Noi teste pentru Gemeni, Fecioare, Săgetători și Pești de la Luna Plină, până în iunie 2023

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Astăzi, vorbim despre un eveniment astrologic important: Luna Plină în semnul Gemenilor. Este o perioadă plină de schimbări și teste, mai ales că Luna va fi și în conjuncție cu Marte retrograd.

Luna Plină o să afecteze toate semnele din zodiac, dar în special pe cele cu marcaj mobil în astrograma natală: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Iată ce se întâmplă cu fiecare, pe 8 decembrie!

Tot pe 8 decembrie, avem și o opoziție între Soarele din Săgetător și Marte retrograd din Gemeni. Asta înseamnă că, odată  cu Luna Plină, ne putem lovi de furia celor din jur, fie că ne sunt rude sau colegi de muncă. Vom fi nevoiți să facem compromisiuri, să negociem sau chiar să acceptăm radical ceea ce ni se întâmplă. Iată care sunt cele mai afectate zodii de Luna Plină în semnul Gemenilor.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Ziua de 8 decembrie este complicată pentru nativii Gemeni sau cei cu ascendent în Gemeni. De ce? Nu se înțelege nimeni cu tine în aceste zile. Ești destul de grăbit, nervos, anxios și temător. Chiar dacă ai putea profita de unele avantaje, riști să se întoarcă în defavoarea ta. Deși îți va fi greu să te controlezi, încearcă să te relaxezi și ia în calcul faptul că toată această agitație se va duce.

Ai grijă și la sănătatea ta și încearcă să nu-i superi pe cei din jur. S-ar putea să-i afecteze vorbele tale, spuse la nervi.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Este posibil să ai o relație foarte complicată cu tot ce înseamnă autoritate în preajma zilei de 8 decembrie și chiar și după. Fie că este vorba despre șef sau alt superior, dacă până acum te-ai înțeles bine cu el, s-ar putea să-ți pierzi răbdarea și să iei propriile decizii. Orice auzi, o să ți se pară nedrept. Te superi și te victimizezi.

Totuși, ai face bine să nu-ți verși nervii pe cei din jur, care nu au nicio vină.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Efectele Lunii Pline se resimt și în cazul Săgetătorului. S-ar putea să ai discuții ori certuri mai aprinse în cuplu, din te miri ce. Din cauza unor discuții copilărești, poți să creezi o atmosferă destul de neplăcută în familie, așa că încearcă să le eviți. De asemenea, nu este un moment bun să începi o relație nouă, dar nici să te grăbești, prin încheierea unei căsnicii. Așteaptă.

Pești/Ascendent în Pești 

Auzi despre o mulțime de evenimente legate de casă și te simți ca un spectator de telenovele. Mai presus de toate, te cuprinde și anxietatea legată de sărbători. Pot apărea mici reparații de făcut prin casă și evenimente mai abrupte, odată cu Luna Plină din Semnul Gemenilor. Recomandarea astrologului Dc News Daniela Simulescu este să te plimbi și să te relaxezi cât mai mult pe 8 decembrie. S-ar putea să te cerți cu cei din jur, dacă stai prea mult timp pe acasă.

Îți recomandăm și: Luna Plină în Gemeni de pe 8 decembrie. Daniela Simulescu vorbește despre decizii și evenimente marcante -VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel