Numerologie. Predicţii 2022 după data naşterii

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Numerologie. Predicţii 2022 după data naşterii (sursa foto: Freepik.com)
Numerologie. Predicţii 2022 după data naşterii (sursa foto: Freepik.com)

Horoscopul Numerologie 2022 dorește să știi că lucruri mărețe te așteaptă anul acesta și că ar trebui să fii pregătit pentru ele și să le îmbrățișezi. Este mai ușor să determini ce se va întâmpla în viaţa ta cunoscându-ţi data nașterii și legând acest lucru cu anul personal. Diferite aspecte ale vieții tale vor lua forme diferite. Află care este numărul / anul tău personal în 2022 şi ce spun previziunile numerologice.

Prognoza anuală numerologică mondială arată că există energii numerologice universale care afectează întreaga lume. Acestea oferă un impuls pentru anumite tipuri de evenimente și circumstanțe. Similar cu diagramele numerologice personale, energiile universale sau mondiale se schimbă în fiecare an.

În acest caz, pentru 2022, vibraţia numerologică este 6.

Este probabil ca pacea, armonia, casa și familia să aibă mai multă atenție în acest an, deoarece se află în rezonanța anului. Dacă mediul rezonează cu vibrația anului, acesta tinde să fie observat. În caz contrar, se poate simți mai nefiresc decât de obicei, deoarece mediul intră în conflict cu rezonanța anului.

Vibraţia anului 2022

Energia numerologică pentru anul universal 6 rezonează cu casa și familia. De asemenea, cu armonie, vindecare și idealism. Energia susține oamenii care se reunesc pentru a-și îmbunătăți comunitățile.

Potrivit numerologului Alexandru T. Zărnoianu, această vibraţie accentuează instinctul de supraviețuire, agresivitatea și coboară (sau menține) omul în vectorul 3-6-9, al subconștientului. Ne pune față în față cu latura noastră animalică, cu toate traumele noastre emoționale, mentale, cu aspectele de umbră pe care de multe ori le ignorăm, îngropăm și chiar refuzăm să le acceptăm. 6 vine să testeze și să pună la încercare relațiile cu membrii de familie, cu persoanele apropiate. Poate accentua frustrările sexuale și manifestările în această direcție.

Testele cu care ne vom confrunta la nivel general le găsim în contextele lui 2, 4, 6 și 8. Cel mai potent și des ne întâlnim cu 2, cu tot ceea ce ține de emoție, cooperare, parteneriat. Aspectul emoțional, printre altele, este și cel care ne modifică percepția asupra lumii, a evenimentelor, cât și a imaginii de sine. Este cel care ne conferă energie și ne influențează intuiția și sistemul nostru imunitar.

Cum afli numărul tău personal?

Determinarea numărului tău de an personal a fost simplificată prin utilizarea calculatorului numerologic. În acest fel, vei ști ce trebuie să faci pentru a-ţi îmbunătăți viața și a-ţi stabili direcția corectă. Cunoașterea numărului tău de an personal îţi va permite să cunoşti modul de a-ţi trăi viața în 2022.

Calculul horoscopului numerologic 2022

Horoscopul numerologic pentru 2022 folosește numărul de an personal. Poţi calcula acest lucru din ziua nașterii tale și anul 2022.

Dacă ziua nașterii este 10 octombrie, găseşti numărul personal pentru anul 2022 în modul prevăzut mai jos: 

1. Reduci ziua și luna nașterii la o singură cifră.  De exemplu, 10 octombrie ajunge la 10 + 10 = 20 = 2 + 0 = 2.

2. Reduci anul 2022 la o singură cifră. 2022 devine 2 + 0 + 2 + 2 = 6.

3. Însumează cele două numere și le reduci la o singură cifră. În acest caz, 2 + 6 = 8.

4. Anul personal este 8. Faci trimitere la Horoscopul 2022 pentru Anul personal 8.

Află AICI cum se calculează numărul personal în funcţie de data naşterii şi predicţiile pentru anul 2022!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel