Numerologie 2023. Cele DOUĂ cifre importante care vor să ne scoată din somnul ignoranței

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Iată despre ce ne vorbesc cele două cifre în numerologia anului 2023!

Îți reamintim că 2023 reprezintă un an 7 în numerologie. De ce? Fiindcă reducem anul la o singură cifră, iar 2+0+2+3=7.

În acest an, nu doar cifra 7 se face remarcată, ci și cifra 5, după cum ne spune numerologul Alexandru T. Zărnoianu. Iar această alăturare fericită ne poate face să devenim mai observatori și mai contemplativi în lunile care urmează. Ba mai mult, ne ajută să vedem lucrurile într-o manieră diferită.

Totodată, cifra 7 vine să ne vorbească despre o profunzime a lucrurilor. Însă, aduce și o rațiune superioară. Vrea să ne sustragem nițel de la viața noastră cotidiană.

Iar 5 este cifra care, în acest an, vrea să ne îndemne la schimbare. Este o cifră ce aduce noutate. În combinație cu 7, reprezintă un amestec unic și interesant, care ne ajută să evoluăm.

Cifra 5 este, așadar, la fel de importantă pentru anul 2023. Dacă anul trecut a fost un an al emoțiilor, acesta poate veni cu o transformare clară, dar și cu mai mult forță pentru ceea ce urmează. Să nu rezumăm cifra 5 doar la atât. Poate să facă referire la o mulțime de lucruri, având un spectru larg.

Așadar, 5 poate porni de la distracții, continuând cu dezvoltarea personală, căutarea de sine și ajungând la o logică superioară.

Din aceste motive, cifrele 5 și 7 ne interesează în mod deosebit în 2023. Trebuie să reții un lucru important: Ca să vezi că se poate și altfel în acest an, depune efort și dă-ți interesul. Fie că este vorba despre o relație care scârție, despre un job dificil sau o școală nouă.

Și nu spunem degeaba acest lucru, fiindcă 7 vrea să ne facă să realizăm că viața trebuie privită și în profunzime, nu doar superficial.

2023 poate fi legat și de percepție. Toate emoțiile noastre pot fi interpretate în funcție de propria percepție. Dar 5 vine și ne încurajează să mai ieșim din bula noastră. Să avem mai mult curaj. În esență, 5 și 7 vor de la fiecare dintre noi să ne extindem orizonturile. Să aducem în viața noastră și altceva, ideea de nou.

Și da, putem spune că cele două cifre merg exact ca un ceas deșteptător, a cărui menire este aceea de a ne trezi din somnul ignoranței, în care am fost prinși.

Reține și că 7 și 5 se regăsesc oriunde în structura noastră. Așa că nu are importanță care este numărul destinului tău sau anul personal.

Cele două cuvinte pe care merită să le reții în acest an, din punct de vedere al numerologiei? Transformare și schimbare.

Astrosens îți recomandă să citești și: CIFRA DESTINULUI în numerologie. Ce spune despre tine și cum îți influențează parcursul vieții?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel