Nimic nu este întâmplător în perioada dintre eclipse. Atenție până pe 16 mai (eclipsă totală de Lună în Scorpion)!

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
EXCLUSIV

Luna Plină din Scorpion vine cu crize, căci doar crizele ne trezesc, aceste situații vor să ne transmită ceva. Să privim în jurul nostru cu mare atenție până pe 16 mai, dar și între 25 octombrie și 8 noiembrie, când vom avea din nou evenimente neplăcute pe planul mondial, vom vorbi din nou despre criza economică, dar și cea alimentară.

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu recomandări pentru sezonul eclipselor, mai precis până pe 16 mai (eclipsă totală de Soare/ Lună Plină în Scorpion). Perioada dintre cele două eclipse ar putea veni cu revelații, însă acestea vor fi trăite doar după ce vom trece prin crize. Cei cu marcaj fix în astrogramă vor fi cei mai afectați.

Aceste evenimente astrologice nu sunt legate doar de simple zile care vin și trec, ci mai degrabă semnalizează crearea și desfășurarea unui întreg proces al cărei energii va fi resimțită pentru mai mult timp, mai ales în cazul eclipselor, mai ales cu intensitatea unei eclipse în Scorpion.  

Nimic nu este întâmplător în această perioadă, ci tot ce este scos la suprafață ni se arată acum cu un scop. Vin în fața noastră pentru a ne decide să lăsăm în sfârșit în urmă ce nu ni se mai potrivește, ce ne face rău, ce ne rănește. Faptul că opunem rezistență schimbărilor nu face decât să înrăutățească situația. 

Perioada dintre două eclipse aduce evenimente în viețile noastre, spune astrologul Daniela Simulescu, iar energia Nodurilor Lunare le face și mai importante, le amplifică. 

Dacă ar fi să discutăm despre cuvintele-cheie ale acestei perioade, ar fi pe de o parte vorba despre resurse, bani, putere și sexualitate, iar pe de altă parte moarte, renaștere, pierderi și crize.

Toate acestea se vor învârti destul de mult și de puternic în jurul ideii de „atașament”, căci semnul Scorpionului are legătură atât cu atașamentul, cât și cu relațiile bolnăvicioase.

Nu vrem să renunțăm la control, de aceea, avem nevoie de o criză, ca să ne dăm seama că lumea merge mai departe cu sau fără noi și că nu o purtăm pe umeri, ci ea ne poartă pe noi. 

Cei care au Taur, Scorpion, Leu și Vărsător în astrogramă ar trebui să fie foarte atenți și să se aștepte la tot felul de evenimente care să îi provoace: despărțiri, împăcări, apariții și dispariții ale unor oameni din viața lor.

Mare atenție și la gelozie, posesivitate, frustrare, manie, paranoia deoarece acestea nu sunt eclipse simple, sunt zguduite de Uranus și Saturn.

Multă grijă la bani, la cheltuieli, la inflație – dar la inflația din viața noastră – adică unde trebuie să pompăm bani ca să salvăm situația.

Principalul sfat pe care al trebui să îl primiți cu brațele deschise ar fi să aveți răbdare. Și să vă acceptați condiția umană, până la urmă avem cu toții limitele noastre.

citiți și părerea astrologilor internaționali cu privire la eclipsa de pe 16 mai!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel