abia pe 5 octombrie.

Dacă ar fi fost vorba doar despre Mercur, ar fi cum ar fi. Însă acum ne aflăm și în plină retrogradare a lui Venus, care se va finaliza pe 4 septembrie. 

Arhetipul Fecioarei este cel care ajustează, aduce îmbunătățiri. Dar ca vulnerabilitate, ne va face nesuferiți, critici, exigenți. Mercur în Fecioară este și anxios, așa că poate fi o perioadă epuizantă, cel puțin din punct de vedere mental.

E posibil să ne întrebăm așa: „cât bag, în cât timp, și ce îmi iese”, deoarece vom dori să câștigăm mult cu investiție mică și să înțelegem încă dinainte toate etapele proiectului. O altă frază pe care o poți reține este "gândesc, socotesc și apoi scriu.”

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

La acești nativi, Mercur va fi retrograd în Casa a 5-a. Ce se poate întâmpla? Pentru cei care au copii, o să urmeze o perioadă destul de dificilă, nu prea o să știi de tine. De exemplu, dacă știai că trebuie să îi înscrii la o grădiniță, la o școală, la un afterschool, ești pus față în față cu multe acte, cu multe drumuri, tot felul de încurcături.

Mai ales dacă ai deja un program încărcat, simți că nu îți iese nimic, mai ales atunci când vine vorba de copii. De altfel, tot ce ține de relațiile cu copiii, de viețile lor, va fi mai complicat începând cu 23 august. 

Pregătește-te, fiindcă pot să apară multe momente stresante legate de copii. 

Dacă mergi la școală sau predai, din nou te poți confrunta cu o perioadă ciudată. Iar dacă ai examene, s-ar putea să nu fie deloc unele ușoare. 

Pentru că încă ne aflăm sub retrogradarea lui Venus, dacă vrei să te întorci la vreun partener, ai face bine să ai foarte mare grijă. Sau, dacă întâlnești pe cineva nou, nu lua decizii pe repede înainte, pentru că nu este deloc un moment bun. 

Ar trebui să ai mare grijă și la cheltuieli, mai ales când vine vorba despre fondurile familiei. 

Astrosens îți recomandă să citești și: Mercur retrograd în Fecioară. Previziuni și recomandări pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel