Nodul Sud în Scorpion şi războiul din Ucraina. Astrologul Daniela Simulescu: "Toţi copiii care se nasc în această perioadă..."

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Nodul Sud în Scorpion şi războiul din Ucraina. Astrologul Daniela Simulescu: "Toţi copii care se nasc în această perioadă..." (sursa foto: Annie Spratt / Unsplash)
Nodul Sud în Scorpion şi războiul din Ucraina. Astrologul Daniela Simulescu: "Toţi copii care se nasc în această perioadă..." (sursa foto: Annie Spratt / Unsplash)

Tranzitul Nodului Sud în Scorpion şi Nodul Nord în Taur a început pe 23 decembrie 2021 şi se va termina pe 12 iulie 2023. În perioada acestui tranzit, trecem prin momente grele şi tensionate. Ce spune astrologul Daniela Simulescu despre copiii născuţi în această perioadă?

Nodul Sud în Scorpion

Nodul Sud în Scorpion: Nodul Sud înseamnă şi un blocaj, şi un dezechilibru, dar pot fi şi nişte abilităţi. Şi Nodul Nord în Taur.

În perioada următoare, copiii care se vor naşte până pe 12 iulie 2023 vor avea Nodul Sud în Scorpion.

Despre ce vorbeşte Nodul Sud în Scorpion?

Vorbeşte despre moarte, despre criză, despre resurse, despre pierderea puterii, a controlului, despre intimitate, despre sexualitate şi oarecum, despre probleme psihice, despre abandon, trădare, anxietate, un pic de paranoia. Şi gândiţi-vă că aceste Noduri şi după o perioadă de pandemie, ca să spun aşa. Deci, copii care se nasc acum nu au cum să moştenească altceva decât frica în care am stat noi în ultimii doi ani. Şi nu doar asta vor moşteni. Probabil şi în familiile lor sunt anumite poveşti. Toată lumea care are Nodul Sud în Scorpion are o poveste de pierderi, de luat de la capăt. Poate cineva din familie nu şi-a calculat bine riscurile şi a greşit foarte mult.

Şi voi, cei care aveţi Nodul Sud în Scorpion, dar şi în următoarea perioadă, când Nodul Sud va parcurge acest semn, vorbim despre lupta pentru supravieţuire. Toată lumea care are Nodul Sud în Scorpion stă la pândă, stă să supravieţuiască şi pentru că ştie din spate, de la alor lui, că nu a fost încredere, că a fost trădare multă, nu ai încredere în oameni.

Cu Nodul Sud în Scorpion, vrem să obţinem prin ceilalţi tot felul de foloase. Energia Scorpionului vorbeşte despre banii la comun, banii partenerului şi vom încerca prin celălalt să obţinem o casă, anumite venituri, o stabilitate financiară. Dar tocmai că Nodul Sud în Scorpion ne învaţă că trebuie să fim independenţi. Nodul Sud în Scorpion este unul dintre cele mai sensibile noduri. Eşti mereu în luptă pentru supravieţuire, eşti mereu suspicios şi eşti pregătit să manipulezi. Vrei să ai control asupra celorlalţi pentru că cineva din spatele tău ţi-a transmis că nu poţi să ai încredere în oameni şi trebuie să îi foloseşti. Veţi observa în perioada următoare că vom ţine cu dinţii de tot felul de situaţii.

Nodul Nord în Taur vorbeşte despre partea concretă şi ne spune că după atâţia ani, în care v-aţi dat seama că nu e niciun control, mai controlaţi ce? Trebuie să fie totul practic, pragmatic, să te descurci singur. 

Cu Nodul Sud în Scorpion veţi auzi foarte multe informaţii legate de bănci, de energie, de tot ce este pe sub mână. Vorbim şi despre intimitate, despre cât îi oferim celuilalt. 

Vedeţi voi? Energia Scorpionului nu cunoaşte limite. Merge ori la minus infinit, ori la plus infinit şi se aruncă cu totul, este devotat. După care îi sunt înşelate aşteptările, pentru că nu toată lumea procedează ca cineva cu energia Scorpionului şi atunci intră în criză, se victimizează, se plânge, se supără şi începe să manipuleze şi veţi vedea o frică de a lăsa puterea, e o frică de pierdere. 

Am observat ceva la oamenii cu Nodul Sud în Scorpion: absolut orice pierdere este o oportunitate de a deveni mai independenţi, de a merge mai mult către zona pragmatică. Deci, Nodul Sud în Scorpion te predispune la crize, de a te băga în situaţii în care să nu îţi calculezi bine riscurile şi să devii o victimă, dar de fapt la tine stă cheia, iar Nodul Nord în Taur presupune o independenţă financiară, să nu mai aşteptăm de la alţii sau să nu îi considerăm pe ceilalţi obligaţi să ne facă lucruri, să ne protejeze.

Cei care vă ştiţi cu aceste noduri, aveţi aceste dezechilibre legate de putere, de control, de resurse, de sexualitate, de manipulare, de o oarecare co-dependenţă pentru că energia Scorpionului vine şi cu un ataşament bolnăvicios, o obsesie faţă de oameni, faţă de anumite situaţii.

Cu ce vine Nodul Sud în Scorpion?

Vine cu o putere de regenerare extraordinară. Revin oricând, oricum, chiar dacă au o moştenire foarte grea. Un Nod Sud în Scorpion este foarte dur, dar e capabil să nu cadă.

Încercaţi să nu exageraţi nimic. Nodul Nord în Taur îl roagă să fie mai conştient, mai prezent, mai practic, să folosească ce are în dotare. Adică să nu vă faceţi planuri în funcţie de ce are soţul, soţia, părinţii, ci în funcţie de ce aveţi voi. Despre asta vorbeşte Taurul, despre confort, despre stabilitate. Energia Scorpionului, când e prea multă stabilitate, începe să înţepe ca să testeze oamenii însă o dată, să fie siguri că sunt acolo. Pe când energia Taurului vrea să vadă practic ce are, nu vrea crize. 

Acest Nod Sud în Scorpion va intensifica puţin conjuncţia Jupiter - Neptun din Peşti din data de 12 aprilie şi se va zbate puţin cu Saturn din Vărsător, dar şi cu Uranus din Taur, ceea ce înseamnă că vom fi nevoiţi să ne dăm seama că doar singuri vom face lucruri şi nu trebuie să aşteptăm ca ceilalţi să ne împingă de la spate, să ne salveze, să ne fie devotaţi doar pentru că noi avem frici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel