NUNȚI 2022. Calendar astrologic. Când e bine să te căsătorești

Autorul articolului: Daniela Simulescu | Dată: 12 sep 2021, 15:39 | Categorie: Recomandari
NUNȚI 2022. Calendar astrologic. Când e bine să te căsătorești. Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
NUNȚI 2022. Calendar astrologic. Când e bine să te căsătorești. Sursă foto: Pixabay

Oare când este bine să îți programezi nunta în 2022?

Alegerea datei de căsătorie presupunea și înainte un oarecare efort. Vremurile acestea sunt interesante și aduc multă instabilitate. Nu mai avem control asupra viitorului apropiat oricât de mult ne-am strădui. Așa că m-am gândit să îți ofer un mic ajutor, măcar din punct de vedere astrologic. Adică sunt multe superstiții în popor, însă te rog să ții cont de faptul că nu mă refer deloc la acestea. Și menționez că astrologia electivă se folosește pentru starea civilă. Pentru noi, astrologii, semnătura înseamnă nașterea/oficializarea căsătoriei.

Bineînțeles, să nu uităm de faptul că alegerea unei zile potrivite sau a unei perioade se face în funcție de aspectele din astrograma natală. Însă putem discuta despre unele perioade la care toți ar trebui să aibă mai multă atenție. Mai jos detaliez.

Anul 2022 este unul interesant din cauza faptului că atât Venus, cât și Marte vor retrograda. Să nu mai spunem că va fi și primul an după mult timp când Mercur va retrograda de patru ori, și nu de trei. De asemenea, conjuncția Jupiter-Neptun din data de 12 aprilie, oricât de magică ar părea, nu este neapărat prielnică unor căsătorii autentice.

Venus retrogradă (1-30 ianuarie)

Trebuie precizat din start că, deși retrogradarea se termină pe 30 ianuarie, efectele sale se vor vedea până pe 6 martie. În timpul retrogradării lui Venus, sunt mai favorizate divorțurile decât căsătoriile. Statistica astrologică ne spune că acest aspect testează relațiile vechi și nu dă șanse mari relațiilor noi. Deci ți-aș recomanda să te căsătorești pe Venus retrpgradă. Deci prima lună exclusă din start!

Marte retrograd (30 octombrie - 31 decembrie)

Marte îl reprezintă pe Ares, zeul războiului și al sexualității. Statistica astrologică spune că dacă sunt probleme în intimitate sau au existat momente agresive, ar fi bine să nu te căsătorești în această perioadă până nu le vindeci sau repari. Retrogradarea lui Marte le poate amplifica într-un mod greu de controlat. Ca să nu mai spunem de faptul că retrogradarea se va petrece în semul Gemenilor. Cu alte cuvinte, sinceritatea va avea de suferit.

Mercur retrograd

14 ianuarie-4 februarie

10 mai - 3 iunie

10 septembrie - 2 octombrie

29-31 decembrie 

De obicei, astrologii te sfătuiesc să nu semnezi acte în timpul retrogradării lui Mercur. Această planetă retrogradează de vreo trei-patru ori pe an. Și câteodată exact atunci când este sezonul nunților. Așa că nu se pune problema să îți anulezi nunta doar când este acest aspect. Vreau doar să ai grijă la următoarele:

- asigură-te din timp că ai toate actele necesare

- verifică de două ori orice document/informație

- relațiile cu instituțiile implicate vor fi bruiate de blocaje, întârzieri, încurcături

- vei fi tot timpul în contratimp

- există riscul să uiți unele detalii

- s-ar putea ca oamenii pe care te bazezi să nu fie acolo pentru tine și nu neapărat din cauza pandemiei

Conjuncția Jupiter - Neptun din Pești (12 aprilie)

Dacă tu crezi în poveștile Disney și crezi că o căsătorie este doar lapte cu miere, atunci poți merge la starea civilă în jurul datei. Dar dacă ești conștient că viața este și cu bune și cu rele, și cu responsabilități, atunci mai gândește-te. Această conjuncție aduce multă visare, încredere, dar și are și un mare potențial pentru menținerea iluziilor și a relațiilor toxice. 

Ar fi o zi minunată pentru căsătoria religioasă, însă atunci va fi post.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play