Musicalul "West Side Story", de Steven Spielberg, debut sub aşteptări

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Clem Onojeghuo - Pexels
Foto: Clem Onojeghuo - Pexels

Debut sub aşteptări la box-office pentru noua versiune a musicalului "West Side Story" de Steven Spielberg.

Noua adaptare a musicalului "West Side Story", în regia lui Steven Spielberg, a debutat sub aşteptări în acest weekend în SUA înregistrând la box-office încasări de doar 10,5 milioane de dolari, la lansarea sa în cinematografe, relatează marţi EFE.

Criticile excelente primite de Spielberg şi de distribuţia filmului, în frunte cu Rita Moreno, Rachel Zegler şi Ansel Elgort, nu par să fi încurajat publicul să vină în număr mare la cinematograf pentru a vedea acest film, care a costat peste 100 de milioane de dolari şi promitea să fie unul dintre marile succese de box-office înainte de Crăciun.

Potrivit portalului de specialitate Box Office Mojo, studiourile Disney speră ca filmul să crească în audienţă în perioada următoare, graţie nominalizărilor primite la premiile cinematografice de anul viitor.

Luni, "West Side Story" a obţinut nominalizări la Globurile de Aur şi la Critic 's Choice Awards, care vor fi decernate anul viitor în ianuarie, şi este considerat unul dintre principalii favoriţi la premiile Oscar.

Cu toate acestea, eşecul înregistrat la box-office demonstrează faptul că publicul s-a cam săturat de musicaluri.

Încasările sunt dezamăgitoare, influenţate şi de contextul pandemic



Cele 10,5 milioane încasate de "West Side Story" se situează sub dezamăgitoarea sumă de 11,5 milioane obţinută musicalul "In the Heights", la debutul său vara aceasta, şi uşor peste cele 7,4 milioane încasate de un alt film muzical, "Dear Evan Hansen", la premiera din urmă cu câteva luni.

În general musicalurile au înregistrat o creştere a audienţei în timp, prin popularizarea "din gură în gură", cum a fost cazul pentru "Chicago" şi "The Greatest Showman", care, deşi au avut un debut sub aşteptări, au reuşit să încheie anul cu încasări finale de 170 de milioane fiecare.

În orice caz, în actuala pandemie de COVID-19, cinematografele americane înregistrează audienţe scăzute, mult sub aşteptări în această perioadă a Sărbătorilor, considerată una dintre cele mai importante pentru Hollywood, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel