NOUĂ profeții astrologice care aduc SCHIMBĂRI RADICALE în 2025-2026

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Pixabay.com
Pixabay.com

Din ce în ce mai multe evenimente astrologice aduc inovații și noutate. Cu timpul, nu doar lumea în care trăim va fi de nerecunoscut, ci și propria persoană. Iată câteva profeții astrologice foarte interesante!

De pe 21 ianuarie 2024, Pluto a intrat în semnul Vărsătorului. După cum mulți astrologi au menționat, timp de 20 de ani cât va sta în acest semn, va aduce multe transformări radicale. Pluto este o planetă a crizelor, iar arhetipul Vărsătorului este cel al inovației, asociat și cu tehnologia. Avem o energie a revoluției și a multor transformări în ceea ce privește tehnologia.

În plan personal, la suprafață vor ieși toate aspectele pe care le ținem în noi, atât pozitive, cât și negative. Iar acest lucru ne va face să ne schimbăm enorm. Dar tranzitul lui Pluto în Vărsător nu este tot.

În următorii ani, respectiv 2025, 2026, mai multe planete vor intra în semne de foc și aer. Ceea ce o să aducă și mai multă noutate, evoluție, transformare. Cu toate acestea, ne vor învăța să ne simplificăm viața. Lucrurile materiale nu vor mai fi cele prețuite, ci vom pune accent pe partea mentală.

Pluto în Vărsător vorbește foarte mult și despre schimbări la nivel politic, cu tot felul de lideri care vor apărea, dar care vor avea propriile interese. Tranzitele din următorii ani vor aduce și ele schimbări în acest plan.

Vom avea suficiente ocazii să lucrăm la noi înșine, iar evenimentele astrologice ne vor încuraja.

Ştiaţi că hipertensiunea arterială este denumită şi „ucigaşul tăcut” pentru că poate să nu prezinte niciun simptom? Aflaţi cum vă puteţi menţine tensiunea în limitele normale.

Iată care sunt profețiile astrologice pentru anii 2025-2026!

  1. Cu Saturn care va tranzita în semnul Berbecului, vom găsi o nouă generație de lideri. Aceștia vor avea compasiune și vor conduce cu inima. Pot apărea și conducători falși, care să se prezinte ca niște entități divine. De aceea trebuie să facem diferența între aceștia.
  2. Medicina va evolua, alături de călătorii și de domeniul IT.
  3. Vom vedea cealaltă jumătate a vieții virtuale, la care nu ne așteptam.
  4. Cu mai multe planete ieșind din semne de apă și pământ, și intrând în semne de foc și aer, totul se va accelera.
  5. De acum și până în 2026, este necesar să găsești metode de a rămâne cu picioarele pe pământ și în același timp să-ți înalți vibrația.
  6. Până în 2030, ai putea avea impresia că poți fi fericit, chiar dacă nu deții nimic, deoarece multe tranzite ne vor învăța acest aspect.
  7. Corpul fizic se va schimba foarte mult. La fel și abilitățile de gândire, modul în care ne folosim partea mentală, vor ajunge la alt nivel.
  8. Conceptele noastre despre timp, istorie și imortalitate vor suferi transformări, de asemenea. Le vom putea înțelege mai bine.
  9. Energia noastră se va îndepărta de lucrurile materiale, vom căuta simplificarea.

Citește și Interviu Andreea Chiru, tarotolog: Tarotul a adus în viața mea o mulțumire sufletească de neimaginat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel