O zodie de aer poate avea multe bucurii luna care vine, conform astrologilor internaționali

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
Freepik.com

Multe oportunități se anunță pentru următorul semn din zodiac!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

De ce vor avea parte Gemenii în perioada următoare, conform astrologilor internaționali?

Iată ce informați ne oferă Bracha Goldsmith, care este de părere că luna iulie vine cu multe oportunități pentru nativii Gemeni!

Astrologul începe prin a spune că Venus va fi cea care îți guvernează finanțele, dar și relațiile. Când această planetă își începe retrogradarea, începi să reflectezi asupra acestor domenii. La tine, va retrograda în Casa a 3-a, așa că poți să înveți cât mai mult.

Să ne amintim că a treia casă reprezintă primii pași pe care îi facem, primul cuvânt învățat și spus, prima conexiune a noastră cu lumea din jur. Gândirea. Comunicarea. Scrisul. Cititul. Limbajul semnelor. 

Informațiile practice. Acolo unde suntem autodidacți. Dar și locurile unde trebuie să fim deschiși să primim informații. 

Casa a treia are o mare componentă financiară. În ea găsim negocierile, monetizarea talentelor și modul în care punem banii să facă alți bani. 

Vorbește și despre frații, vecinii, verișorii, colegii noștri. Adică oamenii importanți.

O să te gândești mai mult la valorile tale, la ceea ce te face fericit, la ceea ce îți dorești de la relațiile tale cu aceste persoane sau ceea ce vrei să rezolvi pe plan financiar.

Totodată, pe 3 iulie, vei avea o Lună Plină în Casa a 8-a, iar acest fenomen te face să evaluezi ceea ce te ține pe loc când vine vorba despre planul mental.

De exemplu, dacă ești ținut pe loc de trecut, odată cu Luna Plină, ai ocazia să lași totul în spate și să mergi mai departe cu încredere și cu mai multă deschidere. Este momentul să te eliberezi.

De asemenea, Marte o să intre la tine în Casa a 4-a în luna iulie. Vine un moment potrivit să te ocupi de treburile care țin de casă. Poți să renovezi locuința, să faci mici reparații, să redecorezi cu obiectele care îți sunt pe plac. Chiar dacă acest tranzit al lui Marte o să te agite puțin, o să fii mai tot timpul ocupat cu aceste lucruri.

Urmează și o perioadă bună să primești musafiri, să te bucuri de compania lor. Fie că este vorba de persoane din familie sau de prieteni și cunoștințe.

Și Mercur va intra tot în Casa a 3-a pe 11 iulie, acolo unde va retrograda și Venus. Va fi un tranzit bun pentru partea de comunicare, pentru toată zona de scris, așa că nu lăsa să treacă degeaba. Poți să pleci și în călătorii scurte cu această ocazie, unde să cunoști persoane noi.

Pe 17 iulie, o să beneficiezi de o Lună Nouă în Casa a 2-a, a banilor și a resurselor. Pot apărea oportunități în această zonă financiară. De ce nu, poate îți găsești o nouă pasiune din care poți să produci niște resurse în plus, indiferent de domeniul care îți place.

23 iulie vine cu retrogradarea lui Venus în Leu. După cum am amintit, la tine va fi retrograd în Casa a 3-a. Te poți gândi și la oamenii pe care îi vrei în continuare alături, dar și la cei care mai mult îți fac rău și de care ar fi mai bine să scapi. Cineva din trecutul tău se poate întoarce la tine, pentru împăcare sau pur și simplu rezolvarea unor situații care te-au rănit.

Tot în această zi, Soarele se va muta la tine în Casa a 3-a. Deci, vei avea multe aspecte în zona de comunicare, care este atât de importantă pentru tine. Vorbește mai mult, discută, învață, împărtășește informații cu ceilalți.

Vezi și: La ce să ne așteptăm cu Saturn retrograd în Pești? Opiniile astrologilor internaționali

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel