Numărătoarea inversă a început! Încă 6 zile cu Saturn în Vărsător. Ce va urma din 7 martie?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

A început numărătoarea inversă! Saturn mai rămâne în semnul Vărsătorului până la 7 martie, când va intra în Pești. Ce a însemnat tranzitul lui Saturn în Vărsător, dar și ce trebuie să știm despre următorul?

În prezent, Saturn se află în semnul Vărsătorului. Este cel care ne-a oferit o perspectivă complet schimbată asupra lumii. Am putut (sau am fost obligați) să realizăm toate lecțiile pe care le-am primit începând din martie 2020, atunci când a pășit în acest semn de aer.

Suntem siguri că pentru unii nativi, tranzitul lui Saturn în Vărsător a adus numeroase succese, în timp ce pentru alții, poate că au apărut pierderi, la propriu sau la figurat. Toate aceste evenimente au lăsat urme, ce nu pot fi șterse cu ușurință.

Da, Saturn în Vărsător poate fi numit un adevărat guru, pentru fiecare dintre noi. Să nu uităm că Vărsătorul este un semn care toarnă din găleata cunoașterii. Reprezintă vocea colectivă. Vărsătorul vorbește și despre dorințele noastre, dar și despre aspirații. Vrea să ne arate că, prin intermediul răbdării și a lucrului cu propria persoană, există reușită. A dorit să ne pună pe tapet toate defectele. Dar nu degeaba, ci ca să le putem corecta.

Ei bine, de pe data de 7 martie, Saturn o să își înceapă tranzitul în ultimul semn al zodiacului. Astrologul Daniela Simulescu este de părere că această planetă, cunoscută pentru frustrări, limite și teste dure, o să treacă printr-un reset serios, care va dura până în 2025.

Ce presupune acest tranzit? Că Saturn o să ne ofere un ultimatum. Ne învață că nu mai putem să îi consumăm la infinit resursele. Din acest motiv, semnul Peștilor este tare interesant. Fiindcă deși Saturn cere limite, Peștii nu prea le au. 

De aceea, cu Saturn în tranzit prin Pești, putem să aducem în discuție o închidere de ciclu. Sau, după cum aminteam, ultimul ceas. Poate să fie vorba chiar de ultimul ceas al omenirii. Cu intrarea lui Saturn în ultimul semn din zodiac, planeta ne arată că nu mai putem să tragem. Dar și că am exagerat cu modul nostru de trai, dar și cu obiceiurile.

Vor fi din ce în ce mai prezente și schimbările climatice. Iar încălzirea globală sau topirea ghețarilor nu vor rămâne simple sloganuri. Se impun schimbări notabile în acest sens.

Ce reprezintă Peștii? Apă și viață. Reprezintă un semn din zodiac ce are legătură clară și cu adicțiile, cu izolarea și cu sănătatea. Iar ultimul ceas va face referire și la modul în care reciclăm. Să nu uităm cât de poluate sunt în zilele noastre mările și apele în general.

Cu precădere din această lună, reciclarea selectivă, dar și consumul limitat vor fi subiecte extrem de importante. Și mai mult, Saturn în Pești va funcționa precum un baraj. Din cauza creșterii apelor, numeroase popoare vor fi nevoite să regândească totul sau să se retragă.

Saturn în Pești are un impact major și asupra a tot ce ține de virtual. Va deveni și mai palpabil, mai ales că omenirea o să își îndrepte și mai mult atenția către tehnologie și partea de online. Pot să apară numeroase religii, ținând cont de faptul că arhetipul Peștilor discută și despre spiritualitate și religie.

Podul va fi un simbol esențial cu Saturn în Pești. Atât concret, cât și metaforic.

Lumea va fi în căutare de culte sau religii care să îi calmeze. Oamenii se vor îndrepta și către crearea unor instituții menite să îi ajute pe cei defavorizați, pe bolnavi sau pe cei în etate. Nu vom mai fi în negare când se discută despre probleme psihice. Putem simți nevoia să ne confesăm mai mult, fie la un preot duhovnic, fie la un specialist terapeut.

Și tot ce ține de animale poate să capete forme noi. Medicina veterinară se poate dezvolta, atinge alte culmi. Iar oamenii vor fi mai atenți cu animalele.

Din această lună, fiecare poate să treacă printr-o resetare și un ultim ceas. Putem decide să renunțăm la o parte din ego-ul nostru. Să ne dăm seama că nu am avut atât de multă grijă de sufletul nostru și să ne adaptăm mai mult la lumea ce o să vină.

Trebuie să acordăm mai multă importanță sănătății cu Saturn în Pești. Să nu ne mai neglijăm problemele și să mergem să ne tratăm, mai ales dacă există probleme de sănătate. Să ne axăm mai mult pe prevenire. Deci, planul trup-suflet-minte trebuie pus pe primul loc.

Nu în ultimul rând, odată cu Saturn în Pești, alte subiecte de discuție vor fi și pensiile, dar și scăderea natalității. O să fim martorii unui progres excelent pe tot ce înseamnă spațiu și explorarea în afara planetelor în următorii doi ani.

Citește și: Tranzitul lui Saturn în Pești de pe 7 martie. Previziuni complete pentru TOATE zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel