Mesajele astrelor pentru PATRU zodii. Vor fi tensiuni și provocări

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pexels.com
Pexels.com

Marte este în Săgetător de pe data de 24 noiembrie și va sta acolo până pe 4 ianuarie. Când Marte tranzitează semnul Săgetătorului, apar luptători pentru pace. Deși scopul pentru care luptă pare restabilirea armoniei, întotdeauna se află și interese ascunse la mijloc. Iată zodiile cele mai afectate de acest tranzit!

În timpul tranzitului lui Marte prin Săgetător, combinația dintre energia agresivă a lui Marte și optimismul semnului Săgetătorului poate genera extreme în comportamentul nostru. Acest amalgam aduce cu sine dorința arzătoare de a atinge noi înălțimi și de a căuta armonia, însă această căutare vine adesea cu un interes ascuns. Perioada favorizează evoluția personală, călătoriile și explorarea unor domenii noi, dar necesită atenție în ceea ce privește prejudecățile, tendința de a acționa impulsiv și excesul de zel.

Cele mai afectate zodii sunt: Gemeni, Săgetător, Fecioară și Pești.

Marte în Săgetător aduce mișcări și în context politic la nivel global, cu mulți lideri internaționali angajându-se în negocieri și eforturi de reconciliere între diferite tabere. Acest tranzit poate genera, de asemenea, dezbateri ample în sfera religioasă, deoarece semnul Săgetătorului este asociat cu implicații spirituale și religioase profunde.

Iată ce se întâmplă cu zodiile cele mai afectate!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Intrarea lui Marte în casa a 7-a aduce perspective tensionate din punct de vedere partenerial, indicând posibile despărțiri afective sau profesionale, conflicte legate de documente sau lege și apariția unor persoane iritate menite să provoace propriile tale frustrări interioare. Se prevăd acțiuni precipitate care pot conduce la impunerea voinței personale asupra altora, generând confruntări și perturbări de sărbători. De menționat și faptul că Mercur va retrograda în casa relațiilor.

Marte în casa a 7-a poate atrage persoane care adoptă o atitudine superioară asupra ta, declanșând reacții neplăcute. Avertismentul principal este de a evita confruntările fără motive întemeiate și de a gestiona răspunsurile la conflicte în mod conștient.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În această perioadă, răbdarea cu familia nu va fi punctul tău forte. Planurile și pregătirile pentru sărbători vor stârni o anumită supărare. Careul dintre Marte și Saturn din casa a 7-a, te va face să ai dificultăți în a înțelege perspectivele celor din jur. Chiar dacă ești gata să te implici în sarcinile necesare, o să crezi că ceilalți nu urmează aceeași direcție. E important să înveți că acțiunile tale sunt pentru propria ta satisfacție, nu neapărat pentru ceilalți.

Marte tranzitează casa a 4-a, asociată cu armonia interioară și viața familială. Evită critica față de membrii familiei și încearcă să găsești modalități de a gestiona furia internă care poate apărea. Nu fi prea critic, ci căută modalități de a opri această furie care pare să vină din interior.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte în semnul tău aduce un val de furie și frustrare, dar și curaj, optimism și dorința de a începe din nou. Nu vei renunța ușor și vei încerca să convingi pe alții despre capacitățile tale. Marte aduce încredere și exuberanță, dar și agresivitate, iar aceste aspecte trebuie echilibrate. Careul dintre Saturn și Neptun va tempera puțin această furie și o să aducă mai multă stabilitate.

Fie că îți dorești o schimbare în carieră sau să rezolvi probleme financiare, Marte te ajută să îți planurile la îndeplinire. În cazul conflictelor familiale, vei putea interveni și să le rezolvi, iar în relația de cuplu, vei aduce un moment de trezire la realitate. Chiar dacă pare tulburător la început, în timp, oamenii vor realiza beneficiile acțiunilor tale.

Este recomandat să faci mișcare și să practici un sport în această perioadă.

Pești/Ascendent în Pești

Marte va tranzita casa a 10-a spre sfârșitul anului și va conduce la discuții tensionate cu superiorii. Situațiile stresante și momentele de criză vor apărea, solicitându-ți să iei decizii importante. Careul dintre Marte, Saturn și Neptun din Pești te va confrunta cu limite personale. Se prefigurează un moment crucial în cariera ta. Dacă simți că mediul de lucru nu este satisfăcător, nu ar trebui să te compromiți doar pentru atmosfera plăcută.

Este necesar să îți schimbi percepția legată de serviciu. Nu ar trebui să faci sacrificii fără un motiv întemeiat. Poți alege să cauți o altă oportunitate de muncă sau s-ar putea să apară tensiuni în locul actual. Pe 29 Decembrie, Marte face careu cu Neptun. În acea zi, este important să rămâi neinfluențat. Dacă ai luat deja decizia de a începe o nouă etapă în cariera ta, este esențial să te ții de această hotărâre.

Citește și Horoscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel