Nativii Scorpion trebuie să fie atenți pe plan relațional. Vor exista multe plângeri și victimizări

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu a fost invitat în cadrul emisiunii WOW Zodiac, prezentată de astrologul Ana-Maria Ticea. Iată ce previziuni există pentru Scorpion și cei cu ascendentul în Scorpion pentru următoarele luni.

Ne aflăm în plină retrogradare a lui Venus!

Această retrogradare a început la 23 iulie și va dura până pe 4 septembrie. Dar, să nu uităm că efectele se vor întinde până la data de 9 octombrie.

Așadar, vara va fi incendiară, în special din punct de vedere amoros. Venus retrogradă ne poate aduce oameni din trecut, întâlnim oameni noi care ni se par minunați, dar nu sunt, iar relațiile sunt foarte testate. 

Mai mult decât atât, ce ne interesează în această perioadă sunt banii. Iar Venus se joacă și cu acest sector. Până la sfârșitul toamnei, ne vom confrunta cu foarte multă instabilitate financiară.

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Am putea spune că pe lângă Leu, Scorpionul este un alt protagonist al verii. În anii trecuți, ți-ai dorit atât de mult succes în carieră, statut, recunoaștere. Ele vin în acest an, dar acum te axezi pe iubire. 

Cu alte cuvinte, deși primești de la astre ce ai cerut până acum, parcă nici nu te mai interesează nimic de domeniul profesional, ci visezi la relație, mai ales că Jupiter se află în Casa a 7-a.

Totuși, astrologul te îndeamnă să nu lași baltă nici planurile profesionale, pentru că o parte dintre parteneriate se pot schimba. Există o volatilitate uimitoare pentru tine din punct de vedere profesional. De exemplu, dacă ești în căutarea unui loc de muncă dar încă nu ai găsit, o poți face în perioada următoare.

Din punct de vedere relațional, nativii Scorpion se vor plânge destul de mult în aceste luni. Te poți victimiza, de asemenea, mai ales că o să ai puțină încredere în tine și tinzi să dai vina în permanență pe celălalt.

Încearcă să te relaxezi, pentru că de data acesta, nu va depinde mai deloc de tine ce se petrece pe plan personal. Unii nativi vor avea în plan căsătoria, în timp ce alți visează să se întoarcă la un partener din trecut. Mulți se pot axa pe ruperea unei relații care nu mai funcționează. Relațional, ai mult de muncă!

Mai mult, acești nativi îl au în Casa a 5-a pe Saturn. Ei își doresc copii, dar lucrurile nu se leagă atât de ușor pe acest plan. Nu trebuie să se lase. Pentru cei care au deja copii, este prioritară relația cu ei în această vară. 

Aici poți urmări emisiunea completă! 

Poți să fii interesat și de: Ce trebuie să știe Balanțele în următoarea perioadă? „Vara asta trebuie să se distreze și atât!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel