Mercur retrograd în Taur: banii sunt importanți! Bonus de Lună Nouă- cum să atragi prosperitatea cu ajutorul unui portofel

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage

Banii au o însemnătate imensă pentru stilul de viață al zilelor noastre. Ar fi bine să profităm de energia lui Mercur retrograd în Taur (până pe 3 iunie, dar cu efecte prelungite) și să vedem cum și unde am cheltuit, unde am nedreptățit energia financiară, unde am blocat fluxul banilor? Totodată, să profităm de Luna Nouă, moment în care ne putem uita înainte, putem să facem planuri, să setăm intenții și să ne gândim care ar fi cea mai bună modalitate pentru a ne bucura de prosperitate?

Mercur Retrograd vrea să fim mai selectivi, să ne bazăm pe ce avem, să fim siguri, să ne reparăm greșelile făcute până acum. Nu își proiectează amânările asupra noastră pentru a ne pedepsi, ci doar pentru a ne oferi un răgaz pentru a putea construi solid, pentru a nu mai fi atât de superficiali. 

Întorcându-se în Taur, semn de pământ, semn al bogăției, posesivității și resurselor, Mercur retrograd ne face să ne dăm seama că banii chiar contează. Să respectăm energia banilor, să îi valorificăm altfel decât am făcut-o până acum.

Avem încă ceva timp la dispoziție să ne uităm înapoi la felul în care am cheltuit și nu pentru a ne văita că toate sunt scumpe, ci pentru a vedea unde am greșit din punct de vedere financiar, ce anume nu a fost făcut așa cum trebuia? Ce am învățat din asta? Ce contracte am semnat? Au fost avantajoase sau nu? 

Luna Nouă în Gemeni vine cu sprijinul său și ne ajută ca după ce ne-am făcut bilanțul, după ce suntem pe drumul bun al conștientizării, să învățăm să cheltuim diferit și să câștigăm mai mult, respectând banii. 

Aveți mai jos câteva sfaturi inspirate din Feng Shui care vă învață cum să vă bucurați de prosperitate și să aveți mereu portofelul plin.

-În primul rând, este întotdeauna bine să îţi păstrezi portofelul într-o stare curată și ordonată, așa că începe să elimini toate lucrurile inutile din poșetă și portofel. În mod similar cu Feng Shui pentru acasă și birou, odată ce cureţi o zonă și elimini energia stagnantă, aceasta va face loc curgerii unei noi energii. Nu păstra chitanțe, facturi de card de credit sau orice altceva care reprezintă datorii sau bani cheltuiți și păstrează mereu ceva bani în portofel, deții astfel simbolul abundenței. 

-Evită să arunci portofelul pe masa de mâncat sau oriunde la întâmplare. Nu aşeza portofelul pe podea, mai ales pe podeaua din baie, chiar şi atunci când te afli într-un spaţiu public şi nu ai buzunare.

În regulile Feng Shui contează mult și culoarea portofelului:

Negru este cea mai comună și populară culoare și ai înțeles bine! Negrul reprezintă bogăția și prosperitatea. Dacă eşti în căutarea unui avans în carieră sau în creștere în afacerea ta, negrul este culoarea ideală.

Albastru simbolizează că banii se vor scurge la fel ca apa și este greu să acumulezi bogăție, deci culoarea nu este recomandată.

Roșu reprezintă foc și nu este recomandat pentru culoarea portofelului, deoarece va arde norocul bogăției.

Maro te ajută dacă doreşti să creşti economiile sau ai obiceiul de a cheltui prea mulți bani, această culoare te poate ajuta să economiseşti bani.

Roz este mai potrivit pentru doamnele care caută cealaltă jumătate, deoarece crește norocul iubirii și relației. Dacă vrei să îţi creşti averea, nu utiliza această culoare.

Verde reprezintă creștere și viață. În casa Feng Shui, vei adăuga o plantă verde pentru a contribui la creșterea fluxului pozitiv de energie în spațiul tău, un portofel verde va ajuta la creșterea oportunității de venit. Este potrivit mai ales pentru antreprenori pentru a întâmpina oportunitățile de afaceri.

Portofelul de culoare galben deschis poate atrage adesea bani, dar va fi adesea cu dus şi întors. Banii vin, dar se şi cheltuie uşor. Pentru a rezolva situația de mai sus, ai putea lua în considerare culoarea galben muștar sau galben pastel pentru portofel/poșetă.

-Evită să foloseşti un portofel la mâna a doua, deoarece energia proprietarului anterior a fost în portofel și te poate influența dacă începi să îl utilizezi. Nu vei ști niciodată dacă este cu noroc sau nu, așa că obţine unul nou-nouț.

-Evită să alegi o formă neregulată de portofel / poșetă. Cel mai bine este să aibă o formă dreptunghiulară, în care nu trebuie să pliezi bancnotele pentru a le introduce. Ajută la sporirea norocului bogăției.

 sursa: fengshuibeginner.com

Ai citit și despre ce replici ai putea să folosești ca să nu te mai lași manipulat?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel