O săptămână BULVERSANTĂ pentru două zodii. Alte două zodii se vor întreba: "Încotro mergem?"

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Iată care sunt mesajele astrelor pentru următoarele PATRU zodii!

Da, luna martie este cea care ne pregătește pentru tot felul de surprize, de care știi deja. Dar începem să le înțelegem din ce în ce mai serios. Saturn a intrat deja în Pești pe 7 martie. Urmează intrarea lui Pluto în Vărsător, de pe 23 martie, dar și tranzitul lui Marte în Rac, începând cu 25 ale lunii. 

Iar aceste tranzite nu sunt simple. Nu doar că aduc schimbări pentru luna în curs, ci pentru următorii ani. De ce spunem asta? Fiindcă Saturn aduce o sumedenie de teste și lecții pentru nativii cu marcaj mutabil în astrogramă, deci Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Iar Pluto este cel care aduce urcușuri și coborâșuri. Dar și transformări radicale pentru persoanele cu marcaj fix: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. În final, Marte o să ambiționeze semnele cardinale, date de Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Practic, nicio zodie nu scapă și nici nu se plictisește.

Leu/Ascendent în Leu

Gândește-te la următorul lucru. Ai foarte multe planete în Casa a 8-a. Îi amintim pe Soare, care este guvernatorul tău, Mercur și Neptun. Deci, o triplă conjuncție. Toate aceste planete sunt în Careu cu Marte din Casa a 11-a. Dezamăgirile pe care le-ai avut din partea prietenilor sau a cunoscuților și așteptările au fost numeroase.

Ai tot așteptat, în special din august până în prezent, fie să te sune un prieten, fie să îți iasă niște planuri care încă nu se arată. Ei bine, nici în această săptămână nu ies. O să ai o senzație de picaj în gol, nu știi încotro să te duci. Dar să știi că poate fi și o stare puțin indusă, fiindcă ți se pare că trebuie să ți se întâmple niște lucruri. Cel mai probabil, viața ți-a demonstrat că nimic nu se întâmplă de la sine.

Totodată, ai și frici de toate felurile, iar cei din jur se pot simți nițel sufocați. Dar cine își dorește să rămână cu adevărat lângă tine, va rămâne. Dar nu te mira dacă oamenii dragi pot fi puțin sătui. Venus o să intre în Casa a 10-a, a carierei, iar acesta este un lucru bun. Așa că încearcă să nu te panichezi, dar nici să te pierzi cu firea. S-ar putea să te chinui exact unde nu trebuie.

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte este guvernator de Casa a 7-a. La tine este în Casa a 9-a și face acele careuri cu Neptun din Pești. Deci, discuțiile de la locul de muncă, despre cine are dreptate sau despre cine este mai mare și mai deștept trebuie puțin îndepărtate. Ego-ul trebuie înfrânt, de fapt.

Nu ai de ce să folosești un ego mărit în aceste zile. Ba mai mult, după cum astrologul Daniela Simulescu amintea și în urmă cu ceva timp, nu te băga în discuții personale la locul de muncă. Poate că ai unii colegi de care te simți mai apropiat. Asta este foarte bine, dar nu depăși niște limite. Poți să intri în niște discuții care îți fac foarte mult rău. 

Ai grijă și la toate chestiunile administrative care îți cer atenția în această săptămână, fie că este vorba de semnarea unor documente, de acte sau de diferite drumuri spre autorități. Ai grijă și la diagnosticele pe care le primești. Cere și o a doua părere, dacă nu ești convins.

Vei face mai ușor rost de bani. Lasă-te ajutați de oamenii apropiați, din familie. Datorită lui Mercur, care va intra în Casa a 7-a la finalul săptămânii, discuțiile cu partenerul vor deveni din ce în ce mai importante.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ai tot avut discuții sau conflicte cu partenerul? Se pare că acestea au trebuit să aibă loc, pentru că Marte a fost în Casa a 7-a, unde a și retrogradat. Asta și-a dorit Marte. Iar careul pe care îl va face cu Neptun mâine, pe 15 martie, ce te face să înțelegi? Că dai prea multă importanță acestor certuri.

Pe scurt, te iei prea în serios. O să ai tendința să te cerți din prostii, din cele mai banale lucruri, care ascund, de fapt, altceva. Încearcă să te bazezi mai mult pe propriul control, fiindcă îți vei epuiza partenerul. Pot veni și certuri cu familia sau discuții fără sfârșit. Apar tot timpul nemulțumiri.

Jupiter este și el în Casa a 5-a, iar asta îți oferă un curaj nebun. Poți să te crezi un adevărat zeu în următoarele zile.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Cum stai cu banii? Dar cu bugetul în ultima vreme? Întrebăm acest lucru fiindcă Saturn a intrat în Casa a 2-a, deși încă nu simți atât de puternic acest tranzit. Mâine, există și tripla conjuncție Soare-Mercur-Neptun în aceeași casă, dar și un careu cu Marte în Casa a 5-a. 

Atât Casa a 2-a, cât și Casa a 5-a, au legături cu partea financiară. Ai grijă pe partea de bani. Deși crezi că poți să îți revii ușor dacă tot cheltui, s-ar putea să nu se întâmple la fel de repede ca alte dăți. Ai mai multă atenție și pe partea de relație cu banii, poate că ceva din tine nu funcționează cum ar trebui și este nevoie de o corecție. Saturn vrea mai multă stabilitate și responsabilitate.

Vrea să te gândești la conturi de economii, la pensii private, indiferent de vârsta pe care o ai. Sau să faci puțină ordine în felul în care îți cheltui banii, să te facă mai atent. Venus va merge în Casa a 4-a, așa că vei dori să îți înfrumusețezi mai mult locul în care stai. 

Vezi și: Cele 14 TIPURI DE ZODIAC și istoricul lor. Ce simboluri presupune fiecare tip?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel