Numerologie. Tot ce trebuie să ştii despre semnificaţia spirituală a zilei 11/11

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Numerologie. Tot ce trebuie să ştii despre semnificaţia spirituală a zilei 11/11 (sursa foto: Flickr.com)
Numerologie. Tot ce trebuie să ştii despre semnificaţia spirituală a zilei 11/11 (sursa foto: Flickr.com)

Oamenilor le place să se uite la ceasuri și să spună: „Este 11:11, pune-ți o dorință”. Paris Hilton crede de mult timp în magia orei 11:11, postând frecvent pe Twitter la această oră și chiar folosind aceste numere pentru noua ei companie media. Dar a spune o dorință la 11:11 nu este doar un comportament maniacal al unei fete de vis, ci are rădăcini în numerologie, unde fiecare număr are propriul său sens metafizic. Și ce este chiar mai semnificativ decât ora 11:11 a.m./p.m. în a unsprezecea zi a celei de-a unsprezecea luni a anului, respectiv 11 noiembrie. Citeşte mai departe pentru a afla ce se întâmplă din punct de vedere cosmic pe 11 noiembrie.

SEMNIFICAȚIA 11/11 ÎN NUMEROLOGIE

În numerologie, majoritatea numerelor sunt însumate până ajungem la un număr cu o singură cifră, cu excepția „numerelor principale”, cum ar fi 11, 22 și 33 – care sunt considerate a fi deosebit de semnificative. „Vederea acestui număr este modul universului de a ne spune să lăsăm această realitate materială în pace și să ne scufundăm adânc în spiritualitatea noastră”, a spus consilierul spiritual Kesaine Walker pentru Bustle, citată de Nylon.com. Ea a adăugat că este un moment bun să „rămâi deschis la mesajele pe care universul poate încerca să ți le trimită”. Practicantul mistic Krisy Belich a avut un alt mod de a spune: „Gândește-te la asta ca şi cum aura ta magnetică este supusă unui „control + alt + ștergere” spiritual”, a spus ea pentru Bustle.

11/11 ÎN ASTROLOGIE

Potrivit astrologului Haley Smith într-un interviu pentru Well + Good, citat de Nylon.com, Luna și Jupiter vor fi aproape unul de celălalt în acest an, ceea ce va amplifica, la rândul său, efectele pe care le simțim de la ambele. Asta înseamnă energie mare pe partea emoțională - care este guvernată de Lună - și partea de creativitate, creștere, noroc și bunăstare - care este guvernată de Jupiter. 

ESTE O ZI NOROCOASĂ?

Potrivit lui Walker și Smith, ziua reprezintă o perioadă de creștere și deschidere de noi uși - în special în jurul unei promovări, a relaţiilor romantice și a norocului. Poţi valorifica cu adevărat puterea numerologiei!

CUM POT UTILIZA CEL MAI BINE PUTEREA 11/11?

Belich spune că toți putem practica ritualuri de curățare și manifestare pentru 11/11. Ea sugerează să aloci aproximativ 30 de minute pentru meditația 11/11, pe care o poți găsi pe YouTube. Și mai bine dacă o faci la 11:11.

sursa: nylon.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel