O zodie de AER poate cunoaște schimbări drastice, pe multe planuri. Ce îi este recomandat?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Unul dintre semnele zodiacului poate avea multe teste, dar și schimbări pe măsură. Iată despre cine vorbim!

Vorbim despre Vărsător și cei cu ascendent în Vărsător!

În primul rând, aducem în discuție tranzitul lui Saturn în Pești. În prezent, la tine Saturn se află în Casa a 2-a, a banilor și a resurselor. Ce vrea Lordul Karmei de fapt, de la tine? Să monetizezi! Dacă simte că nu ai încredere suficientă în tine și că nu ai învățat nimic, nu o să ai o viață foarte ușoară.

De asemenea, odată cu acest tranzit, s-ar putea să fii nevoit să înveți să trăiești cu mai puțini bani. Încă de când a intrat Saturn în această casă, de pe 7 martie, vrea să îți schimbe total atitudinea față de strategiile tale financiare. Iar dacă nu ai una încă, o să fii obligat să o concepi.

Mai mult, lui Saturn îi plac economiile. Îi sunt pe plac și cheltuielile făcute cu cap și uneori zgârcenia. Nu îi place luxul, dec dacă ai cheltuit în stânga și în dreapta, s-ar putea să primești o lecție care să te învețe importanța banilor. Nu ar trebui să cheltui în câteva zile tot ce ai economisit într-un an. Fii mai atent la banii tăi și chiar dacă tentația este mare, nu mai cheltui pe tot felul de nimicuri.

Siguranța ta financiară este pe primul loc cu Saturn în Casa a 2-a. Ai grijă, este posibil să apară și datorii. 

De asemenea, merită să amintim și despre tranzitul lui Pluto, care a început pe 23 martie și se termină pe 11 iunie. Să nu uităm că Pluto a intrat în semnul tău! Așa că poate aduce un diagnostic implacabil, pierderi sau zone care te obsedează.

Pot să vină schimbări drastice și radicale cu Pluto în semnul tău. Așteaptă-te și la transformări extraordinare. Până în 2044, toate aceste subiecte îți pot da un adevărat lifting. 

Ai putea chiar să îți oferi tu însuți o transformare. De pildă, este o perioadă optimă să îți schimbi înfățișarea. Lui Pluto îi este pe plac tinerețea! Orice vârstă ai avea, merită să te întinerești prin felul de a te îmbrăca, prin modul în care arăți sau prin însuși modalitatea de a te comporta.

De aceea, ai putea să te întinerești, cum știi tu mai bine. Poți folosi alt tip de haine, îți poți coafa părul diferit, ai multe opțiuni la îndemână!

Pluto te îndeamnă să trăiești mai mult clipa. Deși viitorul este important, încearcă să nu te mai gândești excesiv la el! Nu poți să prevezi ce se va întâmpla, așa că te îngrijorezi în zadar. 

Dar, nu trebuie să omitem faptul că Pluto vine însoțit și de carismă și magnetism, pe care ți le pune la dispoziție. Dar fă și tu ceva în acest sens, nu aștepta să pice din cer! 

În final, dacă ai așteptat să mergi la terapie sau la psiholog, acest tranzit va fi foarte favorabil.

Ai în vedere și: Una caldă, alta rece. Zodia binecuvântată și pedepsită în luna mai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel