O femeie s-a trezit față în față cu un piton de 2 metri, 'pasager clandestin' pe o ambarcațiune din Florida

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Bizar
O femeie s-a trezit față în față cu un piton de 2 metri, 'pasager clandestin' pe o ambarcațiune din Florida / Foto Pixabay
O femeie s-a trezit față în față cu un piton de 2 metri, 'pasager clandestin' pe o ambarcațiune din Florida / Foto Pixabay

Un piton cu o lungime de 2,1 metri s-a furişat la bordul unei bărci în apropierea insulei Indian Key şi a fost descoperit abia când echipajul a ancorat pe malul opus al statului Florida, potrivit departamentului de poliţie de pe Marco Island, informează DPA.

Descoperirea bizară a fost făcută vineri, în cabina de duş a ambarcaţiunii, după ce Sandy Skwirut şi Jim Hart din Chicago au ancorat la Rose Marina pe Marco Island, potrivit Winknews.com.

Trăgeau spre docuri şi se pregăteau să lege barca, iar pasagera bărcii ambarcaţiunii a descoperit şarpele, în duşul bărcii cred, şi s-a trezit faţă în faţă cu şarpele, a declarat managerul Rose Marina, Dan High, pentru publicaţie.

Când a fost descoperit pasagerul clandestin



Rose Marina a spus că este vorba despre primul incident de acest fel şi că pasagerul clandestin a fost descoperit la câteva momente după ce barca, cu o lungime de circa 13 metri, a fost legată la mal.

Credem că pitonul de doi metri s-a târât la bordul ambarcaţiunii la circa 30 de kilometri sud de Rose Marina când ambarcaţiunea a fost ancorată aseară în apropiere de Indian Key (la marginea Everglades), au scris reprezentanţii portului pe Facebook.

Poliția a capturat reptila



Poliţia din Marco Island a intervenit şi a capturat reptila. Ca măsură suplimentară de precauţie, ambarcaţiunea a fost îndepărtată din port.

Poliţia Marco Island a transferat şarpele în custodia unui mânuitor local de specii sălbatice, potrivit unui comunicat de presă. În fotografii, apare un şarpe agitat, cu gura deschisă, strâns încolăcit de braţul unui ofiţer.

Vestea descoperirii reptilei a declanşat o serie de presupuneri referitoare la modalitatea prin care a ajuns la bordul ambarcaţiunii, fiind menţionată drept dovadă a modalităţii prin care speciile invazive pot sări de la o insulă la alta cu ajutorul ambarcaţiunilor.

A doua oară când un piton a fost descoperit pe o ambarcațiune din Florida



Este cel puţin pentru a doua oară când un piton a fost descoperit pe o ambarcaţiune din Florida. În mai, un piton de peste 2 metri a fost capturat pe o ambarcaţiune din Coral Gables, potrivit Miami Herald.

Potrivit Serviciului de prospectare geologică al Statelor Unite nu există dovezi care să susţină faptul că pitonii înoată din Everglades până în Keys, însă este o posibilitate, au spus oficialii.

Întrucât pitonii evadează frecvent sau sunt eliberaţi din captivitate, poate fi dificil de stabilit dacă un şarpe descoperit în Keys a ajuns acolo înotând de pe continent sau a fost un animal de companiei ţinut în captivitate pe insulă, a mai spus USGS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel