O zodie din horoscopul chinezesc este încurajată să RENUNȚE la schimbări în 2023. Despre cine este vorba?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Multe provocări se anunță pentru următoarea zodie din horoscopul chinezesc. Iată ce trebuie să știe.

Anul 2023 va fi anul Iepurelui de Apă, iar iepurele este un semn al longevității și al păcii în cultura chineză. Îți putem spune că anul nou este văzut ca o perioadă plină de speranță.

Despre persoanele născute în anul Iepurelui de Apă se spune că sunt ingenioase, vigilente și rapide în gândire.

Vrei să afli cum va fi acest an pentru următoarea zodie din horoscopul chinezesc?

În primul rând, discutăm despre nativii Iepure, adică cei care s-au născut în 1951, 1963, 1975,1987,1999 sau 2011.

Ei bine, conform predicțiilor zodiacului chinezesc, pe Iepuri îi așteaptă multe provocări în acest an. De asemenea, odată cu acestea, pot să apară și o mulțime de schimbări la orizont. De aceea, se impune grijă mărită la toate aspectele vieții.

Chiar dacă uneori sunt necesare, nativii Iepure din zodiacul chinezesc sunt încurajați să lase deoparte schimbările în acest an. Și se pune accent pe schimbările majore, desigur.

Astfel, dacă ai avut în plan să îți schimbi statutul social, să începi o afacere nouă sau să te înscrii la o școală pe care ai visat-o de mult timp, astrele te îndeamnă că mai degrabă să aștepți!

Trebuie să mai fii atent la un lucru. În acest an, se pare că pentru orice îți dorești să realizezi, este nevoie de efort dublu, în comparație cu alți ani. 

Însă, poți să îți reduci numărul problemelor, dar și ghinionul în anumite sectoare, dacă păstrezi o atitudine circumspectă. Ce mai poți face în următoarele luni? Ești îndemnat să muncești din greu, în special pe plan profesional.

Dacă te ții de treabă, este posibil să apară un nou loc de muncă sau o promovare la care ai visat de ceva timp. Totuși, nu te îngrijora prea mult, fiindcă după orice furtună, vine și vreme bună.

Specialiștii îți recomandă următoarele: dacă îți dorești să fii mai norocos, ai face bine să porți mai des lenjerie sau șosete de culoare roșie, care îți aduc noroc în anul 2023. 

Mai mult, este încurajată și achiziționarea obiectelor în formă de câine.

Vrei să știi la ce poți recurge pentru vestimentație și accesorii? Poți să îți îndrepți atenția către albastru și verde, culori la fel de norocoase pentru nativii născuți în Anul Iepurelui.

Poți să vezi și: Ce zodie din horoscopul chinezesc va face față oricărei provocări? "Vei fi încrezător și puternic!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel