Noi previziuni odată cu tranzitul lui Marte în Gemeni. Schimbări pentru TOATE ZODIILE! VIDEO

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Energia Gemenilor iubește curiozitatea, așadar ea diversifică, schimbă, încearcă. Marte este acțiunea, este motorul care ne pune în mișcare. Putem să ne lansăm în mai multe direcții, să vedem ce idei de afaceri ne-ar putea veni și să „ciupim” câștiguri din mai multe părți. Astrologul Daniela Simulescu aduce noi previziuni pentru tranzitul lui Marte în Gemeni. „

Marte, cunoscut și ca Micul Malefic, zeul războiului sau soldatul care se aruncă în luptă, intră în semnul curiozității și al diversității, al comunicării și al învățării. Astrologul Daniela Simulescu ne aduce detalii despre acest tranzit deosebit de interesant și extins ca timp, având în vedere că va fi afectat și de o retrogradare. 

Dacă Marte în Taur a adus decizii în zona fiscală, a venit cu tot felul de legi pe taxe, impozite și anumite hotărâri nu tocmai confortabile, Marte în Gemeni se va ocupa de cum anume să le „ocolească”, dar să rămâne în legalitate, cum anume să facă să fie bine, să împace și capra și varza. Așadar, în următoarele șapte luni, toți ne vom gândi cum anume să facem astfel încât să nu suferim de pe urma anumitor hotărâri care ne-ar putea afecta viața, afacerile, buzunarele. Vom fi mereu marcați de ideea „ne descurcăm” și de modul de operare „zic ca tine, fac ca mine”.

E un moment fantastic de bun pentru cei care au nevoie de o reconversie profesională, pentru cei care vor să învețe și să se dezvolte într-un domeniu diferit atât timp cât după ce învață merg și pun în practica teoria primită. 

Mai multe detalii despre Marte în Gemeni la modul general, veți găsi chiar aici! 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Marte va tranzita casa a treia, poți avea foarte multe drumuri, foarte multe activități. Acest tranzit vorbește și despre relația cu frații și surorile, e posibil să ai tot felul de evenimente legate de aceștia sau de relația cu ei. Totodată, este vorba despre drumuri, excursii, călătorii. Marte în casa a treia e destul de agresiv atunci când vine vorba de comunicare, ai grijă ce anume spui. Însă, per ansambul, o să îți priască acest tranzit.

Taur/ Ascendent în Taur

Marte va fi în casa a doua până în luna martie a anului viitor, așadar, vorbim despre cheltuieli, cheltuieli foarte mari, căci lui Marte în Gemeni îi place să cheltuiască, să „ardă” în acea zonă, deci apar pierderi, însă apar și noi metode de câștig, alte resurse, soluții, puteți să cereți o primă, un bonus, dar să cereți și mai mulți bani, să nu rămâneți în zona de confort.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Sunteți cei mai bucuroși deoarece intrarea lui Marte în semnul vostru o să vă ajute, dar o să vă și agite. Veți fi nervoși, supărați, sarcastici. Marte vă ajută să faceți ce nu ați fost în stare să faceți ani de-a rândul. În relația cu șefii, cu colegii, nu mai aveți chef de compromisuri, de concesii, nu mai lăsați de la voi. Nu mai aveți chef să faceți pe plac nimănui. Marte vine cu furie multă, cu agresivitate. Vărsați-vă furia în sport, mișcare.

Rac/ Ascendent în Rac

Marte e în casa a 12-a, deci nu va fi prea confortabil. Mulți dintre voi vă veți pierde din strălucirea de la locul de muncă. Casa a 12-a era interpretată și ca fiind o casă a inamicilor, vă veți da seama că cei din jurul vostru s-ar putea să nu vă mai fie alături și să aveți o trezire, un mic șoc. Puteți fugi dintr-un loc în altul, poate apărea o plecare în altă țara. Mare atenție la sănătate, operații.

Leu/ Ascendent în Leu

Intrarea lui Marte în casa a 11-a o să vă aducă alt loc de muncă sau poate un serviciu diferit, cu mai mulți colegi, evenimente, training. O să începeți să acceptați mai multe caractere, mai multe tipologii de personaje. Aveți grijă să nu alergați după mai mulți iepuri decât este cazul. Relațiile cu prietenii vor fi într-o dinamică permanentă. Apar evenimente și în viața prietenilor voștri. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Marte vă aduce evenimente în ceea ce privește relația cu autoritatea, eventual voi deveniți mai autoritari. Deveniți șefi, sunteți avansați sau vă certați cu șefii. Veți avea o tendință foarte autoritară, nu mai acordați credit nimănui. Marte în casa a 10-a vă poate ajuta să aveți o poziție mult mai bună la locul de muncă.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Marte trece prin casa a 9-a, gândiți-vă să călătoriți unde nu ați călătorit până acum. Vă schimbați principiile, deveniți mai spirituali. Atenție dacă aveți procese, s-ar putea să fie neplăcut. Totodată, s-ar putea ca partenerul să vă provoace să vă schimbați stilul de viață.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Marte, guvernatorul vostru, va tranzita casa a 8-a. Casa a 8-a e preferata voastră, doar că vă rupe de realitate. Dați mai multă atenție propriilor scenarii, s-ar putea să aveți ceva probleme în zona moștenirilor. Vor apărea lupte pentru bani, dar atenție, banii altora. Casa a 8-a vorbește și despre riscuri mari de accidente, chestii pe crae le faceți și vă dăunează. Azi descoperiți ceva, mâine altceva. Cu Marte în casa a 8-a astrologul vă recomandă să începeți o afacere, dar aveți grijă cu cine colaborați.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Cu Marte în casa a 7-a apare instabilitatea în cadrul relațiilor, „Micul Malefic” după cum i se mai spune lui Marte provoacă la certuri, discuții. Există riscuri în cadrul proceselor. Apare multă frică, multă furie, iar dacă sunteți singuri, veți fi predispuși la relații scurte. Vă certați, vă împăcați. Sunteți certăreți și atrageți persoane la fel de certărețe. Risc de rupere a unor relații.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Marte va tranzita casa a 6-a, atenție la sănătate, apare riscul unor mici intervenții chirurgicale. Pe de altă parte, va fi afectată zona serviciului, puteți intra în dispute cu colegii, incidente la locul de muncă, ceea ce vrea Marte este să vă schimbați stilul de viață. Existp acest risc de competivitate cu colegii, gândiți-vă serios dacă merită.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Marte tranzitează casa a 5-a, casa bucuriei, a pasiunilor, dar și a copiilor și a posibilelor investiții. Așadar,  poate veți dori să faceți copii, sau veți privi diferit acest aspect. Dacă faceți investiții, e posibil ca unele să vină cu pierderi, iar altele cu câștiguri. Fiind un teren instabil, ar fi bine să nu vă puneți toți banii într-un singur loc, ci să mizați pe mai multe direcții. Ar fi ideal dacă ați putea să vă monetizați hobby-urile, să scoateți bani din pasiunile voastre. 

Pești/ Ascendent în Pești

Marte în casa a 4-a, casa familiei, a refugiului interior, dar și a locuinței, poate aduce dispute în familie, certuri pe case, pe pământuri, probleme cu actele, cu semnăturile, drumuri neplanificate, neînțelegeri, certuri. Vă strică liniștea și confortul. Încercați să evitați orice conflict inutil acolo. 

Urmărește întreaga emisiune VIDEO mai jos!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel