Octavian Sbârnă vine la interviurile Astrosens

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Octavian Sbârnă/ Foto: arhivă personală
EXCLUSIV
Octavian Sbârnă/ Foto: arhivă personală

Continuăm seria interviurilor cu specialiști din domeniile spirituale.

Potrivit zodiacului chinez, 2022 este Anul Tigrului-Apă. Anul Nou Chinezesc al Tigrului de apă va începe pe 01 februarie 2022 și va dura până la 21 ianuarie 2023, atunci când Anul Iepurelui Negru va începe.

Festivalul de primăvară, Anul Nou Chinezesc, este cea mai importantă sărbătoare în China.

Anul Nou Chinezesc este similar cu ziua de Anul Nou în țările occidentale. Urmele tradițiilor și ritualurilor sărbătorilor dedicate acestei sărbători există de mai bine de un secol.

Majoritatea pregătirilor de sărbătoare încep cu o lună înainte de Anul Nou Chinezesc (similar cu Crăciunul din țările occidentale) când oamenii încep să cumpere cadouri, lucruri pentru a-și decora casele, mâncarea și hainele.

Durează 15 zile și se încheie cu Festivalul Lanternelor (marți, 15 februarie).

Continuăm seria interviurilor cu specialiști din domeniile spirituale. De această dată cu Octavian Sbârnă - Acupunctor, terapeut Vindecare Șamanică, terapeut Constelații Familiale, Psihoterapeut, specialist în terapie cranio-sacrală și Maestru Reiki. 

Octavian Sbârnă se caracterizează a fi un călător. De altfel dacă îi asculți povestea, îți vei da seama că așa este. La vârsta de 16 ani, când alții se ocupau de explorarea adolescenței, Octavian avea prima bursă de studiu în Martea Britanie. Acolo și-a întâlnit primul maestru în acupunctură care l-a introdus în lumea medicii orientale și l-a învățat stilul Constituțional al Celor Cinci Elemente, un rar stil de acupunctură bazat pe intelegerea si tratarea omului la nivel fizic, intelegerea functionarii meridianelor si punctelor de acupunctura la nivel mental, emotional si spiritual.

În același timp cu studiul acupuncturii, Octavian s-a ocupat de diverse practici si sisteme de medicina alternativa precum Reiki, terapie craniosacrala, samanism, constelatii familiale, psihoterapie integrativa si multe altele.

De câțiva ani, invitatul nostru și-a dedicat atenția altor domenii cum ar fi: Feng Shui – studiul energeticii mediului si locuintei, Ba Zi – astrologia chineza, precum si ramuri mai putin cunoscute precum Ze Ri – studiul energeticii timpului.

Octavian Sbârnă ne va oferi previziunile pentru Noul An Chinezesc, dar și câteva informații despre miturile răspândite despre Feng Shui. 

Interviurile vor fi difuzate marți, 1 februarie, pe canalul de youtube Astrosens. Dacă nu te-ai abonat, o poți face de acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel