Mesajele astrelor pentru PATRU zodii. Berbeci, NU vă grăbiți. Taurii pot fi spirituali, Gemenii trebuie să ai grijă la cheltuieli. Racii își îmbunătățesc relațiile afective

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
pexels.com
EXCLUSIV
pexels.com

Azi, avem un careu între Soarele din Săgetător și Neptun din Pești. Este aspect uimitor pentru o imaginație bogată, dar cumplit pentru viața de zi cu zi. Există riscul dezamăgirii, înșelăciunii și a pierderii controlului. Careul arată o tensiune între noi, deci este posibil să întâlnim acele situații care să proiecteze confuzia interioară. Am face bine să nu credem în oricine imediat. Află ce aduc astrele în această săptămână pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac!

În perioada următoare, beneficiem și de alte evenimente importante. Mercur își va începe retrogradarea pe 29 decembrie, dar are deja efecte încă de pe 7 decembrie, de cand a intrat în Capricorn. Deci ai grijă la planurile și cumpărăturile pentru sărbători!

Mercur și Venus se sprijină reciproc, pentru că sunt în același semn. Am putea de pe acum să ne apucăm de planurile de sărbători. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Careul de astăzi dintre Soare și Neptun îți spune să stai puțin pe loc și să nu te grăbești cu niciun plan. În toată luna decembrie, ar fi bine să nu te gândești la ce vei face în 2023. Ce poți face, în schimb? Ocupă-te de organizarea sărbătorilor. Nu te complica! Nu ai tranzite care să te ajute cu planurile pe termen lung.

Ai aspecte bune din punct de vedere profesional în această săptămână, dar necesită tot ponderare. Totuși, poți să ai niște discuții cu oameni interesanți  în aceste zile, mai ales la locul de muncă. Astrologul Daniela Simulescu îți recomandă și socializarea. Berbecii sunt afectați de opoziția dintre Pluto și Lilith, deci nu este momentul să iei decizii, mai ales la job. Ai puțină răbdare.

Taur/Ascendent în Taur

În jurul tău, s-ar putea să apară situații pe care le consideri inconfortabile sau provocatoare. Totuși, ele apar ca să îți dai seama că pot exista și alte căi sau alte perspective. Fii deschis la ele! Pentru că Mercur și Venus sunt în Casa a noua și fac aspecte bune, ai putea să-ți planifici o călătorie, să te plimbi și să-ți exprimi mai mult partea spirituală, mai ales în luna decembrie.

În aceste zile, bazează-te mai mult pe liniște și pe instrospecție. Te ajută mult. Rugăciunile, meditațiile și orice ține de partea spirituală sunt încurajate.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Săptămâna aceasta, Mercur face două aspecte. Nu uita nici că acesta va retrograda de pe data de 29 decembrie, dar îi simți influența încă de pe 7 decembrie. Pe scurt, trebuie să ai mare grijă! Zilele acestea și până la sfârșitul anului, Gemenii sunt îndemnați să aibă grijă cu cheltuielile.

Casa a opta vorbește despre pierderi, așa că ar fi bine să fii atent la finanțe. Nu cheltui bani decât dacă este absolut necesar! S-ar putea să arunci cu banii doar din impuls. Grijă și la relațiile afective. Poți avea tendința să crezi pe cine nu trebuie și să nu ai încredere în persoanele potrivite.

Rac/Ascendent în Rac

Este o săptămână bună din punct de vedere relațional. Vorbim despre aspecte care te ajută să te acomodezi altfel la viața de cuplu. Dacă au fost mici disensiuni în relația ta în ultimele zile, cu Mercur și Venus în Casa a șaptea, aceste aspecte te ajută să-ți vezi partenerul într-o altă lumină.

Este vorba și despre acceptarea radicală. Poți să-ți vezi partenerul așa cum este și să faci compromisuri ca totul să meargă bine. Lasă deoparte cariera, mai ales că Marte este retrograd în Casa a 12-a. Este mare nevoie să te axezi pe îmbunătățirea relațiilor afective.

Citește și: Vești importante de la astre pentru Leu, Balanță, Fecioară și Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel