O IUBIRE DE-O VARĂ. Vești „incendiare” pentru aceste DOUĂ ZODII

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com

Două zodii vor avea parte de multă iubire vara aceasta. Citește mai jos care sunt acestea, dar și care sunt aspectele care le favorizează. 

Având în vedere că Venus, Micul Benefic, este în semnul Berbecului, unde va sta între 2 și 28 mai 2022, ei bine, ne vom îndrăgosti fulgerător, vom fi în căutare de aventuri, vom iubi pasional și vom părăsi la fel de pasional. 

Pe lângă faptul că ne oferă indicii despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli și despre ce fel de estetică ne atrage, Venus ne arată în ce fel de relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea. Practic, Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste.

Iată că și Marele Benefic, Jupiter, este în semnul Berbecului și ne îndeamnă să scoatem capul din nisip și să îndrăznim. Berbecului îi este frică, dar și dacă îi e frică, se aruncă în față doar să cucerească, să fie primul, așa că acolo unde aveți Jupiter în astrogramă acolo trebuie să vă aruncați. Folosi-vă furia și frica, faceți sport, intrați în concursuri, câștigați competițiile sau... îndrăgostiți-vă! 

Cele două zodii care primesc ajutor în dragoste de la Jupiter în Berbec, dar și magnetism și combustibil, având-o și pe Venus acolo sunt Balanța și Săgetătorul!

Balanță/ Ascendent în Balanță

Va aranjați, vă schimbați hainele și ieșiți „la vânătoare”. Mergeți la întâlniri, faceți o selecție a posibililor pretendenți, începeți deja să simțiți fluturași în stomac numai când vă gândiți la ce vă așteaptă. Jupiter vă poate da multă încredere în voi să ieșiți cu tot felul de persoane. Cunoașteți oameni, ieșiți mult în oraș. Sunteți într-un ciclu al cunoașterii. Cu Jupiter în casa a 7-a s-ar putea să credeți că e vorba despre căsătorii dacă citiți manuale vechi de astrologie, dar în lumea de astăzi nu mai este chiar așa, deși nu este exclus. Pe de altă parte, paradoxal, aveți șansa să și divorțați. Puteți prinde curajul de a lăsa complet în spate ce zice lumea și să vă eliberați de o relație toxică. Puțină atenție la relațiile care funcționează, s-ar putea să fiți tentați, să apară ceva infidelitate. Aveți grijă în ce vă băgați, dar atenție și la partener dacă nu cumva găsește pe altcineva. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru voi e de-a dreptul incendiar! Jupiter în casa a 5-a vine cu chimie, atracție nebună, magnetism, bucurie fără margini, s-ar putea să vă îndrăgostiți la prima vedere. Vara asta va fi foarte provocatoare pentru voi. Atenție că Venus în Berbec se poate stinge la fel de repede pe cât se și aprinde, și în loc de iubirea vieții voastre, s-ar putea să fie vorba doar despre o iubire de-o vară. Însă nici nu contează, vă schimbă lumea. Vă aduce multă bucurie, dragoste, senzualitate, jocuri, cuceriri. O să fie cea mai tare vară pentru voi! Bucurați-vă de toate darurile pe care le are Jupiter în Berbec și trăiți în energia acestuia, o să vă priască!

Știați că aveți toate șansele să vă schimbați viața începând cu 11 mai? Tranzitul lui Jupiter în semnul Berbecului face ca lucrurile să schimbe complet. Click aici pentru detalii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel