Ofițer naval în atacul de la Pearl Harbor. O poveste despre REÎNCARNARE

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Mistere
Pixabay.com
Pixabay.com

Reîncarnarea oferă perspectiva unei evoluții spirituale constante, unde sufletul străbate cicluri de experiențe și învățare într-o călătorie fără sfârșit. Iată mărturia șocantă a unui copil!

Ai fost vreodată într-un loc care părea ciudat de familiar, chiar dacă era prima ta vizită? Pentru oamenii care au amintiri din viețile anterioare, evenimente precum acestea declanșează o experiență uimitoare. Poveștile despre reîncarnare te pot inspira să cauți propriile tale vieți trecute. 

Aceste destănuiri încep cu copii care își amintesc cine au fost în trecut și cu călătoriile investigatorilor pentru a găsi dovezi.

Iată o poveste absolut fascinantă, dar și confirmată ca a fi reală, a unui copil!

Povestea este a unui băiat numit Charlie, care, la vârsta de patru ani, își amintea de moartea sa la Pearl Harbor.

Mary, mama acestuia, a fost șocată când fiul ei de patru ani, Charlie, a spus: "Am murit o dată și mă doare." Totul a început când Mary i-a dus pe fiica și fiul ei la un spectacol de sărituri de pe stânci, iar pe drumul de întoarcere spre mașină, Charlie a spus brusc: "Am murit o dată!" Mary a crezut că a spus "am sărit" și l-a întrebat când a sărit. Tânărul Charlie a corectat-o rapid. "Nu. Am murit o dată și mă doare!"

Aflaţi cum vă puteţi menţine tensiunea în limitele normale.

Mary l-a întrebat cum a murit, iar el a răspuns că piciorul său era rănit grav. În timp, povestea lui Charlie a fost reconstituită prin aceste conversații. În viața sa anterioară, el s-a născut ca unic copil numit James Kellow din San Francisco. Când avea în jur de 20 de ani, Kellow era ofițer naval și slujea la bordul unei nave de război. Nava a fost bombardată și a explodat. James și alți trei bărbați au ajuns într-o barcă de salvare și, când au ajuns la țărm, James l-a tras pe singurul membru al echipajului care a supraviețuit pe plajă. Ofițerul a căzut și a murit.

Mary a decis să-l ducă pe Charlie să viziteze USS Alabama, o navă dezafectată, după ce a auzit greșit numele navei. Nu l-a găsit pe James Kellow în lista navei și ghidul i-a spus că Alabama nu a fost niciodată lovită, ci USS Arizona. În timp ce se aflau acolo, Charlie s-a plimbat pe navă ca și cum ar fi fost un marinar experimentat. Mai târziu, mama lui a început să cerceteze USS Arizona, pierdută în timpul atacului de la Pearl Harbor. În cele din urmă, ea a reușit să verifice lista de pe Arizona și a găsit un ofițer, James Kellow din San Francisco.

Cercetătorii au verificat aceste aspecte ale poveștii lui Charlie, inclusiv recuperarea cadavrului Ofițerului Kellow și a celorlalți bărbați din barca de salvare, după ce Arizona a fost lovită de o torpilă japoneză. Bomba a lovit depozitul navei și a explodat pe 7 decembrie 1941, în timpul atacului japonez asupra Pearl Harbor. Nava se află încă la fundul portului Pearl Harbor, iar Memorialul USS Arizona se întinde deasupra apei, chiar deasupra carenei navei.

Citește și Chiromanție. Tot ce trebuie să știi despre LINIA BANILOR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel