Mesajele astrelor pentru PATRU zodii. Care tranzit le schimbă radical direcția?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Un tranzit important aduce foarte multe schimbări pentru anumiți nativi. Iată ce le transmit astrele!

De pe data de 16 mai 2023 și până în mai 2024, Jupiter, planeta expansiunii, este în semnul Taurului. De pe 30 decembrie și-a oprit retrogradarea începută pe 4 septembrie. Acum se află în mers direct până pe 26 mai, când va intra în semnul Gemenilor.

În timpul tranzitului lui Jupiter prin Taur, se conturează ideea de creștere, abundență și oportunități. Totuși, Jupiter, cu tendința sa de a exagera, evidențiază atât aspectele pozitive, cât și pe cele negative ale vieții noastre. Această perioadă aduce posibilități de câștig, accent pe productivitate și dorința de a obține și a deține lucruri, îndemnând la economii și investiții. Este important să înțelegem că impactul tranzitului lui Jupiter în Taur se reflectă în mod tangibil în rutina noastră zilnică, căutând să construim și să consolidăm, cu un interes deosebit pentru aspectele financiare.

Iată prin ce schimbări vor trece zodiile!

Berbec/Ascendent în Berbec

Până pe 26 mai, schimbările financiare sunt probabile datorită lui Jupiter în casa a 2-a. Conjuncția Jupiter-Uranus din aprilie poate influența semnificativ situația ta financiară. Există șansa unei creșteri financiare sau a unui sprijin neașteptat. Este recomandat să acorzi atenție cheltuielilor și să fii mai curajos în negocieri. Înainte ca Jupiter să intre în semnul Gemenilor, e o oportunitate să explorezi noi surse de finanțare, fie că ești activ în câmpul muncii sau pensionar.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În timpul retrogradării lui Jupiter în casa a 12-a, ai acordat atenție persoanelor apropiate aflate în dificultate sau ai investit mai mult timp acasă, în familie. Această perioadă a fost menită să faciliteze o reorganizare personală și să-ți schimbe prioritățile. Odată cu revenirea lui Jupiter la mersul direct, se anunță posibile îmbunătățiri în relația de cuplu și o clarificare a perspectivelor tale profesionale. Până pe 26 mai, este important să identifici prioritățile tale și să alegi ceea ce este cu adevărat benefic pentru tine. Dacă există probleme de sănătate, Jupiter în casa a 12-a te poate ghida către cei mai buni specialiști.

Rac/Ascendent în Rac

Până pe 26 mai, accentul cade pe socializare. Pentru a te simți bine într-un loc, însoțește-te de un cerc de prieteni. Explorează evenimente, înscrie-te în grupuri și implică-te în excursii. E important să faci cunoștință cu noi oameni, atât în plan personal, cât și profesional. Conjuncția dintre Jupiter și Uranus în aprilie poate aduce un eveniment surprinzător, aducând o senzație de prospețime. Chiar dacă ai planuri pentru 2024, perspectiva lor se poate schimba din aprilie. S-ar putea să fie benefic să ieși mai des și să oferi un loc special și altor persoane în viața ta.

Pești/Ascendent în Pești

Jupiter, guvernatorul tău, ți-a adus o perioadă dificilă în timpul retrogradării sale, generând schimbări considerabile pentru tine. Acum că și-a reluat mersul direct și până la sfârșitul lui mai, te așteaptă numeroase călătorii și sarcini administrative, inclusiv mai multe evenimente în sfera familială. Această perioadă este favorabilă pentru a învăța. Până pe 26 mai, evidențiază-ți calitățile în plan profesional și la interviuri, concentrându-te pe ceea ce poți oferi. În plus, este o ocazie propice pentru a experimenta în diverse domenii și pentru a relua anumite studii dacă ai renunțat anterior la ele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel