Mesajele ÎNGERILOR pentru energia COLECTIVĂ a cifrei 8

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Pixabay.com
Pixabay.com

Cifra 8 este considerată de bun augur, deoarece este asociată cu prosperitatea și succesul financiar. Energia lui 8 va influența colectivul în anul 2024. Iată ce semnifică în numerologie, dar și care sunt mesajele Îngerilor!

Care este semnificația anului 2024 în numerologie?

În numerologie, fiecare an este asociat cu un număr universal de an corespunzător unui format dintr-o singură cifră între 1 și 9. Acesta arată energia pe care colectivul o va experimenta în ansamblu. Anul 2024 este un ”An Universal 8” în numerologie, ceea ce înseamnă că ne-am despărțit de o perioadă de introspecție și suntem într-unul al prosperității. 2023 a avut energia lui 7, care i-a provocat pe toți să-și refacă realitatea. Acum, energia acestei cifre îi inspiră pe toți să se elibereze de convenție, să acționeze și să-și aducă visele la viață.

Opt este considerat un semn bun pentru tine, ca un curcubeu după furtună și promisiunea unui viitor mai luminos. Experții sunt de acord că, în ciuda provocărilor care vor exista în anul acesta, este unul al speranței, creșterii, expansiunii, prosperității și succesului pentru tine. Este momentul să abordezi o perspectivă nouă asupra vieții și să ai încredere că experiențele tale te pot ghida prin necunoscut către o chemare mai mare.

În astrologie, numărul 8 este guvernat de Saturn, numit și Lordul Karmei. Saturn cere sacrificii pentru dorințele tale. Adesea, amână recompensele și satisfacția până când o lecție este învățată. Cu toate acestea, perseverența, tenacitatea și determinarea pe care Saturn le manifestă vor aduce recompense pe deplin meritate.

Saturn ne învață cum să ne asumăm conducerea și responsabilitatea. Și în timp ce se află în Pești în 2024, este un semn să eliberezi visele care nu sunt realiste pentru noua ta persoană.

Ce simbolizează un ”An Universal 8” în numerologie?

Numerologia se referă la fluxul de cicluri care se desfășoară unul în altul. Tot ceea ce ai experimentat în acest an va influența povestea ta în anul următor. Este necesar să-ți redefinești obiectivele și păstrezi spațiu emoțional pentru viața pe care o lași în urmă. Este o energie puternică în care munca grea depusă începe să dea roade. Cu toate acestea, necesită și să te îndepărtezi de lecțiile reflexive ale cifrei 7 și să îmbrățișezi fără teamă schimbările rapide ale anului care urmează. Prin identificarea domeniilor din viață care sunt personal nesatisfăcătoare sau subdezvoltate, poți face primul pas către transformarea vieții tale.

Tu știi care sunt previziunile pentru cifra ta a destinului? Află aici: Previziuni numerologice pentru anul 2024. Predicții pentru TOATE cifrele destinului.

Mesajele îngerilor pentru energia colectivă

În simbolistica angelică, 8 este o reprezentare a justiției, conducerii, prosperității și a echilibrului, dar semnifică și karma. În acest caz, 2024 va fi un an în care vom culege roadele a ceea ce am semănat. Cu alte cuvinte, dacă ai semănat efort, muncă și onestitate, atunci vei culege succes și bogăție în acest an nou.

În angelologie, Îngerul care reprezintă acest număr este Cahetel, care are harul de a evita calamitățile, de a interveni în timpuri de conflict și confruntare, cum ar fi războaiele și conflictele dintre națiuni. Este un scut împotriva energiilor negative și luptă împotriva răului în lume. La nivel personal, este un Înger care protejează și binecuvântează pe cei care îl invocă cu o prosperitate mare. De asemenea, prezice o mare abundență în agricultură, ceea ce indică un an bun pentru această activitate.

Mesajele Îngerilor pentru acest an ne vorbește despre renaștere, sfârșituri și începuturi, speranță, și cum chiar și cel mai mic și neînsemnat lucru poate crește în abundență. Speranța de a ști că nu există un sfârșit real, deoarece totul reînvie din nou și din nou într-un ciclu nesfârșit. Acest ciclu nesfârșit este reprezentat ca simbol al infinitului. La nivel personal, Îngerii ne spun despre un an al începuturilor noi, al recompenselor mari și al învățării să creăm echilibru în viețile noastre, nu urmărind ceea ce este în afara noastră, ci ascultând ceea ce este înăuntru.

În ansamblu, numerologia pentru 2024 se conturează ca un an puternic și transformatoare. Prin menținerea echilibrului și stabilității, putem valorifica la maximum această energie și obține succes în toate domeniile vieții noastre.

Ştiaţi că hipertensiunea arterială este denumită şi „ucigaşul tăcut” pentru că poate să nu prezinte niciun simptom? Îți recomandăm 7 soluții la îndemână pentru a scădea tensiunea arterială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel