NOSTALGIA anilor '90 / 00. Serialul care te reprezintă în funcţie de zodie

astrosens Team | Dată: 16 sep, 16:31 | Categorie: Diverse
Baywatch (captura video Youtube)
Baywatch (captura video Youtube)

Mai ţii minte serialele care te aduceau în faţa televizorului la oră fixă când începea să cânte genericul? Cum îţi făceai planurile special încât să nu ratezi niciun episod sau chiar îţi adunai prietenii şi familia laolaltă pentru a putea comenta împreună replicile amuzante sau pline de suspans ale personajelor tale favorite? Şi deşi ai văzut câteva seriale până acum, există acel show care ţi-a rămas pentru totdeauna în inimă. Poate te-ai identificat cu povestea sau cu vreunul dintre personaje, ori te transporta într-o lume ideală pentru acele câteva minute. Există o şansă ca astrologia să poată explica această legătură. Iată serialul care te reprezintă, în funcţie de zodie sau ascendent:

Serialul din anii '90 / '00 care te reprezintă, în funcţie de zodie

BERBEC

"Xena, Prințesa războinică". Nu ar trebui să te surprindă personajul puternic şi curajos desemnat să reprezinte cu cinste acest semn! Ca şi Xena, Berbecul este mereu gata de acţiune şi luptă pentru cauzele în care crede cu adevărat. Şi da, ajută şi aspectul foarte atrăgător şi atletic! (despre voi vorbim, bineînţeles).

TAUR

"Fraiser". Acest semn este considerat a fi foarte echilibrat. Aveţi răbdare, vă luați responsabilitățile în serios și, în general, sunteți o persoană în care alții pot avea încredere. Sigur, poți fi cam greu de convins uneori (eşti cunoscut pentru încăpăţânarea ta), dar asta înseamnă doar că tu crezi cu adevărat în principiile tale și nu vrei să fii influențat. Deci, într-adevăr, nu este cel mai rău lucru din lume. Aşadar, serialul tău din anii '90 este cu siguranță "Frasier", deoarece practic sună ca un psiholog radio care, desigur, este profesia doctorului Frasier Crane în emisiunea respectivă. Dacă sunteți într-o poziție în care trebuie să ascultați alți oameni (fie pentru slujba dvs., fie doar în viața personală), atunci acesta este cu siguranță spectacolul dvs. și ar trebui să vă uitați la dorința inimii.

GEMENI

Cu siguranță, "Seinfeld" pentru tine, Gemeni! Uneori este posibil să fii puțin greu de înțeles, la fel ca umorul din spectacol. Dar cei apropiați știu că ești un gânditor profund și înțelept, cu calităţi de lider. Jerry, Elaine, George și Kramer fac din show o plăcere de urmărit cu capacitatea lor de a menține o conversație, o activitate cu care Gemenii vorbăreți se identifică. Cu un sentiment de ingeniozitate și vioiciune, ieși pe străzile orașului cu pași mari.

RAC

"Casa Plină" (Full House). Ca Rac, abilitatea de a-i îngriji pe ceilalţi vine în mod natural, la fel ca dragostea care curge în gospodăria Tanner. Vă puteți adapta la orice schimbări de viață, la fel cum erau cei din familia Tanner când un nou membru apărea în casa lor. Uneori poți fi prea sentimental, dar acest lucru nu este un lucru rău. Înseamnă doar că veți vedea frumusețea care vine în cele mai mici momente din viață, pe care multe dintre poveștile din serial o subliniază, deoarece sunt scenarii de zi cu zi. Emoțiile tale te definesc şi asta poate fi un lucru bun și un lucru rău. De asemenea, puteți trece de la fericire la tristeţe în 3 secunde. A fi în ton cu dispozițiile și emoțiile tale te face loial și empatic față de ceilalți.

LEU

"Salvați de clopoțel"(Saved by the bell): avem șase tineri, un liceu, multe faze comice și aventuri cât curprinde. Cum să îi uiți pe fermecătorul Zach, arătosul Slayer, comicul Screech, populara Kelly, Lisa cea trendy și Jessie cea așezată? Plus farsele, momentele încurcate și petrecerile din liceul lor? Orice episod te-a făcut să râzi, dar și să conștientizezi ce este iubirea, devotamentul pentru prieteni și nevoia de a avea pasiuni diverse. 

FECIOARĂ

"Prietenii tăi" (Friends): v-ați identificat vreodată cu un personaj mai mult decât cu Monica Gellar? Sunteți perfecționiști, cu inimi uriașe și cu o minte neliniștită - dar ea nu este singurul motiv pentru care vă place atât de mult serial. Te simți cel mai bine când îi sprijini pe ceilalți prin propriile lor mijloace, iar grupul din serial își are spatele reciproc prin toate greutăţile vieţii. Exact ceea ce apreciezi când vine vorba de cercul tău apropiat.

BALANŢĂ

"Dădaca" (The Nanny). Nimeni altcineva nu poate reprezenta o Balanţă mai bine decât Fran Fine. Dacă nu ştiai, actriţa Fran Drescher, care a dat viaţă acestui personaj colorat şi zgomotos, chiar este o Balanţă în realitate. Şi de ce nu ne surprinde? Era evident încă de la gusturile sale estetice îndrăzneţe. Nimeni nu poate uita ţinutele ei care şocau în mod plăcut, atenţia ei pentru machiaj şi răbdarea cu care îşi aranja buclele. Era fanul numărul 1 al cumpărăturilor şi a luxului, al frumosului. Iar dilemele ei în dragoste şi felul său de a se înţelege cu toată lumea (mai puţin C.C. Babcock), sunt clar elemente cu care orice Balanţă se poate identifica. Ţi-era dor de ceva frumos? Pregăteşte-te de un maraton cu acest serial!

SCORPION

"Beverly Hills 90210". Nu există altă zodie care să caracterizeze acest serial. Dramele prin care trec personajele au ținut milioane de adolescenți lipiți de ecranele televizorului. Să nu mai spunem de intrigi, pasiuni puternice, trădări, gelozii, relații complicate, dar și momente intense prin care și tu ai trecut la un moment dat cu siguranță. Frații gemeni Brandon și Brenda, Kelly, Dylan, Andrea, Steve și David. Nu ai cum să uiți aventurile lor!

 

SĂGETĂTOR

"Baywatch". Cine spune că nu poate fi la fel de sexy ca protagoniştii serialului?  Pentru Săgetători, „Baywatch” este spectacolul perfect din anii 90, care cuprinde simțul imaginației și spiritul aventuros. Natura dezinteresată și plină de compasiune a salvamarilor din spectacol este modul în care vă comportaţi zilnic, deoarece doriți numai binele pentru cei din jur. Aproape întotdeauna visezi să scapi de realitate și cine nu și-ar dori să trăiască într-o lume în care cariera ta presupune să salvezi vieți la malul oceanului. Plus că Săgetătorii adoră sporturile!

CAPRICORN

"Buffy, spaima vampirilor" (Buffy the Vampire Slayer): Ambițios și hotărât, acestea sunt calități care îți vin în minte atunci când te gândești la un Capricorn. Sunt, de asemenea, termeni care ar descrie atitudinea bandei de vânătoare de monștri din acest serial. Toți cei patru au fost întotdeauna dornici să oprească răul în măsura posibilităților lor și să nu renunţe până nu rezolvă situaţia. Uneori, concentrarea lor poate fi văzută ca fiind rece, deoarece duc întotdeauna totul până la capăt. Cu toate acestea, această mentalitate îi protejează pe locuitorii din Sunnydale de rău. 

VĂRSĂTOR

"Totul despre sex" (Sex and the City). Ca să nu auzim plângeri, întrebăm direct: Ce anume din acest serial nu ţipă a 'Vărsător'? De la moda îndrăzneaţă şi plină de nume celebre de designer, ieşirile cu fetele în oraş pentru delicioasele cocktail-uri cosmopolitan şi discuţiile dramatice şi controversate despre orice aspect legat de relaţii, familie, credinţe şi sex, totul cu un dram de umor. Şi nu mai spunem de fenomenul creat în jurul său, în rândul femeilor din întreaga lume. Adică exact ceva ce ar face şi un Vărsător cu idei neconvenţionale şi cu chef să schimbe ceva în mentalitatea colectivă. Bineînţeles, purtând Jimmy Choo!

PEŞTI

"Dosarele X" (X-Files): Este şi de la sine înţeles de ce această alegere. Pentru cei care au un dubiu, punctăm doar latura foarte misterioasă a nativilor Pești şi apetenţa lor pentru orice ţine de investigaţii, scenarii, aflarea secretelor şi veţi întâlni rar un nativ pești care să nu se uite de plăcere la filme horror, science-fiction sau fantasy. Precum Mulder și Scully, ești obsedat de tot ceea ce este în altă lume și probabil că ai o conexiune psihică proprie cu acestea. 

Dacă mai vrei nişte amintiri plăcute, poţii să vezi şi NOSTALGIA anilor '90 / 00. Desenul animat care te reprezintă în funcţie de zodie

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite