Mesaj tulburător al astrologului Daniela Simulescu legat de Luna Nouă din 28 iulie 2022. „Lipiți de un cadavru”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Astrologul Daniela Simulescu ne îndeamnă în stilul său caracteristic, aducând în fața ochilor noștri o imagine simbolică a unui „cadavru” de care ajungem să ne legăm singuri, să renunțăm la lucrurile toxice din viața noastră. Detalii mai jos. 

Astrologul Daniela Simulescu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook cu privire la ce anume am putea face pe 28 iulie 2022. Luna Nouă de acum vine, desigur, în continuarea Lunii Pline de pe 13 iulie, care scosese la suprafață traumele și durerile noastre. Vom avea curajul să folosim încrederea pe care ne-o dă Jupiter pentru a schimba ceva? Ne vom bucura cu adevărat de un nou început?

„Luna Plină de pe 13 iulie a fost în conjuncție cu Pluto (planeta morții și a adâncurilor). Luna Nouă de pe 28 iulie va fi în trigon cu Jupiter (planeta încrederii). Am citit undeva că pe vremea Babilonului, una dintre pedepse era legarea unui cadavru de o persoană vie. Și astfel, persoana vie se descompunea în același timp cu mortul. Luna Plină de pe 13 iulie i-a făcut pe unii să își dea seama că sunt lipiți de un „cadavru”. Și că de fapt s-au legat singuri. Un partener, un loc de muncă, un obicei, un loc, o adicție etc. Sau de o variantă a sinelui destul de „putrezită”. Și care nu le mai folosește la nimic. Ei, dacă ați avut astfel de revelații în ultimele două săptămâni, vă anunț că Luna Nouă de pe 28 iulie este o zi bună pentru a vă curăța de ultimele resturi de „putrefacție”. Sigur, nu putem întoarce viața la 180 grade într-o singură zi, mai ales dacă avem un tipar autodistructiv. Dar poate cerem ajutor”.

O Lună Nouă e un nou început. Putem folosi acest moment de conștientizare, putem să o luăm de la capăt.

Să nu uităm că Soarele și Luna se simt foarte bine în Leu și ne aduc în calea emoțiilor noastre nevoia de iubire, atenție, validare, răsfăț, cadouri, laude. Energia Leului (atenție, vorbim despre energia acestui semn zodiacal, nu de oamenii care s-au născut cu Soarele în Leu, ci de felul în care este definită energia emanată de semnul guvernat de Soare) vorbește de a ne concentra pe propria persoană, vorbește foarte mult de iubirea pe care ne-o acordăm nouă înșine. Trebuie să ajungem să credem în brandul personal ca să știm să ne vindem. Pe măsură ce credem în noi, ajungem să devenim ceea ce credem.

Luna Nouă este în trigon cu Jupiter, înseamnă că este aducătoare de șanse, de mare noroc, de oportunități, însă astrologul Daniela Simulescu ne atenționează că Trigonul vine cu reușite doar dacă îl pui la muncă.

Pe de altă parte, e important să ne gândim și la faptul că Jupiter își începe retrogradarea în semnul Berbecului până pe 28 octombrie. Ce șanse am avut până acum de pe 11 mai și nu le-am pus în practică, acestea s-ar putea să revină în atenția noastră. 

Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent cu ocazia Lunii Noi din Leu de pe 28 iulie 2022 găsești chiar aici! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel