Multe încercări pentru Fecioară, Săgetător și Capricorn. Învățați să gestionați totul în favoarea voastră!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Horoscop săptămânal. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, transmite previziunile pentru zodii!

 

Youtube video image

Pe 3 iunie, Mercur intră în Gemeni, semnul lui preferat, unde va sta până pe 17 iunie. Comunicarea va fi pusă pe primul loc, devenim mai curioși și mai flexibili. Cu toate acestea, există și câteva riscuri. În primul rând, alergăm după mai mulți iepuri. Pe urmă, vom avea o doză crescută de superficialitate. Însă urmează o perioada nemaipomenită pentru educație și reconversie profesională.

Pe 6 iunie avem un eveniment foarte special: Luna Nouă în Gemeni. Și spunem că este special datorită faptului că nu vom avea doar Luna Nouă în acest semn, ci un stellium. Soarele, Luna, Mercur, Venus și Jupiter, toate cinci în Gemeni. Ce ne aduce? Este o perioadă foarte bună pentru a avea intenții și a începe lucruri noi. Este momentul să învățăm și alte variante, să acceptăm că putem avea realități diferite, dar și percepții diferite. Pentru acestea, trebuie să știm că educația este cheia.

Pe 8 iunie, Venus din Gemeni face un careu cu Saturn din Pești. Nu este un aspect plăcut. Nu ne simțim valoroși, atrăgători sau demni de a fi iubiți. Am putea face tot posibilul să ne implicăm în situații care să ne demonstreze aceste lucruri. Mai mult decât atât, Venus din Gemeni vrea joacă și voie bună, iar Saturn din Pești vrea mai multă seriozitate și maturitate.

Pe 9 iunie, Marte intră în Taur, unde va rămâne până pe 20 iulie. Marte reprezintă lupta, acțiunea și curajul. Arhetipul Taurului vorbește despre resurse, confort și siguranță. Devenim pragmatic și posesivi. Cei care vor resimți din plin acest tranzit sunt cei cu marcaj fix în astrogramele natale: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.  

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Cinci planete se află în casa a zecea, asociată cu reputația, cariera, dar și cu ideea de succes. Mercur, guvernatorul tău, este și el acolo, unde va face și conjuncție cu Jupiter. Vei avea multe oportunități pe plan profesional. În zilele următoare, recomandarea Danielei Simulescu este să te duci la serviciu cu foarte multă încredere. Din punct de vedere profesional, este momentul cel mai bun pentru a lua o decizie, indiferent dacă vrei să schimbi sau să evoluezi acolo unde ești. De asemenea, este o săptămână nemaipomenită pentru a oficializa o relație. Nu este vorba neapărat despre o căsătorie. Poți ieși cu persoana cu care ești și să decideți dacă sunteți sau nu împreună. Totodată, puteți să vă mutați sau să vă faceți planuri.  Ai nevoie de creștere într-un domeniu până anul viitor în iunie.

Noi vești pentru Taur, Rac și Leu. Rezistența vă este testată, dar puteți câștiga!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

În casa a șaptea, cea a relațiilor, ai cinci planete. Printre acestea, se află și Jupiter, guvernatorul tău. Nu trebuie să stai singur. Pot apărea multe oportunități să petreci timp cu oamenii. Nu le refuza.  Este necesar să faci cât mai multe activități. Mergi la filme, teatru, la concerte.  Nu contează că nu ai un partener.  Să îți plângi de milă nu este o opțiune.  Daniela Simulescu te sfătuiește să te bucuri de micile plăceri ale vieții.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

În această săptămână, îți vei da seama unde mai poți face îmbunătățiri în viața ta. Cu Luna Nouă în casa a 6-a, va trebui să îți dai seama pentru cine și pentru ce muncești. Gândește-te că în loc să faci muncă suplimentară, te-ai putea relaxa în acele momente. Astrologul te sfătuiește să nu ai un exces de zel în ceea ce privește munca. Timpul pe care nu știai cum să-l folosești, valorifică-l pentru tine. Marte va ieși din casa a patra. Unele lucruri din casă se mai strică sau mai poate apărea câte o discuție cu membrii familiei.

Horoscop internațional IUNIE 2024. Previziuni pentru TOATE zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel