Mercur retrograd în Fecioară. Previziuni și recomandări pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa foto: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa foto: pixabay.com

Mercur își va începe retrogradarea în semnul Fecioarei. Află ce aduce acest tranzit pentru nativii Vărsător și cei cu ascendent în Vărsător.

Chiar dacă retrogradarea lui Mercur în Fecioară se va petrece în perioada cuprinsă între 23 august-15 septembrie, efectele se simt deja.

Să ne amintim că planeta comunicării a intrat deja în semnul contaminat al retrogradării pe 28 iulie și va scăpa de tot de el abia pe 5 octombrie.

Dacă ar fi fost vorba doar despre Mercur, ar fi cum ar fi. Însă acum ne aflăm și în plină retrogradare a lui Venus, care se va finaliza pe 4 septembrie. 

Arhetipul Fecioarei este cel care ajustează, aduce îmbunătățiri. Dar ca vulnerabilitate, ne va face nesuferiți, critici, exigenți. Mercur în Fecioară este și anxios, așa că poate fi o perioadă epuizantă, cel puțin din punct de vedere mental.

E posibil să ne întrebăm așa: „cât bag, în cât timp, și ce îmi iese”, deoarece vom dori să câștigăm mult cu investiție mică și să înțelegem încă dinainte toate etapele proiectului. O altă frază pe care o poți reține este "gândesc, socotesc și apoi scriu.”

Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur va retrograda în Casa a 8-a. Și cum Venus este retrogradă în Casa a 7-a a relațiilor, în primul rând trebuie discutat despre finanțele pe care le împarți cu partenerul. Deci, despre banii la comun. De resursele familiei. Pentru că unul va dori să cheltuiască mai mult, altul mai puțin și așa apar disensiuni.

Ori tu, ori partenerul, va deveni nemulțumit de această parte financiară în următoarea perioada. În acest mod, se duc și banii și te mai și cerți. 

Dacă te afli într-un proces de partaj, ai mare grijă la ce acte semnezi, dar și la strategiile pe care le dezvolți cu avocații. Să nu crezi că totul o să iasă așa cum îți dorești tu. 

De asemenea, pentru acei nativi Vărsător care se găsesc într-un proces de succesiune sau pentru cei care trebuie să primească niște bani, apar niște situații tare neplăcute și stresante.

În final, astrologul mai face niște recomandări, odată cu retrogradarea lui Mercur în Casa a 8-a. Să fii puțin atent și la ce nu se spune, la ce nu se transmite și vocal, pentru că este ceva în spatele acestei tăceri. 

Tu ai capacitatea de a-ți da seama și ce se află în spatele lucrurilor. Poți afla și niște secrete mai neplăcute, mai ales pe plan relațional. 

Poți să fii interesat și de: Mercur retrograd în Fecioară. Previziuni și recomandări pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel