Oboseală, confuzie, renunțare, visare. Conjuncția Marte-Neptun în semnul Peștilor: previziuni pentru fiecare Zodie/Ascendent

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com, Merlin Lightpainting
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com, Merlin Lightpainting

Pe 18 mai avem conjuncția dintre Marte și Neptun. Acțiunea și motivația se întâlnesc cu inspirația și haosul. Pentru cei practici, ziua va fi un calvar. Dar pentru cei mai spirituali și mai artiști, ziua va fi una plină de daruri. Acest aspect este bun mai degrabă pentru a vizualiza, manifesta, a visa. Pot apărea controverse atât la nivel mondial, cât și personal. Risc de dezamăgire. 

Conjuncția Marte-Neptun în Pești e bună pentru somn, pentru lene, pentru găsirea scurtăturilor. Dacă puteți să dormiți cu două ore în plus, mai bine dormiți, puteți să amânați lucruri pe care nu vă simțiți în stare să le faceți. E o zi confuză, o himeră, e plină de inspirație, dar e bună pentru cei care lucrează în domeniul acesta, al creativității, al inspirației.

Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent

Berbec/ Ascendent în Berbec

Conjuncția Marte-Neptun în casa a 2-a vă trimite către dizolvare completă, somn, odihnă, renunțare, reprogramare, amânare, anulare. Mai bine nu forțați nota mai mult decât e cazul și vedeți dacă puteți lua o pauză. 

Taur/ Ascendent în Taur

Vi se dau planurile peste cap, mai ales legat de prieteni, de evenimente, lucrurile iau altă turnură. Aveți grijă câtă încredere aveți în cei pe care nu îi cunoașteți prea bine, dar chiar și cu cei pe care îi știți de mult timp ar trebui să aveți grijă.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Conjuncția aceasta este în casa carierei, azi nu îi credeți pe șefi. Faceți tot posibilul să nu fiți voi responsabili de luarea deciziilor la muncă astăzi, vor apărea tot felul de confuzii care pot genera complicații.

Rac/ Ascendent în Rac

Rugăciune, meditație, plimbări în natură, visați cu ochii deschiși, permiteți-vă această visare. Pe de altă parte, aveți grijă la tot ce înseamnă acte și contracte astăzi. Acolo e cazul să fiți atenți.

Leu/ Ascendent în Leu

Astăzi o să fiți „scenariști”, o să vi se pară că lucuririle au ceva ascuns, veți fi foarte suspicioși. Dacă vreți să luați un credit în perioada aceasta, nu luați mai mult decât e cazul. Nici nu vă aruncați voi să îi împrumutați pe alții.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

În cuplu apare o ceartă din nimic, e multă dezamăgire acolo, vă lasă cu un gust amar, așa că mai bine țineți-vă departe de conflicte. Nu vă faceți o părere azi despre partener, aparențele pot fi înșelătoare.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Multă muncă și degeaba, nu vă chinuiți unde nu trebuie, acordați atenție doar acolo unde este cazul. Evitați să fiți martiri, nu vă sacrificați degeaba, nu este cazul.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

E o zi bună pentru a o petrece cu copiii, e o zi bună pentru romantism, intimitate, sexualitate. Unii dintre voi s-ar putea să aibă inspirația de a trimite niște mesaje romantice. Vă priește inspirația de azi.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Nu vă sacrificați pentru nimeni astăzi, e posibil ca cei din jurul vostru să aibă nevoie de voi. Nu vă dați altora mai mult decât trebuie. Aveți grijă la fundația voastră emoțională, s-ar putea să fie destabilizată astăzi.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Conjuncția aceasta vă priește mult pentru că se petrece în casa a 3-a și vă ajută, vă dă empatie, vă dă intuiție, vi se oferă o altă paletă de păreri, de situații, de învățaț din experiența celorlalți, o zi bună pentru citit, pentru scris.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

La sfârșitul acestei zilei ar fi bine să faceți un mic bilanț, să vedeți ce bani v-au mai rămas. Astăzi s-ar putea să vi se pară că e cazul să cumpărați tot felul de lucruri. Nu dați mai mulți bani decât trebuie pe nimicuri.

Pești/ Ascendent în Pești

Pentru voi e o zi cu multă inspirație, cu multă muzică, dacă aveți o pasiune, o activitate artistică, culturală, veți avea o super zi. Totodată, e o zi bună să vă rugați. Dacă aveți revelații, țineți-le pentru voi.

Tu știai ce înseamnă, de fapt, o conjuncție? Astrologul Daniela Simulescu îți explică AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel