Numărătoarea inversă a început! Încă o săptămână cu Marte în Balanță. Ce va urma din 12 octombrie?

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrologice. Planeta războiului va mai petrece încă o săptămână în semnul păcii. 

Marte, planeta acțiunii, mai tranzitează semnul Balanței până pe 12 octombrie. Din 27 august, de când a intrat în acest semn, ne-a făcut mai atenți la doza de energie pe care o investim în calitatea relațiilor noastre. Dar și la disponibilitatea de a face compromisuri astfel încât relațiile să fie echilibrate și armonioase. 

Astăzi, Marte se află într-o conjuncție cu Nodul Sud, s-ar putea să simțim un impuls puternic de a reacționa la vechi răni sau conflicte nerezolvate. Aceasta este o oportunitate de a învăța din trecut și de a lăsa în urmă ceea ce nu ne servește. 

Orice concept din astrologie este în același timp și o resursă și o vulnerabilitate. Marte aduce curaj și forță, dar și furie și grabă. 

Iată la ce trebuie să fie zodiile până pe 12 octombrie!

Berbec

Marte este guvernatorul tău, deci orice schimbare în care este implicat va avea ecou în viața ta. De data aceasta, vrea să fii mai atent la relațiile în care te afli. La raportul de putere, dar și la ce consideri tu că este drept sau nu. 

Taur

Marte va agita serios relațiile cu colegii până pe 12 octombrie. De asemenea, s-ar putea să te grăbești atunci când este vorba de unele decizii pe planul sănătății. În plus, gestionarea stresului cotidian ar trebui să îți fie prioritate. 

Gemeni

Ultimele zile cu Marte în casa iubirii și a creativității s-ar putea să îți aducă izbucniri sentimentale și pasiuni puternice. Doza de egoism suplimentară pe care o vei manifesta este potrivită pentru această etapă a vieții. 

Rac

Vor urma câteva zile foarte agitate pentru tine. Unele persoane dragi trec printr-o criză și bineînțeles că te preocupi serios. Cert este că nu ar trebui să le impui deloc propriile păreri sau să le forțezi să ia unele decizii. 

Leu

Dacă nu ai învățat nimic nou după 27 august și până acum, este cazul să o faci. Sau măcar să îți faci un plan în acest sens. Marte creează precipitare, dar pregătește și terenul pentru noi informații foarte folositoare. Atenție la drumuri!

Fecioară

Timp de o săptămână, îți vei da seama de importanța unui buget cât mai stabil. Cheltuielile care vor apărea până pe 12 octombrie îți vor amenința veniturile, dar dacă te-ai asigurat, vei trece mai repede peste aceste cheltuieli. 

Balanță

De fiecare dată când o planetă se pregătește să schimbe semnul, are obiceiul să compenseze. Cu alte cuvinte, vei fi destul de agitat și agresiv. Răbdarea va lipsi cu siguranță! Beneficiezi și de curaj, dar atitudinea ta îi va speria pe cei dragi. Atenție la mici incidente!

Scorpion

Pe 12 octombrie, Marte va intra în semnul tău și te va energiza. Dar, până atunci, te vei resimți. Astrele îți recomandă să fii mai retras în următoarele zile. Să îți lingi rănile, să te ocupi de sănătatea sau de viața interioară. Că, pe urmă, nu vei mai avea timp. 

HOROSCOPUL LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

Săgetător

Marte vrea să eviți conflictele cu prietenii în următoarea săptămână. Să stai departe de eventuale discuții contradictorii sau de oamenii frustrați. De asemenea, nu este rolul tău acela de a face dreptate în stânga și dreapta. Sau de a fi lup moralist. 

Capricorn

Marte te poate face destul de incisiv în zona carierei. Până pe 12 octombrie, relațiile cu șefii pot fi complicate. Nu reacționezi deloc bine când ți se dau ordine. Iar tu vei fi prea autoritar cu colegii. Diplomația este câștigătoare!

Vărsător

Nimeni nu va lupta pentru idealuri sau unele principii cum o vei face tu în următoarele zile. Până pe 12 octombrie, ai șansa de a găsi profesorii potriviți, o nouă materie de studiu sau de a călătorii în alte locuri. 

Pești

Până pe 12 octombrie, vei trece prin numeroase crize. Problema va fi că te vei simți neputincios. Vei fi lipsit de putere și control. Vor fi și pierderi financiare. Dar vei beneficia mai mult ca niciodată de o forță de regenerare uimitoare!

Mercur intră în Balanță. Lecțiile lui pentru fiecare zodie/ascendent până la 22 octombrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel