Numerologie 2022. Alexandru T. Zărnoianu: "Aveţi grijă la cuvinte!"

astrosens Team | Dată: 02 ian 2022, 11:15 | Categorie: Numerologie
Alexandru T. Zărnoianu /Foto: arhivă personală
EXCLUSIV
Alexandru T. Zărnoianu /Foto: arhivă personală

Numerologul Alexandru T. Zărnoianu, previziuni în exclusivitate pentru Astrosens.ro despre anul 2022.

Anul 2022 se anunță unul ofertant din punctul de vedere al numerologiei. Se pare că va fi un an al emoțiilor.

Alexandru T. Zărnoianu este numerolog, terapeut si formator. Membru al Asociației Numerologilor din România. El a studiat foarte multe domenii din sfera spiritualității (infoenergetică, practici budiste, Bowen), dar merită menționat și faptul că este pasionat de cafeaua de specialitate și că este priceput la design grafic. Un nativ Berbec, cu marcaj de Pești în astrograma natală. 

 

Alexandru T. Zărnoianu, despre 2022

 

Anul ce se așterne în fața noastră se arată a fi o adevărată provocare. De la mic la mare, de la om la stat, ni se va testa capacitatea de a ne menține în echilibru, unde armonia în rândul gândurilor, emoțiilor și faptelor joacă un rol esențial.

Vibrația 6 a anului ne așterne înainte o oglindă ce amplifică și mărește două aspecte antagonice ale omului. O latură agresivă, animalică, condusă de frică și instinct de supraviețuire, iar o alta care aduce vindecare, iubire, instinct matern și ocrotire. 

Rețeta lui 2022 este chiar simplă. Luăm această vibrație 6, o amplificăm cu muuultă energie și emoție (2) și eliminăm toate cifrele masculine. În aspectul negativ, rezultatul este căderea omului în natura lui animalică. Ne întâlnim cu multă frică, anxietate, emoții scăpate de sub control, agresivitate ce poate ușor să se transforme în violență. Mintea omului devine încețoșată și pare că se fixează pe două lucruri: supraviețuire și plăcere. Crește caracterul egotic, instinctul de ”fugi sau luptă”, iar sexualitatea (și tot ce ține de plăcere) capătă un sens haotic. Ne putem aștepta la conflicte, atât în viața familială cât și la locul de muncă sau cu oamenii din jur. 

Latura pozitivă a anului aduce cu ea parteneriate, căsătorii și energia necesară pentru a ne realiza planurile. Susține vindecarea, ocrotirea, dezvoltarea laturii materne, afective, grijulie a noastră. Reprezintă o oportunitate pentru a ne antrena mintea și emoțiile și pentru a le aduce în echilibru. Este un an favorabil pentru a întări relațiile familiale și pentru a aplana conflictele.

La bifurcația acestor drumuri ne aflăm noi. La nivel colectiv vom observa tendința generală, direcția în care cei mai mulți o vor lua. În schimb, la nivel personal, la nivelul calității vieții noastre, alegerea și direcția ne aparțin complet, indiferent de ce ne rezervă ”exteriorul”.

Datorită influențelor numerologice pe care 2022 ni le aduce, este recomandat să avem o atenție și grijă sporită asupra cuvintelor pe care le folosim și a limbajului nonverbal și paraverbal. Vorbele aruncate în vânt, într-un moment de tensiune emoțională pot avea rezultate mult mai severe decât în anii trecuți. De asemenea se recomandă evitarea pe cât posibil a conflictelor și o atenție mai mare asupra stării noastre mentale și emoționale.

 

Cifrele feminine

 

Anul care vine aduce împreună cu el influența cifrelor feminine. A tuturor cifrelor feminine, a lui 2, 4, 6 și 8, care vor expune întreaga scenă și vor da tonul evenimentelor. Este un dans pe care l-am început de ceva ani încoace, atunci când am trecut în 2000, de la un mileniu al individualității, al energiei masculine, al forței mentale, la un mileniu care vorbește despre colaborare, parteneriat și emoție.

2020 a venit cu contexte și situații ce să ne arate că încă avem multe de învățat. Să ne arate că au trecut 20 de ani, iar noi continuăm cu aceleași tipare, uitând să dezvoltăm abilitățile necesare noii perioade în care ne aflăm. 2020 a venit cu întrebări: “Cât de mult îmi înțeleg emoțiile?”,  “Ce atitudine adopt în fața fricii?”, “Cum mă raportez la cel de lângă mine?”, “Cum pot lucra cu energia feminină, cu energia haosului?”.

Din acest punct am început să ne schimbăm atât de mult încât posibilitatea de întoarcere a ieșit din calcul. Tot ce mai rămânea de făcut era să ne lăsăm purtați de noul val.

Pentru unii dintre noi, contextele au fost favorabile deoarece am transformat veninul în antidot, iar aceste experiențe ne-au propulsat înainte, au generat fel de fel de transformări, însă o altă parte dintre noi am fost de-a dreptul copleșiți de tot ce s-a întâmplat.

Mai apoi, în 2021, energia predominantă a început să prindă formă (3), iar toate gândurile și emoțiile noastre se conturează către ceva concret (4).

Ceea ce ne aduce la 2022 și la influențele pe care le vom resimți în anul care vine. După cum am precizat anterior, anul ne aduce în contact cu întregul spectru de cifre feminine, iar de această dată, avem de a face și cu o absență aproape totală a cifrelor masculine în matrița anului. Laitmotivul va fi emoția.

Citeşte mai multe aici: Alexandru T. Zărnoianu, numerolog: Anul 2022 aduce împreună cu el influența cifrelor feminine: 2, 4, 6, 8

sursa foto: pvproductions - www.freepik.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play