O șansă în plus pentru Berbec, Gemeni și Leu. Lecții memorabile pentru Pești și Rac

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. Traversăm o perioadă în care optimismul poate deveni aliatul nostru. 

Urmează un stellium în Gemeni! Adică vom avea cinci planete în acest semn: Soare, Lună, Mercur, Venus și Jupiter. 

Stellium-ul aduce o concentrare puternică de energii și influențe. Cu sprijinul acestor planete, putem primi sfaturi valoroase și putem dobândi curajul necesar pentru a începe noi proiecte.

Este un moment propice pentru stabilirea unor intenții clare și pentru a ne schimba perspectiva asupra lucrurilor din jurul nostru. Astrele ne îndeamnă să facem primul pas către schimbare, să ne deschidem către învățare și să ne adaptăm la noi situații.

Lună Nouă specială pe 6 iunie. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul vostru, se află într-o conjuncție cu Jupiter, Marele Benefic. Iar Luna Nouă de pe 6 iunie vă ajută să vedeți viața într-o nouă perspectivă. Una mai optimistă. Și astfel, universul vă va oferi și alte oportunități. Voi chiar veți fi cei care va primi o nouă șansă! Și încă ceva! Nu ar strica să înveți ceva nou. 

Mercur a intrat în Gemeni. Ce urmează pentru fiecare zodie până pe 17 iunie?

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur, Venus și Jupiter sunt în casa a treia, unde se va petrece și Luna Nouă în curând. Primești unele vești pe care le-ai așteptat de mult. În sfârșit, te poți ocupa de rezolvarea unor probleme. Mintea îți merge de minune atunci când este vorba de studiu, comunicare sau călătorii. 

Leu/Ascendent în Leu

Cineva din anturajul tău te va inspira. Discuția cu acesta va aduce la suprafață soluții la supărări mai vechi. Trebuie doar să accepți că ai nevoie de ajutor și că nu le știi pe toate. Fii curajos și curios! Universul te va răsplăti cu siguranță! Mai ales dacă vei vedea doar jumătatea plină a paharului și dacă vei deveni mai flexibil. Cu cât ești mai curajos, cu atât viața va decurge mai pe placul tău. 

Horoscopul verii pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător

Pești/Ascendent în Pești

Apar schimbări serioase, poate și niște obstacole. Ai de luat decizii grele și bineînțeles că te vei confrunta cu numeroase dubii. Comunicarea cu familia este deficientă, dar vitală. Nu ești încurajat să încerci să îți depășești limitele, ci mai degrabă să le accepți pe cele de acum. 

Rac/Ascendent în Rac

Din păcate, vei fi pus în unele ipostaze în care te vei simți legat de mâini și de picioare. Oamenii dragi trec prin momente grele și nu ai nicio putere în acest sens. Viața vrea să îți dea o lecție importantă: că nu este despre tine, ci despre alții. Și că nu trebuie să îi ajuți forțat sau să te sacrifici fără să ți se ceară. 

Horoscopul verii pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel