Noaptea întunecată a sufletului și ce trebuie să știi despre acest proces: Este o criză a vindecării

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Spiritualitate
Pixabay.com
Pixabay.com

Trezirea spirituală ne aduce o luptă cu sinele. După acest moment greu, începem să vedem partea frumoasă și nedescoperită a vieții. Iată ce trebuie să știi despre Noaptea întunecată a sufletului!

Pe canalul său de YouTube, Victor Oddo ne explică semnele acestui proces numit Noaptea Întunecată a sufletului. El este pasionat de spiritualitate și ajută oamenii în călătoria acestora în domeniu.

Iată ce ne spune!

Este un moment de cotitură pentru vindecare. Tu te vindeci, iar prin vindecare înțelegem renunțarea la structura ego-ului care te-a ținut în durere și să vezi lumea într-un mod iluzoriu, distorsionat, nu așa cum este în realitate. Oamenii poartă adesea cu ei o mulțime de durere și povară pe care nu o conștientizează, ceea ce le distorsionează experiența vieții. Noaptea întunecată a sufletului este momentul în care scapi de multe dintre acestea într-un timp foarte scurt, dar nu este o experiență plăcută, este dureroasă. Cu toate acestea, rezultatul final este o versiune mult îmbunătățită și mai vindecată a sinelui.

Este un semn de progres semnificativ, ceva de care să fii mândru. Trezirea este o experiență foarte reală și provocatoare, în care trebuie să te lupți cu propriul ego, lucru pe care, în esență, toți îl facem. Pentru unii oameni, în special pentru cei care încep trezirea, este un fel de ”nor roz”.

Dacă nu știți ce înseamnă, este un termen folosit pentru a descrie experiența de recuperare a unor dependenți, când se detoxifică, sunt pe un nor roz. Apoi, după câteva săptămâni, norul roz dispare, bulele se sparg și se confruntă brusc cu toate emoțiile pe care au încetat să le simtă, care izbucnesc brusc în ei. Este un fel de dezvăluire similar pentru oamenii care trec prin trezire.”, afirmă Victor Oddo.

Ego-ul, nebun și dezechilibrat, devine foarte gălăgios și obositor în timpul perioadei de noapte întunecată și îl poți simți brusc pentru prima dată așa cum este cu adevărat. Este o condiție care este condusă de frică și acum ești conștient de ea și uneori putem confunda gândurile ego-ului cu noi înșine.

De la întuneric la lumină. Care sunt factorii declanșatori ai TREZIRII SPIRITUALE și etapele acesteia

Noaptea întunecată a sufletului nu se întâmplă doar o dată, ci este un ciclu prin care vei trece repetat la intervale variabile. Uneori este o noapte cu adevărat urâtă, o criză de vindecare aleatorie, o povară emoțională și stai doar în pat suferind necontrolabil și nici măcar nu știi de ce, apoi te trezești a doua zi și mergi la muncă și ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Uneori este o perioadă de dispoziție, o perioadă de câteva luni sau o lună în care pur și simplu cerul este gri în fiecare zi în mintea ta și nimic nu merge bine, te simți blocat, te simți lipsit de speranță, te simți deprimat, te simți lipsit de control, te simți ca și cum nu te-ai putea conecta la acea scânteie divină pe care o simțeai odată atât de puternic.

Este un proces, dar dacă poți doar să recunoști asta și să spui: ”Ok, așa stau lucrurile, e în regulă, o să mă descurc cu asta” și odată ce treci printr-o singură experiență marcantă, știi că se termină și beneficiezi de pe urma acesteia.

Când ne aflăm în mijlocul nopții întunecate ale sufletului, ne simțim ca și cum suntem într-un vârf de munte și gândim: ”Nu mai pot face asta, de ce o fac?”. Dar atunci când ieși de pe partea cealaltă și îți privești viața și vezi cât de mult ai crescut, cât de mult ai progresat, cât de puternic ai devenit, cât de multă vindecare și liniște interioară ai acum, îți dai seama că a fost doar o parte necesară a călătoriei tale. Este ca și cum ai privi înapoi în timp la o durere din trecut și ai vedea cât de mult te-a ajutat să crești și să devii cine ești acum, iar asta este exact ceea ce vei simți atunci când vei privi înapoi la aceste momente.

Trebuie să înțelegi că este un proces natural. Nu trebuie să îți faci griji că ai probleme psihice sau că ceva nu este în regulă cu tine, pentru că este complet normal să treci prin aceste experiențe. Este o parte naturală a călătoriei noastre umane și spirituale, iar dacă poți să accepți acest lucru, te vei simți mult mai împăcat și mai pregătit pentru ceea ce vine mai departe.

 

Îți recomandăm și Noaptea întunecată a sufletului: Când apare și cum să depășești acest moment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel