Motivul pentru care nu trebuie să faci patul din camera de hotel

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Bizar
Fotografie creată de Andrea Davis, de la Pexels
Fotografie creată de Andrea Davis, de la Pexels

Faci patul înainte să părăsești camera de hotel în care ai fost cazat? Data viitoare o să zici "pas". Iată de ce:

Dacă obișnuiești să faci patul înainte să părăsești camera de hotel în care ai fost cazat probabil crezi că astfel ajuți personalul de curățenie. Lucrurile nu stau, de fapt, așa. 

Angajata unui hotel a dezvăluit, pe Reddit, că dacă faci patul când pleci chiar îngreunezi munca echipei de curățenie. 

„Nu mai faceți patul atunci când părăsiți o cameră de hotel. Mulți oameni cred că ne ajută dacă aranjează patul, dar adevărul e că mai mult ne încurcă. Oricum vom schimba lenjeria pentru următorul turist, căci cine ar vrea să doarmă într-un pat care a fost deja folosit?”, a spus Susan, angajată în domeniul hotelier, conform Mirror

Susan a atras atenția că petalele de trandafiri lăsate în pat, prin cameră, în cadă sau în jacuzzi dau personalului „bătăi de cap". 

„Un alt sfat pe care vi-l dăm este acela de a nu lăsa petale de trandafiri în pat, prin camera sau în cadă, după ce ați petrecut o noapte romantică alături de partenerul de cuplu. Petalele lăsate în jacuzzi ne dau bătăi de cap fiindcă sunt foarte greu de eliminat din scurgere”, a adăugat Susan. 

De asemenea, o altă angajată din domeniul hotelier a spus că, dacă ceva nu funcționează în cameră, clienții ar trebui să anunțe de la început la recepție, iar problema se va rezolva. 

„Dacă ceva e stricat sau nu funcționează cum trebuie, anunțați la recepție. Spuneți-ne și vom rezolva problema”, a spus ea.

VEZI ȘI: Medicul Karan Raj explică de ce nu e bine să-ți faci patul dimineața

Medicul Karan Raj a sfătuit internauții, printr-un clip pe TikTok, să nu-și mai facă patul dimineața, explicând ce se află „în spatele” lenjeriei transpirate. 

„Oprește-te din a-ți face patul dimineața, te va menține sănătos. Când ne facem patul dimineața, captăm acarienii de praf care s-au acumulat peste noapte. Acești prădători microscopici, care au mai puțin de un milimetru lungime, se hrănesc cu solzii pielii umane și se dezvoltă în medii umede. Când dormim noaptea, corpurile noastre devin calde și transpirate, făcându-le ținte principale pentru ca acești acarieni să se hrănească. Vor lăsa în urmă excreții care ne pot da astm sau simptome asemănătoare alergiilor.”, a spus medicul Karan Raj pe TikTok.

Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel