Numerologia pentru 2023: Ce spun specialiștii despre acest an?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Cum va fi anul 2023 din punctul de vedere al numerologiei? Alexandru T. Zărnoianu, numerolog, terapeut și formator, ne oferă previziuni importante!

Cum este anul 2023 dacă ne gândim la numerologie? Iată ce spune specialistul!

Mai întâi, să-ți reamintim despre Alexandru T. Zărnoianu, care ne-a oferit și alte interviuri în anii trecuți. Acesta este numerolog, terapeut și formator, dar și membru al Asociației Numerologilor din România. Totodată, Alexandru a studiat și alte domenii interesante din sfera spiritualității, precum infoenergetica, practica budistă și Bowen. Spune despre el că este priceput la design grafic și că este un pasionat al cafelei de specialitate.

Din punct de vedere astrologic, Alexandru este un nativ Berbec și are un marcaj de Pești în harta natală. Așa că este omul potrivit să ne explice cum va arăta acest nou an.

Alexandru începe prin a spune că în numerologia acestui an, nu este vorba doar de cifra 7, ci și de cifra 5. Anul 7 vine să ne vorbească despre o profunzime a lucrurilor, dar și despre o rațiune superioară, care semnifică o sustragere a noastră din mediul cotidian.

De fapt, pentru că 2023 va fi un an 7 în numerologie, acest lucru ne îndeamnă să fim observatori, să devenim contemplativi și să privim lucrurile și altfel. Mai mult, Alexandru T. Zărnoianu spune că este bucuros că în acest an, se aliniază cifrele 5 și 7. De ce?

Ei bine, cifra 5 vine pe de-o parte să ne îndemne la schimbare, aduce noutate și se completează foarte armonios cu cifra 7. Cele două cifre formează un cocktail deosebit pentru transformare, evoluție.

Așadar, dacă până acum ai așteptat vreun miracol să te dezvolți sau să faci o schimbare în viața ta, acesta este anul. Deci, 2023 poate fi văzut ca un an al schimbării, al transformării.

Chiar dacă fiecare cifră vine cu potențialul ei, Alexandru Zărnoianu este de părere că această combinație dintre 7 și 5 are multe conotații pozitive. Așa că, dacă te-ai săturat de starea în care te afli, de jobul pe care îl ai sau de o relație în care te simți nefericit, este anul schimbării.

Ba mai mult, 2023 este un an în care sunt încurajate alegerile. Poți seta o traiectorie mai clară asupra direcțiilor pe care vei merge. Specialistul în numerologie face, însă, o atenționare. 2023 nu este potrivit pentru orice schimbare, fiindcă trebuie luat în calcul și numărul 7. Vorbim despre schimbări înțelepte, care să ne apropie mai mult de esența noastră. În funcție de numărul tău, poți profita de o mulțime de schimbări benefice în acest an nou.

Te poți uita la an ca întreg. 2023 va fi un an 7, pentru că este nevoie să reduci anul la o singură cifră. De aceea, 2023 devine 2 + 0 + 2 + 3 = 7.

Cifra 7 este amprenta generală a anului. Tonul și cheia în care stă scrisă o partitură. Dacă spargem 2023, avem 20, care reprezintă o temă ce nu se mai schimbă până când ajungem la anul 2100. 23, în schimb, reprezintă o parte mai aproape de noi, pentru că este un număr care se schimbă în fiecare an.

Cuvintele pe care merită să le reții în acest an, privind situația din punct de vedere numerologic? Transformare și schimbare.

Vezi și: Numerologia anului 2023. Transformări, decizii și noi orizonturi pentru ȘASE numere personale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel