Noi previziuni și avertismente pentru Taur, Gemeni, Leu, Scorpion și Vărsător

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Zilele următoare vor beneficia de o încărcătură interesantă din punct de vedere astrologic!

Deși Mercur își începe retrogradarea pe 21 aprilie, noi îi simțim deja efectele. Cu precădere, unii dintre nativi. 

Cum retrogradarea va fi în semnul Taurului, unde îl avem și pe Uranus, trebuie să știți că există riscul unor situații impredictibile. Instabilitatea, mai ales din punct de vedere financiar, ne va da peste cap. Atât la nivel mondial/național, cât și la cel personal. 

Mercur retrograd vrea, mai mult decât orice, să reluăm dorințele vechi. Tocmai de aceea, se spune că expresia lui preferată este: trecutul se actualizează!

Ne pune față în față și cu o lecție utilă pentru noi toți și ne face să înțelegem că suntem doar oameni și că nu putem controla tot ce se întâmplă în jur. Și nici nu trebuie. Până la urmă, aceasta este frumusețea vieții.

Taur/ Ascendent în Taur

Mercur se pregătește să retrogradeze în semnul tău. Te ajută, nu în cel mai plăcut mod ce-i drept, să ai claritate în gândire, să comunici pe înțelesul tuturor și să fii mai deschis la provocări. Mai ales cele mentale. Dacă o persoană nu va fi de acord cu ideea ta, nu înseamnă că are ceva personal cu tine. Tu ai putea să profiți de faptul că vei fi expus și la alte variante. De asemenea, acest tranzit îți va accentua pragmatismul. Te pregătești de intrarea lui Jupiter în semnul tău. Deci am putea spune că viitoare retrogradare vrea să se asigure că ai bifat unele chestiuni importante.  

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur va retrograda în casa a 12-a. Care poate fi comparată cu o casă bântuită. Fantome, demoni, stafii. Indiferent de ce se întâmplă în viața ta acum, vei fi cuprins de frici. Pentru absolut orice. Și multe din ele vechi. Încă nu te-ai lepădat de ele. Chiar dacă în exterior, totul merge conform planului, tu tot vei avea dubii, gânduri negative, nesiguranțe. Scenarita poate deveni boală cronică la tine! Mercur, fiind guvernatorul tău, te avea în prim plan. Până în iunie, când va intra în semnul tău, se va asigura că faci pace cu inamicii din mintea ta.  

Leu/ Ascendent în Leu

Retrogradarea lui Mercur se va petrece în casa carierei. În primul rând, vei relua unele discuții cu șefii. Pe care le considerai încheiate de mult. Dar ce să faci? Pentru că planeta comunicării este în preajma lui Uranus, nu vei ști să gestionezi bine frustrarea și vei avea tendința să apelezi mai mult la rebeliune și scandal. Nu neapărat cu un scop, ci pur și simplu pentru a dramatiza unele situații. Dar astrele îți recomandă să îți amintești ce s-a întâmplat ultima dată când ai procedat astfel. Parcă ai rămas cu un gust amar, nu-i ala? Și încă ceva: Mercur retrograd vrea să gândești mai mult și să acționezi mai puțin. Acest comportament îi va face pe apropiați să te aprecieze crezând că ești, de fapt, mult mai smerit. Deci depinde doar de tine cum vei aborda provocările. Oricum, așteaptă-te la multe răzgândiri. Și din partea ta, și a celorlalți! Nimeni nu este perfect!

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Mercur va retrograda prin casa relațiilor și a parteneriatelor. Dar ținta principală va fi relația afectivă. Colaborarea bună cu persoana iubită depinde doar de ceva: de disponibilitatea ta de a comunica. De a accepta reluarea unor subiecte. Spinoase pentru tine sau aceasta. Va fi greu la început, dar nu imposibil. Cert este un lucru: dacă nu discuți nici acum, nu te aștepta la minuni pe viitor! Este ca și cum Universul îți mai dă o șansă. Jupiter, Marele Benefic, va intra în curând tot în acest sector și vrea să te ajute să crești. Deci trebuie să te pregătești! Nici cei singuri nu se vor plictisi. Cum Mercur retrograd va fi în apropierea lui Uranus, vă puteți întâlni, din întâmplare, cu foști parteneri. Sau puteți cunoaște persoane originale și interesante.  

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Mercur va retrograda casa a patra. Dar deja simți. Probabil, cheltuielile pentru gospodărie/casă/chestiunile administrative s-au înmulțit deja. Și nu neapărat din cauza pregătirilor pentru sărbători. Se strică una alta, vrei să redecorezi, noi obiceiuri. Discuțiile cu familia te vor bucura și supăra în același timp. Vor (re)ieși la suprafață unele povești de care vrei să te dezici, dar nu vei scăpa așa ușor. Din contră, va trebui să contribui și tu într-un fel sau altul la rezolvarea problemelor. O perioadă nemaipomenită pentru a vorbi despre nevoile tale emoționale. Despre ce te face pe tine să te simți în siguranță, mai ales în preajma celor apropiați. Chiar dacă retrogradarea va începe tocmai pe 21 aprilie, astrele îți recomandă să contactezi rudele cu care nu te-ai mai auzit de mult. Treci peste neînțelegeri!

Citește și Beneficii și binecuvântări pentru Gemeni, Săgetător și Vărsător. Riscuri pentru Rac, Capricorn și Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel