Nodul Sud - „valiza” pe care o purtăm cu noi pe drumul vieții. Nodul Sud este „karma de familie”? Din seria Daniela Simulescu ne răspunde

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne explică mai exact care este efectul Nodului Sud asupra vieții noastre și ce părere are despre „karma de familie”.

Nodurile lunare sunt puncte virtuale în funcție de orbita lunii când intersectează ecliptica.

Nodul Sud este „crucea pe care o ducem”, în timp ce Nodul Nord poate să ne arate sensul sau misiunea vieții noastre. Daniela Simulescu ne explică faptul că Nodul Sud este mult mai important decât Nodul Nord și că înainte să plecăm la drum către misiunea noastră ar fi bine să rezolvăm problemele și tiparele care ne sunt date prin acest Nod Sud. 

Pe internet sau în anumite cărți, studii astrologice, se spune că Nodul Sud este karma. Însă, Daniela Simulescu are o interpretare proprie a simbolisticii acestui punct virtual. El este mai degrabă, ceea ce preluăm din spate, tiparele transgeneraționale, ceea ce este întipărit în memoria colectivă a unui lanț în care suntem încadrați încă de la naștere. 

Avem nevoie să ne echilibrăm Nodul Sud și să înțelegem că el nu este neapărat o cauză a ceea ce se întâmplă în viața noastră, este mult prea mult și mult prea dur să îi zicem „karmă de familie”. Desigur că am moștenit anumite frici, anumite traume colective, însă am luat și reușite, calități și poate că datorită acestui cumul de pozitiv și negativ am ajuns să reușim lucruri pe care cei dinaintea noastră nu au putut să le facă. Suntem aici pentru a depăși și pentru a ne depăși. 

În prima parte a vieții, oamenii au tendința să fie foarte radicali în privința Nodului Sud, unii îl îmbrățișează total, vrând să fie exponentul acestuia în toate sectoarele vieții, iar alții îl resping cu îndârjire.

Dacă ar fi să vizualizăm aceste Noduri, le-am putea transpune într-o călătorie cu trenul. Nodul Nord ar fi precum gările în care oprim către destinație, în timp ce Nodul Sud ar fi valiza noastră, iar unele lucruri din valiză s-ar putea să ne fie utile în drumul nostru. 

Nodurile vor să ne arate că trebuie să ne acceptăm condiția umană, să acceptăm că nu avem în totalitate liberul arbitru.

Nodul Sud e precum bucla aceea în care ne întoarcem de-a lungul vieții. Ne tot întoarcem într-un anumit punct și ne vom tot întoarce dacă nu rezolvăm ceea ce trebuie rezolvat și vindecat, dacă nu echilibrăm, dacă nu acceptăm că avem o moștenire în spate, până nu suntem conștienți de acesta, nu avem cum să rezolvăm.

90% dintre oamenii pe care îi întâlnim vin pe filiera acestor noduri, iar relațiile cu aceștia nu sunt neapărat karmice, posibil să fie toxice, dar ele de fapt sunt doar educative, sunt lecții de învățat, sunt probleme de rezolvat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel