O fetiță de 5 ani a comandat produse de 4000 de dolari de pe telefonul mamei 

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Stiri
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

O fetiță de doar 5 ani a comandat produse de aproximativ 4000 de dolari de pe telefonul mamei. 

O fetiţă, în vârstă de cinci ani, din Statele Unite, a comandat de pe telefonul mobil al mamei sale bunuri în valoare de 4.000 de dolari, titrează UPI.

Jessica Nunes, mama fetiţei, a declarat că i-a dat telefonul mobil fiicei sale de cinci ani, Lila, pentru a se juca pe jocuri, de pe dispozitiv, în timpul unui drum spre casă, în timp ce ea conducea.

Potrivit Jessicăi Nunes din Westport, Massachusetts, ea a descoperit ulterior că fetiţa sa a făcut cumpărături de pe Amazon. Lila cheltuise 4.000 de dolari, cumpărând cinci biciclete roz, zece perechi de cizme de cowboy pentru doamne şi un jeep pentru copii, alimentat cu baterii.

Jessica a anulat unele comenzi, dar curierii i-au adus deja o parte dintre produsele comandate. Femeia îşi aminteşte că, cu o zi înainte de incident, Lila i-a spus că îşi doreşte o bicicletă.

'E încă prea micuţă pentru a merge cu bicicleta. Nu ştiu cum a găsit anume acest produs...', a declarat mama fetiţei. Nunes încearcă acum să proceseze returnarea tuturor produselor. Ea a susţinut că acest incident a fost o bună lecţie pentru ea, relatează Rador. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel