O zodie va fi în al nouălea cer! Mesaje de la astre pentru alte TREI zodii. Una din ele poate atrage antipatii

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
pixabay.com
EXCLUSIV
pixabay.com

Vine luna martie! Și nu oricum, ci cu un coș plin de evenimente marcante. Astrele ne aduc mărțișoare speciale, dar și tranzite care doresc să ne pregătească pentru etape noi. Iată ce urmează în aceste zile următorii nativi!

Da, martie vine îndată și se anunță foarte promițătoare din punctul de vedere al astrologiei! Aduce evenimente marcante și lasă în urmă letargia lunii februarie. 

Săptămâna vine sub influența Micului Benefic în semnul Berbecului. Venus va sta aici până la 17 martie. Îți reamintim că, în astrologie, Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. Totodată, cu Jupiter în Berbec, avem ocazia să începem proiecte, de ordin personal sau profesional.

Pe 2 martie, Venus o să facă o conjuncție cu Jupiter. Iar asta înseamna că urmează cea mai drăgăstoasă și romantică zi din an! Această conjuncție va avea loc în semnul Berbecului, așa că, dacă ne dăm interesul, vom avea o poftă imensă de a iubi și de a ne lăsa iubiți. Vom fi dornici să cucerim și să cădem în plasa iubirii. 

Pe 3 martie, Mercur intră în Pești. Tranzitul acesta ne va face să înotăm în ape tulburi, deoarece Mercur ține de comunicare, de procese mentale, de zona logică, de gândurile noastre.  

Pe 7 martie, Saturn va intra în Pești, iar pe 23, Pluto își începe tranzitul în semnul Vărsătorului. Aceste tranzite o să-și facă simțită prezența și în viață noastră cotidiană. Saturn ne învață să distingem realitatea de ficțiune. Iar Pluto ne demonstrează că filmele SF pot deveni realitate.

Rac/Ascendent în Rac

Conjuncția dintre Venus și Jupiter de pe 2 martie se va petrece în Casa a 10-a. Așa că este un aspect nemaipomenit din punct de vedere profesional. Încă de la începutul anului, se anunță lucruri grozave în domeniul carierei pentru nativii Rac, iar acest aspect favorabil poate continua.

Trebuie să îți oferi un rol în societate. Să schimbi ceva și să modifici felul în care ești perceput de către ceilalți. Poți începe chiar și cu înfățișarea. Prezintă-te la locul de muncă altfel îmbrăcat, coafat sau cu accesorii noi. Însă, pe lângă partea exterioară, merită să acorzi atenție în aceste zile și părții interioare.

De aceea, va trebui să îți dai seama ce poți face mai mult. În ce zonă îți poți depăși condiția. Nu ar strica să faci ceva, astfel încât să reușești. Pentru că astrele sunt în favoarea ta. Nu mai trage de timp.

Balanță/Ascendent în Balanță

Ești bucuros și nu ești în aceste zile. Cum așa? În primul rând, Venus, guvernatoarea ta, va face o conjuncție cu Jupiter, în Casa a 7-a. Iar ăsta va fi un moment nemaipomenit, vei fi în al nouălea cer! Dar Venus o să facă și conjuncția cu Chiron. Așa că îți poți da seama că îți cam place să suferi, să te chinui.

Dacă ești un nativ singur, astrele îți aduc aspecte bune. Poți găsi partenerul ideal sau poți decide să te căsătorești cu cineva, de pe-o zi pe alta. Ce trebuie să reții este că sunt zile optime ca să fii deschis și să cunoști oameni noi.

În cazul în care ești într-o relație, nu ar strica să mai diversifici rutina din cuplu. Să alegi și altfel de activități care să mai rupă monotonia. Mercur va intra în Casa a 6-a și te va provoca să te chinui puțin mai mult la serviciu. Dacă vrei să convingi pe cineva de la muncă de un anumit proiect, trebuie să insiști, fiindcă nu va înțelege ceea ce îi comunici.

Nu neglija nici sănătatea, fiindcă Saturn va păși curând în Casa sănătății.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ce zile au acești nativi! Conjuncția de pe 2 martie dintre Venus și Jupiter va avea loc în Casa a 5-a, așa că nu ai voie să dai vina pe nimeni și pe nimic în aceste zile. De ce? Fiindcă acest aspect se va petrece în Casa creativității, a iubirii. Această casă are legătură cu pofta de viață, dar și cu banii.

Astfel încât, dacă ai idei legate de zona de investiții, vor fi și unele bune. Astrologul te îndeamnă să ai grijă la excesul de zel. Fiindcă atunci când dai pe dinafară cu aceste stări, poți foarte ușor să devii arogant. Să crezi că nimeni nu este suficient de bun pentru tine. Iar acest lucru poate atrage antipatii.

Dacă dorești copii, sunt zile foarte bune pentru a face demersuri în acest sens. Ai deja copii? Petrece mai mult timp cu ei. Mercur va intră în Casa a 4-a, așa că pot veni discuții foarte bune legate de locuință, de zona imobiliară sau de probleme din familie. 

Pești/Ascendent în Pești

Ce trebuie să faci în următoarele zile? Să ai mare grijă de bani și de conturi. Jupiter, guvernatoarea ta, se va întâlni pe 2 martie cu Venus, în Casa a 2-a, a banilor. Mulți pot afla de o creștere salarială, în timp ce alții pot primi o sumă de bani promisă de ceva timp.

Doar că atunci când Venus și Jupiter se întâlnesc, primești o încredere maximă că nu are ce să se întâmple și te arunci când vine vorba de cheltuieli. Ar fi bine să te bazezi pe banii pe care îi ai în prezent, nu pe cei la care visezi și să faci anumite daruri sau bucurii celor dragi. Dar axează-te și pe garderoba ta de primăvară, că tot începe luna martie. Ai mare grijă și la excesele alimentare.

Mercur intră în semnul tău pe 3 martie și vei avea tendința să te gândești mai mult decât este cazul, la orice subiect. Îți poți crea tot felul de scenarii în minte, care nu își au rostul sau care nu sunt reale.

Vezi și: Urmează cea mai fericită zi din an. Pentru o zodie, e vorba despre bani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel