Mercur revine în Gemeni, încă este în faza de „umbră”. Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com

Astrologul Daniela Simulescu ne spune ce efecte are întoarcerea lui Mercur în semnul Gemenilor pentru fiecare Zodie/ Ascendent. 

Mercur revine în Gemeni și vorbește pe de o parte despre, comunicare, planificare, rațiune, numere, calcule, date, iar pe de altă parte despre a reveni la o metodă împrospătată de învățare. Încă ne aflăm în faza de „umbră”, adică Mercur încă este afectat de propria sa mișcare retrogradă anterioară, și chiar dacă acum și-a reluat mersul direct, efectele retrogradării se vor simți până pe 5 iulie.

Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent, odată cu revenirea lui Mercur în Gemeni

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mercur se întoarce în casa comunicării. Îți va fi mai ușor să vorbești despre planurile tale. De astăzi îți va fi mai ușor să vorbești cu oamenii, să întrebi și desigur, chiar să afli. 

Taur/ Ascendent în Taur

Mercur iese din semnul vostru. Puteți să vă afirmați, să vă lăudați mai mult. S-ar putea să fiți destul de convingători, însă nu vine de la sine, trebuie să spuneți exact ce știți să faceți.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur intră în semnul vostru, vă mai liniștiți, sunteți mai curajoși, vă bazați pe propriile voastre capacități intelectuale și aveți idei foarte bune.

Rac/ Ascendent în Rac

S-ar putea să vă răscolească anumite amintiri, să vă facă să vă întoarceți în trecut. Să meditați la tot ce s-a întâmplat. S-ar putea să vreți să fiți mai retrași

Leu/ Ascendent în Leu

Veți fi foarte sociabili, vă veți integra foarte ușor, aveți nevoie de diversitate. Întâlniți-vă cu toți, puteți afla multe informații, mai ales pe plan profesional.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Mercur a intrat în casa a 10-a, deci profesional apar multe situații. E posibil să fie un haos, dar voi sunteți capabili să îl organizați.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Mercur începe tranzitul în casa a 9-a, vă priește, în special celor studioși. Veți fi interesați și de vacanțe, de călătorii.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Veți fi pricepuți la a investi banii, vă merg bine afacerile. Mercur vă face și puțin suspicioși, încercați să nu exagerați cu scenariile.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Mercur tranzitatează casa a 7-a, discuțiile cu partenerul pot fi foarte importante așa că nu le mai amânați. Puneți întrebări, fiți deschiși.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Mercur tranzitează casa a 6-a, aveți grijă să vorbiți cu toți cei din jurul vostru, chiar și cu cei pe care îi considerați inferiori.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Relațiile cu copiii se pot îmbunătăți. E cazul să vorbiți mai mult despre pasiunile voastre. Dacă aveți un hobby, e cazul să găsiți metodele prin care să vă bucurați de el.

Pești/ Ascendent în Pești

Învățați care este diferența între a auzi și a asculta, ascultați și ce spun ceilalți. Nu le negați realitatea celorlalți. Acceptați vulnerabilitatea voastră, dar și pe a celorlalți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel