"Nu râvni la ceea ce au ceilalți!" Mesajele lui Uranus in Taur pentru nativii Berbec

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Uranus se află în semnul Taurului până în anul 2026. Descoperă care sunt neplăcerile, dar și oportunitățile pe care acest tranzit le aduce pentru nativii Berbec și cei cu ascendent în Berbec.

 

Uranus își oprește retrogradarea în semnul Taurului mâine, pe 27 ianuarie 2024. Apoi, va fi in mers direct. 

Ce știm despre Uranus?

Reprezintă planeta surprizelor, așa cum afirma astrologul Daniela Simulescu în anul 2019, atunci când aducea previziuni legate de criza financiară și cea alimentară. Aceste previziuni devin tot mai evidente și în prezent.

Care este mesajul pe care Uranus îl transmite? Pentru ca se află în semnul Taurului, își propune să schimbe perspectiva asupra resurselor, a banilor și modului în care noi consumăm.

Mai mult, din perspectivă astrologică, Uranus simbolizează surpriza, independența, non-conformismul, spontaneitatea și revoluția. Tot Uranus încurajează inovația, dorind să rupă legătura cu trecutul și, pentru aceasta, s-ar putea să ignore regulile convenționale.

În ce semn era Uranus când te-ai născut? Planeta surprizelor şi inovaţiei dezvăluie cum vei schimba tu lumea

Atât în comportament, cât și în aparență, Uranus aduce excentricitate, genialitate și o perspectivă diferită asupra lucrurilor. Planeta stimulează intuiția și, atunci când ceva nu îi convine, nu se supune regulilor și se retrage, ignorând părerile altora.

De fapt, Uranus sparge bula de confort și te scoate din zona ta obișnuită. Odată ce a intrat în Taur, s-a confruntat cu o atmosferă mai puțin confortabilă. De ce? Taurul și energia sa sunt caracterizate de stabilitate, rigiditate și dorința de confort, siguranță și stabilitate, nevrând să se schimbe ușor.

În timp ce Taurul apreciază atașamentele, Uranus aduce o perspectivă opusă, generând posibile conflicte interioare.

Este clar că surprizele vor continua să apară în toate domeniile, aducând schimbări și instabilitate.

Pentru cei cu zodia Berbec sau Ascendent în Berbec, acest tranzit al lui Uranus oferă oportunitatea de a descoperi noi talente în sfera financiară, chiar dacă aceasta poate fi supusă destabilizărilor și fluctuațiilor.

Un aspect important de reținut este să nu-i invidiezi pe alții pentru realizările lor, ci să explorezi în mod conștient ceea ce se potrivește personalității tale.

Uranus încurajează individualitatea și îndeamnă la crearea propriei căi, așa că nu mai râvni la ceea ce au alții. Construiește-ți propriul drum și vei avea doar de câștigat!

Este important să înțelegeți limitele în care tensiunea este normală, dar şi să aflați ce trebuie să faceți pentru a o menține în aceste limite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel