Mesajele astrelor pentru PATRU ZODII. Racii trebuie să aibă grijă la bani, Balanțele la excesul de zel. Săgetătorii pot avea tensiuni cu partenerul, la Capricorni apar negocieri

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 01 feb 2023, 13:51 | Categorie: Horoscop săptămânal
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

A venit și prima zi din februarie! Această lună nu prezintă fenomene marcante, dar ne pregătește pentru o nouă etapă foarte importantă, din martie. Atunci vom avea tranzite esențiale, ale lui Saturn în Pești și Pluto în Vărsător. Poți folosi februarie ca să te împaci cu trecutul. Iată ce urmează pentru nativii Rac, Balanță, Săgetător și Capricorn în aceste zile.

Ne-am despărțit de prima lună din an, care a fost destul de plină de blocaje. Februarie începe în forță și aduce multe procese interioare. Avem prezente câteva aspecte dinamice, pe care le vom simți ca un duș rece. Însă, restul lunii va fi destul de liniștit.

Dar poate fi liniștea dinaintea furtunii, care să ne pregătească pentru luna martie. Aceasta va fi istorică din punct de vedere astrologic.

Pe 4 februarie, avem un careu între Soarele din Vărsător și Uranus din Taur. Acesta poate să provoace evenimente neașteptate sau schimbări de comportament al apropiaților. Nu îți face prea multe planuri.

De asemenea, duminică avem și o Lună Plină în Leu, pe 5 februarie. Vorbim despre un fenomen special, care poate aduce situații bizare, mai ales pentru nativii cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Te poți trezi în situații în care nu îți găsești locul, mai ales din punct de vedere relațional. Luna Plină o să fie și în Careu cu Uranus, așa că stările emoționale vor fi foarte fluctuante.

Rac/Ascendent în Rac

Luna Plină în Leu, de pe 5 februarie, reprezintă aspectul cel mai important pentru tine, fiindcă Luna este și guvernatorul tău. Ai grijă mare la bani! La cei pe care îi iei cu împrumut sau la cei pe care îi dai cu împrumut. Ține cont de banii pe care îi faci din salariu, dar și de cei pe care îi obții din alte fonduri.

Atenție și la negocieri și la certurile care apar din cauza banilor. Poți să și exagerezi în acest domeniu și să emiți numeroase judecați legate de finanțe. Pentru că Luna Plină este în careu cu Uranus din Casa a 10-a, ar trebui să te gândești la faptul că se poate schimba și situația ta financiară.

Ar fi bine să înveți să nu fii nici prea zgârcit, dar nici prea generos când se discută de aspectul financiar. Gândește-te la un mod de a te bucura de bani, nu doar de a-i folosi de dragul de a o face.

Balanță/Ascendent în Balanță

Guvernatoarea ta, Venus, este în tranzit prin Casa a șasea în aceste prime zile ale săptămânii și asta îți place. Muncești, te implici și găsești sens în ceea ce faci. Te dedici și ești implicat.

Undeva spre finalul săptămânii, Venus face un careu cu Marte și acolo începi să exagerezi. Să simți un exces de zel. Tot ce dă pe dinafară nu-i bun, iar asta poate fi observat în special de cei din jurul tău. Trebuie să înveți să găsești un echilibru, o armonie interioară. Vine un ușor dezechilibru pentru tine în următoarele zile.

În ceea ce privește Luna Plină în Leu de pe 5 februarie, cu cât te duci mai mult către ceilalți sau cu cât aștepți mai mult validarea lor, cu atât vei avea mai mult de pierdut. Este o nevoie de a demonstra săptămâna asta pentru tine. Culmea este că acest lucru nu te ajută, pentru că această dorință nu are în spate nimic în spate, așa că nu este recomandat.

Ceilalți nu au timp de tine săptămâna asta, așa că fii precaut.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Există câteva tensiuni în aceste zile, dar astrele vin în favoarea ta. Luna Plină de pe 5 februarie nu îți face atât de mult rău, ba din contră. Va fi acolo unde îți dorești tu, în zona de călătorii sau a formelor de educație.

Totuși, ai putea să ai grijă de locuința ta. Uită-te mai bine la ceea ce s-a stricat și vezi dacă mai poate fi reparat sau nu. Vezi și ce mai poate fi îmbunătățit sau cumpărat prin casă. Pot apărea tensiuni cu partenerul, mai ales că Marte este în Casa a șaptea, iar Venus în Casa a patra. Apar tot felul de ciocniri, dar îți păstrezi entuziasmul și cheful de viață.

Când Jupiter se apropie de Chiron în Casa a 5-a, este vorba despre amplificarea sau conștientizarea unui viciu din viața ta. Ar trebui ca până în mai, să înveți să nu îți mai faci rău.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Banii reprezintă subiectul săptămânii pentru semnul serios și dur al zodiacului! Ai face bine să mai arunci o privirile la conturile la comun. Poate la cele pe care le folosești cu partenerul sau cele de afaceri, cu asociații. Asigură-te și că ai plătit toate taxele și impozitele, astfel încât să eviți penalizările.

Ai grijă și la tot ce înseamnă lupta pentru moșteniri sau partaje, dacă te afli într-un proces de divorț. Apar negocieri și discuții în cuplu. 

În rest, aspectele sunt destul de bune. Muncești, ai liniște și găsești lucruri care îți plac.

Citește și: Mesajele astrelor pentru PATRU zodii. Iubire de sine pentru Berbec, dinamism pentru Gemeni. Fecioarele trebuie să delege, Peștii au nevoie de disciplină

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play