Momente importante pentru PATRU zodii cu ocazia Lunii Sângerii de pe 5 mai

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Iată ce previziuni există pentru următoarele zodii de la cunoscuți astrologi internaționali!

Pe 5 mai, vom avea o Eclipsă de Lună/Luna Plină în Scorpion.

Deci, cu Luna Plină, Soarele și Luna sunt în opoziție. Această Lună Plină de pe 5 mai beneficiază și de planeta Uranus, care este foarte aproape, dar și de Mercur retrograd din Taur.

Iată ce părere au astrologii Cam White și Veerle Debruyne în legătură cu aceste zodii!

Rac/Ascendent în Rac

Nativii acestei zodii se pot simți puțin singuri în perioada eclipsei de Luna de pe 5 mai. Ar vrea să stea cât mai mult în propria companie, dar tind să se izoleze destul de tare. S-ar putea să se simtă destul de copleșiți de situație, indiferent dacă au sau nu motive reale de îngrijorare.

Se anunță vești bune în domeniul profesional, așa că, dacă alegi să petreci mai mult timp singur în preajma acestei date, asigură-te că te ocupi mai mult de muncă și că îți îmbunătățești anumite abilități. Sau ieși mai mult cu colegii, ca să te relaxezi. Întoarce-te mai mult la tine și nu îți mai îndrepta atenția prea mult către cei din jur. O să îți facă bine.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Plină se va petrece chiar în semnul tău, așa că nu ai cum să nu simți acest fenomen. Poți simți o energie eliberatoare, dacă îi dai voie să te pătrundă. Apar o mulțime de emoții care te încarcă. În relații, s-ar putea să ai puțin de furcă, mai ales în discuțiile cu partenerul. Dar poate că ceva nu s-a vindecat cu adevărat în interiorul tău, nu este doar vina celor din jur.

Odată cu Luna Plină, ai ocazia să îți iei la revedere de la anumite părți din tine, care nu îți fac bine. Poate fi vorba despre orice! De pildă, poate că îi ajuți mereu pe ceilalți și la tine nici nu te gândești. Iar asta, uneori, poate fi toxic pentru tine. Sau poate că încerci să controlezi pe toți cei din jurul tău. 

Este un moment în care te poți ridica și poți face un pas înainte, dacă înveți să fii umil și încerci să mergi mai departe.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Plină în Scorpion se va petrece la tine în Casa a 11-a. Asta poate avea două direcții. Prima oară, vorbim despre cercul de prieteni, grupuri de oameni, asociații, iar pe de altă parte, discutăm despre planurile tale. Dacă ai propria afacere, poate fi vorba și despre banii pe care ii faci.

Ceva se poate schimba în aceste domenii, în bine sau în rău. 

Pentru că ai multă energie în Casa a 5-a, unde va intra și Jupiter pe 16 mai, ai putea să vorbești cu cei dragi, dar mai ales cu copiii. Fii mai implicat în viață lor. Și toată zona iubirii este foarte importantă în preajma Eclipsei de pe 5 mai.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

La tine, Luna Plină o să se petreacă în Casa a 10-a. Și poate să aibă un impact destul de mare asupra unor nativi. De aceea, pentru cei care lucrează, lucrurile pot lua o turnură nouă odată cu Luna Plină în Scorpion. Poți începe un domeniu sau altă etapă la job poate lua final. Dar nu te deznădăjdui, fiindcă lucrurile se pot schimba.

Este adevărat că în jurul acestei zile, o să simți că limitele îți sunt testate, la fel și anxietatea sau diferite frici pe care le ai. Merită să lași în urmă orice toxicitate care te poate ține pe loc. 

Mulți nativi s-ar putea trezi că vor să își schimbe locul de muncă, mai ales dacă nu sunt mulțumiți de actualul serviciu sau ceva din mediul profesional nu le face bine. Ești îndemnat să te axezi mai mult pe propria ta stare de bine.

Vezi și: Mesaje de la îngeri pentru ȘASE zodii în luna mai: „Se pot întâmpla miracole, așa că fii pe fază!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel