Multă lume caută un câine Shiba Inu de vânzare. Cum trebuie îngrijit un astfel de animăluț

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Stiri
Multă lume caută un câine Shiba Inu de vânzare. Cum trebuie îngrijit un astfel de animăluț / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Multă lume caută un câine Shiba Inu de vânzare. Cum trebuie îngrijit un astfel de animăluț / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Unde putem găsi un câine Shiba Inu de vânzare? Pe internet există numeroase oferte, de la diferiți comercianți. Prețul diferă în funcție de talia patrupedului și alte caracteristici. Pentru ca tranzacția să se finalizeze cu bine trebuie să dați dovadă de răbdare. Vânzătorii care asigură vaccinarea și deparazitarea frumosului cățeluș au nevoie de mai mult timp.

Rasa Shiba Inu provine din Japonia. Datorită agilității sale, a fost folosit pentru vânătoarea animalelor mici. Deși este un câine mic, are un corp puternic, cu aspect atletic. Acest câine este curat și are o blană pufoasă. Aceste caracteristici îl fac destul de ușor de îngrijit și iubit. Fiind un câine extrem de energic, este ideal să stea într-o curte împrejmuită. Caracteristicile acestei rase sunt îndrăzneala, bunătatea și loialitatea.

Cum îngrijim un câine Shiba Inu

 

Rasa Shiba Inu este originară din Japonia. Blana groasă îl face să arate ca un ursuleț și poate avea nuanțe de portocaliu-roșcat, alb sau galben. Pe tot parcursul anului, animalul năpârlește moderat, schimbându-și blana doar de două ori pe an. Atunci când năpârlește puternic trebuie periat pentru a îndepărta părul mort. Nu trebuie să facem acest lucru foarte des, ci numai o dată pe săptămână.

Shiba Inu sunt curați, fără miros. Din această cauză, nu trebuie spălați foarte des. Îmbăiatul excesiv le va usca pielea și blana. Cei mai mulți recomandă ca animăluțul să fie spălat o dată la trei-patru luni. Trăsăturile specifice acestei specii sunt îndrăzneala, bunătatea și capacitatea de a fi un paznic bun. Deoarece este destul de mic, câinele Shiba Inu este rapid asemeni unui războinic ninja și întotdeauna în alertă.

În relația cu oamenii, câinele are o atitudine calmă. Cu toate acestea, nu vă va fi ușor să îl dresați. Acest lucru se datorează independenței sale. Pentru a-l dresa trebuie să apelăm la un dresor care cunoaște bine această specie. Datorită energiei, Shiba Inu are nevoie de spațiu pentru a se mișca. De aceea, ideal este să stea într-o curte împrejmuită.

Fiind o rasă activă, îi place foarte mult să se joace, să alerge și să fie scos la plimbare. Socializarea este importantă pentru un astfel de câine, acesta devenind agresiv dacă nu are parte de ea. Este o rasă independentă,  nu îi place să parte lesă și are nevoie de un antrenament special din punctul ăsta de vedere. Pentru a preveni orice incidente neplăcute, trebuie să supraveghem interacțiunea câinelui cu copii mici.

Unde găsim câine Shiba Inu de vânzare

 

Dacă vă doriți un frumos câine Shiba Inu, pe internet sunt multe oferte. Comercianții sunt conștienți că sunteți nerăbdători să țineți anumăluțul în brațe. Cu toate acestea, pentru ca totul să decurgă bine este nevoie de răbdare și respect. În cele mai multe cazuri, nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu sănătatea animăluțului.

Mulți vânzători asigură vaccinarea și deparazitarea câinelui, precum și carnețelul de sănătate.Rasa nu are un preț fix. Tarifele variază în funcție de talia animalului și dacă are pedigree sau nu. Așadar, înainte de a căuta un câine Shiba Inu de vânzare trebuie să vă asigurați că îi puteți asigura toate condițiile pentru un trai fericit și îndelungat, potrivit BZI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel