Mercur şi Marte în Scorpion: Cele PATRU zodii care vor avea intuiţia la cote MAXIME până pe 13 decembrie 2021

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Mercur şi Marte în Scorpion: Cele PATRU zodii care vor avea intuiţia la cote MAXIME până pe 13 decembrie 2021 (sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
Mercur şi Marte în Scorpion: Cele PATRU zodii care vor avea intuiţia la cote MAXIME până pe 13 decembrie 2021 (sursa foto: Pixabay)

Marte şi Mercur, împreună în semnul intens al Scorpionului. Influenţa acestor două planete se va simţi mult chiar şi după ce îşi vor încheia tranzitul, deşi Marte va fi în Scorpion până pe 13 decembrie. Probabil ai simţit o schimbare în modul ce a comunica cu ceilalţi, în special cu cei cu care ai relaţii strânse, familie, cuplu, prieteni, colaboratori profesionali. Patru dintre semnele zodiacului vor dezvolta în această perioadă un atu important: intuiţia. Nu îi ajută pe fiecare în acelaşi mod, dar fiecare va avea parte de câteva momente de 'aha!' sau vor avea descoperiri şi revelaţii în momentele în care se bazează pe instinct.

Rac (sau cei cu ascendentul în Rac)

Cu Marte în tranzit prin casa a 5-a, vei țipa după atenție. Vor fi situații în care îți vei da seama că nu ești lăsat să te exprimi așa cum și-ai dori. Vei fi precum un leu care vrea să fie auzit în toată jungla. Nevoia de iubire și afecțiune va fi imensă.

Din discuţiile cu copiii descoperiţi lucruri la care nu v-aţi fi gândit, fie că sunt mai mici sau mai mari. Pe urmă, Mercur în casa a 5-a vorbeşte despre romantism, despre poezii, texte, mesaje scrise. S-ar putea să primiţi astfel de mesaje sau să scrieţi nişte lucruri prin care să cuceriţi o persoană.

Cu Mercur în casa a 5-a, lângă Marte, e o perioadă minunată pentru a vă gândi la cum să investiţi banii familiei. Când vorbim de casa a 5-a, vorbim şi resursele din familie. Veţi descoperi proiecte, lucruri, obiecte în care vreţi să investiţi.

Deci, discuţiile cu copiii, cu persoana iubită, dar şi despre banii familiei sunt foarte importante şi tot ce descoperiţi, chiar o să vă fie pe plac.

Scorpion (sau cei cu ascendent în Scorpion)

Aflaţi tot ce vreţi! Cu Mercur în Semnul vostru, orice vreţi să aflaţi în perioada următoare, fără să faceţi mari eforturi. În orice caz, tot ce aflaţi, e folositor, chiar dacă în primă fază poate fi neplăcut. Veştile s-ar putea să fie proaste, dar din veştile alea proaste descoperiţi lucruri care să vă fie ce ajutor pe urmă. Şi dacă sunt şi veşti bune, e minunat.

Cert e că aflaţi tot ce vreţi în perioada următoare. Voi reuşiţi să ţineţi secrete, dar aflaţi secretele celorlalţi. Aveţi o minte foarte vie, foarte activă până pe 24 noiembrie. Un singur lucru: s-ar putea să fii puţin mai paroxistic, mai fatalist şi mai bine ţine-le pentru tine, nu le da mai departe.

Vei deborda de pasiune și intensitate. Simpla ta prezență îi va motiva pe cei din jur. Unii vor fi atrași instantaneu de tine, alții se vor teme. Astrele îți recomandă să profiți de perioada în care Marte tranzitează semnul tău pentru că îți aduce mult curaj, ambiție și energie nemăsurată.

Săgetător (sau cei cu ascendent în Săgetător)

Până pe 13 decembrie, Marte va tranzita casa a 12-a, a subconștientului. S-ar putea să treci prin diverse frustrări, pierderi, momente de reprimare a emoțiilor. Dar toate acestea vor avea un obiectiv: să îți recunoști traumele și să începi să le vindeci.

Şi Mercur tranzitează casa a 12-a. Aflaţi de pierderi, aflaţi de problemele unor oameni dragi. Din toate aceste momente copleşitoare, învăţaţi lucruri din zona spirituală, din zona filozofică a vieţii şi mulţi dintre voi se pot confrunta cu probleme mai serioase de sănătate şi vor intra în contact cu specialişti diferiţi de ce aţi avut până acum şi descoperiţi tratamente diferite.

Cu Marte şi Mercur în casa a 12-a începe o perioadă foarte bună pentru a debuta un proces terapeutic de vindecare cu un psiholog, un specialist în această zonă. Anxietatea va fi ridicată.

Aveţi  grijă ce visaţi cu Mercur în casa a 12-a, în următoarea perioadă. Nu neapărat premoniţii, dar prin vise, prin coşmaruri sunt nişte semne. E clar că e ceva acolo ce trebuie să reţineţi şi să vă daţi seama de ce aţi visat asta. Poate te-ai gândit prea mult, dacă e ceva în subconştient ce nu funcţionează.

Cu Mercur în casa a 12-a este o perioadă bună să vă retrageţi, mai ales dacă aveţi de învăţat, de studiat ceva. Nu staţi cu multă lume.

Pești (sau cei cu ascendent în Peşti)

Marte va tranzita casa a 9-a. Te vei lupta serios pentru principiile și valorile tale. Nu este cazul să îi forțezi pe alții să aibă aceeași credință. Dar astrele te vor invita să îți găsești puterea necesară pentru expansiunea minții. Călătoriile vor fi adevărate surse de înțelepciune.

Mercur tranzitează, de asemenea, casa a 9-a. Veţi descoperi multe lucruri minunate din călătorii până pe 24 noiembrie. Fie că o faceţi în oraşul în care locuiţi sau altă călătorie, descoperiţi lucruri. 

Dacă aveţi acces la persoane cu un intelect mai serios, cu o experienţă de viaţă mai mare, puteţi purta discuţii, să învăţaţi de la ei. 

Cu Mercur în tranzit în casa a 9-a, studiul este încurajat. Dintr-o dată, cărţile pe care le veţi citi, studiile pe care le veţi urma, documentarele pe care le veţi urmări, descoperiţi lucruri folositoare şi vă ajută să vedeţi viaţa dintr-o altă perspectivă.

Pentru că Mercur va tranzita casa a 9-a, aveţi această şansă de a citi. Pentru cei care sunt profesori, este o perioadă uimitoare, pentru cei care vor să înveţe, este o perioadă extraordinară, dar nu uitaţi de zona de călătorii. Chiar şi într-un parc dacă mergeţi puteţi vedea un copac, vedeţi un magazin altfel. Acele lucruri vă vor folosi. Tot ce descoperiţi în călătorii, în drumuri, în vizite şi în studiu vor fi de mare ajutor pentru perioada următoare. Mai ales că Mercur în Scorpion este foarte investigativ. Poate veţi căuta romane poliţiste, veţi fi foarte intrigaţi de tot felul de scenarii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel