Oameni de ştiinţă, politicieni şi vedete care şi-au recunoscut pasiunea pentru ASTROLOGIE

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Oameni de ştiinţă, politicieni şi vedete care şi-au recunoscut pasiunea pentru ASTROLOGIE (sursa foto: Pixabay)
Oameni de ştiinţă, politicieni şi vedete care şi-au recunoscut pasiunea pentru ASTROLOGIE (sursa foto: Pixabay)

Unii apelează la astrologie atunci când iau decizii dificile, alţii vor să se înțeleagă mai bine sau vor să învețe ce le rezervă viitorul. Personalităţie publice nu sunt străine de acest domeniu, iar cele mai multe au recunoscut afinitatea lor pentru astrologie, unii luând frecvent decizii în urma consultării astrelor. De la actori, cântăreţi, politicieni sau oameni de ştiinţă, lista celor care recunosc pasiunea pentru astrologie este lungă, iar unele nume s-ar putea să te surprindă.

Albert Einstein

Astrologia nu este considerată o știință și, prin urmare, este adesea asociată cu ghicitoria sau alte arte divinatorii. Ar putea fi surprinzător faptul că unul dintre cei mai mari oameni de știință care au trăit vreodată a iubit învățăturile acestui vechi sistem de credințe.

Albert Einstein știa că în această lume există mai mult decât se vede cu ochiul liber. El a acordat credit astrologiei, deoarece a simțit că a adus o mulțime de lucruri mărețe, cum ar fi cunoașterea, în viața lui. 

Carl Jung

Carl Jung ar putea fi considerat unul dintre primii care au adus astrologia în prim-planul lumii psihologiei. A fost printre cele mai strălucite minți din istoria psihanalizei. Jung a fost atât de intrigat de astrologie încât a început să le încorporeze în sesiunile cu pacienții săi. 

Jung a fost și primul care a observat legătura dintre lună și ciclul unei femei. El a inventat în cele din urmă termenul de sincronicitate.Un bun exemplu de sincronicitate este ciclul femeii și ciclul lunii. Ambele au loc la același interval, dar nu există o explicație fizică sau o legătură între cele două evenimente. La fel și cu matematica. Numerele și modelele se găsesc cu regularitate în natură. Nu putem oferi nicio explicație științifică sau fizică pentru astfel de „coincidențe”. Aceste tipuri de coincidențe astrologice și pământești susțin un creator "a priori".

Hipocrate

Hipocrate a fost și este încă cunoscut ca părintele fondator al medicinei. Cu toate acestea, unii nu știu că Hipocrate a folosit astrologia când a fost vorba de studiul medicinei și al corpului uman. Descoperirile sale au inclus o corelație între boală și anumite zone ale corpului fiind legate de anumite planete.

Diagnosticarea bolilor și prescrierea medicamentelor au fost, de asemenea, calculate cu zodii și planete. Hipocrate credea cu tărie că un medic nu ar trebui să fie numit doctor decât dacă avea cunoștințe despre subiectul astrologiei. 

„Un medic fără cunoștințe de astrologie nu are dreptul să se numească medic” – Hipocrate.

Benjamin Franklin

Benjamin Franklin este bine cunoscut pentru abilitățile sale inovatoare, deoarece a inventat mai multe lucruri care sunt încă foarte utile pentru civilizația modernă de astăzi. Aceste invenții includ lentilele bifocale, paratrăsnetul, și multe altele. Cu toate acestea, Franklin a fost mult mai mult decât un inventator, deoarece a fost foarte activ în comunitatea. Şi da, era un pasionat al astrologiei.

Franklin a fost deosebit de interesat de eclipse. În copilărie, se uita adesea la stele și le desena. Atunci a observat pentru prima dată eclipsa și și-a dat seama că atunci când o planetă și Soarele se vor eclipsa, acesta era un semn grozav că ar trebui să ne așteptăm să se întâmple ceva bun aici pe Pământ. În plus, Franklin a folosit astrologia pentru a marca cele mai importante zile din viaţa sa. 

Napoleon Bonaparte

Napoleon Bonaparte și-a pus cu siguranță amprenta în istorie, iar astrologia poate să fi jucat un rol destul de important în acest sens. Se spune că Bonaparte a luat decizii doar pe baza predicţiilor astrologului său, Marie Anne Lenormand. Napoleon a urmat întotdeauna sfatul lui Lenormand înainte de orice mișcare, cu excepția unei singure dăţi în care nu a făcut-o. Aceasta ar fi ultima lui bătălie, cea în care Napoleon își pierde viața, ceea ce Lenormand a prezis de fapt prin astrologie. 

J.P. Morgan

JP Morgan a fost un bancher și colecționar de artă american de succes, a cărui nume dăinuie şi astăzi în domeniul financiar-bancar. Morgan, care inițial a fost un sceptic, a dat astrologiei o șansă după ce a decis să-i ceară astrologului Evangeline Adams o diagramă și lecturare. Mai târziu, a adus-o pe Evangeline ca astrolog în compania sa și de atunci a folosit-o în fiecare aspect al succesului său. Morgan a inventat, de asemenea, expresia: „Milionarii nu folosesc astrologia, miliardarii o fac”.

Nancy Reagan

Atât pentru fosta primă doamnă a SUA, Nancy, cât și pentru Ronald Reagan, astrologia a avut un impact destul de mare în relația lor din cadrul Casei Albe. În 1988, cartea intitulată "Where's The Rest of Me?", a povestit cum astrologia a jucat un rol important zilnic pentru fostul președinte și prima sa doamnă.

Se spune că perechea a folosit hărțile astrologice zilnice și, chiar înainte de încercarea de asasinare a președintelui Reagan, s-a raportat că un astrolog a avertizat-o pe Nancy Reagan despre ceva ce urma să se întâmple chiar în ziua în care președintele Reagan a fost împușcat. S-a spus, de asemenea, că multe dintre deciziile politice ale lui Reagan au fost „cronometrate” din punct de vedere astrologic, în ciuda negării sale privind utilizarea astrologiei pentru mișcările sale politice. 

Theodore Roosevelt

Oricât de surprinzător ar părea, fostul președinte american Theodore Roosevelt era, de fapt, pasionat de astrologie. Roosevelt şi-a arătat această pasiune punându-și horoscopul pentru ca toți să-l vadă în Biroul Oval. El a fost, de asemenea, un fan al respectării predicțiilor astrologice. 

Prinţesa Diana

Penny Thornton este unul dintre cei mai cunoscuţi astrologi ai lumii. Unul dintre clienții ei a fost Prințesa Diana, care a venit să caute răspunsuri despre viitorul căsătoriei ei cu Prințul Charles. 

Se spune că Racii și Scorpionii formează o pereche grozavă, dar, din păcate, lucrurile nu au funcționat bine pentru Prințul și Prințesa de Wales. Charles și-a găsit, în cele din urmă, fericirea cu o altă nativă din zodia Rac, Camilla, ducesa de Cornwall.

Cameron Diaz

Cameron Diaz are legături grozave în lumea astrologiei. Ea este clienta veche a unuia dintre cei mai faimoși astrologi ai lumii, Susan Miller. A trecut ceva timp de când Diaz și-a lăsat în urmă cariera de la Hollywood și s-a concentrat în schimb pe bunăstarea ei.

Când îşi face planuri de viitor, îi place să consulte astrele. Această Fecioară nu exclude nicio metodă care o ajută să îşi îndeplinească planurile.

Angelina Jolie

Jolie urmează învățăturile astrologiei budiste, cunoscută și sub numele de astrologie tibetană, care este strâns legată de conceptele de Karma: aducem în această viață consecințele vieţii anterioare. Karma influențează modul în care acționăm și în ce direcție va merge viața noastră.

Ea a folosit astrologia pentru a-și alege rolurile de film și pentru a lua decizii cu privire la sănătatea ei. În plus, se spune că Angelina preferă ca filmele să aibă premiera în zilele care coincid cu predicțiile astrologice. Este zodia Gemeni, cu Luna Berbec, ceea ce explică atitudinea ei jovială şi aventuroasă. 

Madonna

Madonna este pasionată de wellness: este una dintre acele celebrități care se angajează într-o practică zilnică de meditație și nu este străină de cristale și astrologie. 

În timp ce majoritatea vedetelor își cunosc doar semnul solar, Madonna își cunoaște cele trei mari semne: este zodia Leu, cu Luna în Fecioară și ascendent în Vărsător.

Selena Gomez

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Dazed , Selena a spus despre semnul său zodiacal: „Sunt așa de Rac, sunt atât de sensibilă. Simt totul atât de intens, ceea ce este unul dintre lucrurile mele preferate la mine. Îmi iubesc sentimentele.”

Mulți dintre fanii ei nu știu că Selena are o teamă puternică de respingere. Când Racii sunt răniți, se ascund în carapace și nu se grăbesc să mai iasă.

Lady Gaga

Lady Gaga are propria echipă de consilieri spirituali la care apelează atunci când planifică diverse călătorii. Este un mare NU pentru ea când sunt perioade cu Mercur retrograd. 

Cei care se întreabă cum se poate ca un nativ Berbec să creeze o muzică atât de emoționantă ar trebui să știe că Lady Gaga are o Lună în Scorpion, așa că are capacitatea de a se scufunda adânc în emoțiile ei.

Beyoncé

Beyoncé are zodia Fecioară, Luna în Scorpion știe ce înseamnă să muncești din greu și să te străduiești pentru perfecțiune. Ea este o Fecioară tipică din multe puncte de vedere și a recunoscut chiar ea acest fapt: „Sunt obsedată de control. Sunt atentă la detalii. Când fac ceva, o fac 100%. Am așteptări mari de la mine și mă aștept exact la același lucru de la toţi cei din jurul meu.”

Această autoproclamată perfecționistă are chiar și un cântec despre zodii, dar nu se numără printre cele mai mari hituri ale ei . A apărut în 2003 și se numește „Signs”.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez una dintre cele mai celebre artiste din lume, iar astrologia poate juca un rol în succesul uimitor al cântăreței pline de farmec. Lopez și-a exprimat în mai multe interviuri dragostea și interesul ei pentru astrologie.

Jennifer Lopez se gândește constant la viitorul ei și, prin urmare, interesul ei pentru astrologie o ajută să învețe mai multe și să afle ce se poate întâmpla în continuare. 

Shirley MacLaine

Actriţa Shirley MacLaine a devenit un nume cunoscut în anii 60'. Îi plac toate lucrurile New Age şi este pasionată de teorii privind observarea OZN-urilor, supraconștiința, canalizarea transei și, desigur, astrologie.

MacLaine a publicat chiar mai multe cărți "Out on a Limb" şi "Going Within: A Guide for Inner Transformation".

surse:

thethings.com

pandagossips.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel