O zodie de foc primește avertizări de la astre în aceste zile: "Nu te autosabota!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Un semn de foc trebuie să fie atent până duminică. Despre cine vorbim?

Putem spune că avem o săptămână destul de liniștită din punct de vedere astrologic. Dar, nu trebuie să uităm că pe data de 21 aprilie, Mercur a început retrogradarea în semnul pragmatic al Taurului. Retrogradarea lui Mercur va dura până pe 15 mai. 

Mercur retrograd vrea să ne impresioneze din nou. Cum? Cu ajutorul deja cunoscutelor amânări, încurcături și anulări pe care le aduce cu sine.

Ce zodie este atenționată săptămâna aceasta? Iată ce ne spune astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu!

Zodia care primește atenționări de la astre în această săptămână este Leu!

„Vorbim despre Leu sau cei cu ascendentul în Leu. Aspectele din această perioadă sunt destul de provocatoare și pentru voi, cel puțin pe plan profesional! De ce? Pentru că Mercur este retrograd în Casa carierei. Totodată, merită să ne aducem aminte că Mercur și-a început retrogradarea lângă Uranus.

Poate că ai avut niște așteptări în domeniul profesional și nu au fost așa cum ți-ai închipuit. Cert este că îți vei pune multă cenușă în cap dacă ești nativ Leu în următoarele zile. Iar acesta nu este un lucru bun. Chiar dacă este bine să ai o oarecare evaluare obiectivă asupra propriei persoane, iar tu ești capabil de acest lucru, dar nu te autoflagela, nu te autosabota mai mult decât este cazul.

De ce? Pentru că Jupiter va intra de la 16 mai în Casa a 10-a a carierei și va aduce și lucruri bune, așa că nu este cazul să dramatizezi. De fapt, Jupiter doar a vrut să vadă ce ai învățat tu în ultimul an. Pe unde stai cu smerenia, cu sentimentul de compasiune?

În primul rând, Jupiter  în Casa a 10-a te ajută să îți schimbi perspectiva. Și când se va întâmpla asta, vei observa că lucrurile încep să se miște. Poți primi o promovare pur și simplu sau o poți cere tu. Vei fi mult mai vizibil și apreciat pentru ceea ce știi să faci. Dacă ți-ai dorit mult să lucrezi într-un anumit domeniu sau într-o anumită companie, iată că timp de un an, vei fi susținut.

Las-o mai ușor la locul de muncă. Nu trebuie să ai așteptări foarte mari până la jumătatea lunii mai. Lucrurile se vor întâmpla până la urmă. Mai degrabă, ai face bine să te gândești ce poți să îmbunătățești situația la locul de muncă. Nu privi lucrurile tranșant și nu crede că cei de la serviciu nu îți apreciază ție talentele. Mai degrabă, propune-ți expertiza pentru un anumit proiect, fii încrezător și s-ar putea să primești ce ai dorit.

Deci, păstrează o atitudine proactivă și deschisă. Va fi bine!”

Poți să citești și articolul: Zodia care va avea cumpene în următoarea perioadă. Care este avertismentul astrelor?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel