Oportunități clare pentru Berbec, Gemeni, Leu și Vărsător. Provocări serioase pentru Rac, Balanță și Taur. În luna iunie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop lunar. Iunie beneficiază de tranzitele lui Marte și Jupiter în semnul Berbecului. 

Luna iunie are două tranzite marcante: Marte și Jupiter în semnul Berbecului. Dacă este să ne referim la mitologie, tatăl(Jupiter) își însoțește fiul(Marte) într-o competiție(Berbecul). Dacă este să ne referim la astrologie, acțiunea se întâlnește cu șansa în semnul noilor începuturi. Da, iunie poate fi o perioadă plină de furie, dar în același timp poate fi și luna în care îți dai seama ce nu merge în viața ta. Pentru că vei avea curajul să accepți și să îți asumi, Marte și Jupiter nu fac altceva decât să te ajute să începi o luptă menită să îți aducă un nou început. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Apucați-vă de sport, este cel mai bun moment pentru a fi mai competitivi și mai dornici să vă depășiți limitele. Începeți lucruri, testați, experimentați! Dacă nu sunteți dornici să faceți nimic, veți fi destul de frustrați. Cu Jupiter și Marte vei fi primul care va primi un cocktail de energie și încredere. Deci astrele sunt de partea ta dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă sau pur și simplu să o iei de la capăt!

Taur/ Ascendent în Taur

Vă simțiți amenințat, fie relațional, fie profesional, fie în zona sănătății. Trebuie să aveți mare grijă de sănătatea voastră, în primul rând, dar și de sănătatea celor dragi. Nu vă implicați în conflictele de la serviciu! Vei avea impresia că nu te poți baza pe nimeni și nimic. Nu îți place să faci nimic în lipsa unui plan bine pus la punct. Pentru tine, noțiunea de compromis va căpăta alt sens.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Viața voastră va fi plină de petreceri, diverse evenimente, voluntariat, ieșiri în lume. Vin tot felul de oameni noi în viața voastră, vi se lărgește cercul de prieteni. Beneficiile lui Marte în semnul Berbecului sunt legate de zona socială unde veți putea să luați hotărâri care să vă uimească chiar și pe voi înșivă.  Veți fi preocupați de "următorul pas". Vor apărea noi oameni în viața ta, meniți să te scoată din zona de confort, să îți arate o altă lume. De asemenea, vei avea acces la unele evenimente pe sufletul tău.

Rac/ Ascendent în Rac

Veți simți că se pune multă presiune pe voi, mai ales în zona profesională. Dar trebuie să știți că primiți și sprijin din partea persoanelor cu autoritate. E posibil să nu vă convină, să fie puțin stresant, dar până la urmă, tot “răul“ spre bine. Poți decide să schimbi locul de muncă, poți primi o promovare, o funcție cu mai multă responsabilitate sau te vei implica într-un proiect provocator de pe urmă căruia vei avea doar de câștigat.

Leu/ Ascendent în Leu

Vouă vă priește din plin luna iunie. Planficați următorul pas, atât pe plan profesional, cât și personal. Veți avea în vedere un ideal, alte obiective. Puteți deschide o afacere, găsi noi moduri de a vă înmulți veniturile sau vei reuși să obții mai mult cu resursele actuale. Trebuie doar să ai grijă să nu te implici în unele proiecte alături de persoane mai dubioase.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Apar situații neprevăzute. Apar conflicte legate de taxe, impozite, moșteniri, dar familia vă sprijină. Relațiile dureroase vor avea două posibilități: vindecarea sau ruperea. Partenerii își mai pot da o șansă sau își vor da seama că statutul de victimă nu le mai aduce multe avantaje. În orice caz, așteptările ca partenerul să se schimbe vor fi falimentare din start. Astrele vor fi favorabile celor care doresc să își deschidă o afacere, să înceapă monetizarea unei pasiuni sau celor care vor să își renegocieze unele condiții financiare, ori la serviciu, ori în cazul unui partaj.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Ori vă certați și vă despărțiți, ori intrați în altă relație într-o clipită. Dacă sunteți deja într-o relație de ceva timp și simțiți că v-ați plictisit, cuvintele și gesturile sunt precum gloanțele. Nu prea e loc de negociere. Folosiți-l pe Marte în Berbec pentru a avea curajul de a vă face curat în ce anume nu merge în relațiile voastre. Iar pentru cei singuri, începe o perioadă nemaipomenită pentru a cunoaște partenerul mult visat.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

La voi este cu multă muncă. Apar noi proiecte în plus și nici nu știți exact de ce să vă ocupați mai întâi. Sunteți mereu într-o continuă cursă. Sunteți predispuși la a uita de voi. Poți căuta un nou loc de muncă, poți renegocia condițiile actuale. În orice caz, vei munci mai mult ca altădată. Și nu doar la serviciu. Vor fi și mai multe responsabilități casnice.Va trebui să ții cont de ceva: timpul tău liber. De cantitatea și calitatea lui, dacă îl folosești pentru educație sau bucuria sufletului tău.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

La voi este tot ce vă doriți. Voi sunteți foarte competitivi în perioada asta, aveți chef de viață, de aventură, de iubire și de flirt. Veți avea parte de călătorii, competiții, aventuri. Nu țineți cont de vârsta pe care o aveți și jucați-vă, bucurați-vă! Vei începe să îți construiești o nouă fundație: o altă carieră, o relație sau o casă/familie. În funcție de maturitatea afișată, vei primi “cărămizile” necesare pentru fiecare “etaj”. Și totul începe, să știi, de la stabilitatea ta emoțională.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Marte poate provoca unele conflicte în familie, vă răscolește pe interior, vă provoacă o furtună emoțională și veți căuta să vă aruncați furia pe cei din jurul vostru. La cel mai mic stimul pur și simplu explodați. Nu vă certați cu vecinii, cu cei de la asociația de proprietar. Sunt favorizate schimbările de domiciliu. S-ar putea să găsești casa visurilor tale sau să o redecorezi/renovezi pe cea în care locuiești. Vor fi avantajați și cei care doresc să schimbe țara sau să se întoarcă la rădăcini.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Schimbări în rutina voastră. Puteți să vă luați o mașină sau să vă luați permisul. Nu o să stați prea mult pe acasă. Relațiile cu familia vor trece prin anumite schimbări, de asemenea, unele se vor construi altfel, altele vor avea de suferit. Ieșiți cât mai mult, socializați, folosiți-vă vorbele în beneficiul vostru. Îți poți depăși condiția, fie prin intermediul unui curs sau prin a fi autodidact. Ar fi păcat să lași să treacă această perioadă fără a acumula noi cunoștințe. Poți călători mai mult. Orice schimbare este binevenită. 

Pești/ Ascendent în Pești

Verificați de acum câți bani aveți în cont sau în pușculiță. Este posibilă creșterea anumitor venituri, e posibil să aveți idei noi despre cum să faceți bani, despre cum să vă explorați talentele. Dar vor fi și cheltuieli. Din punct de vedere profesional, s-ar putea să îți dai seama că ești într-un loc bun, dar care nu îți asigură un sens. Inițial vei încerca să te păcălești, dar cu timpul vei accepta că pentru a le avea pe toate, este nevoie de compromis. Vei avea încrederea necesară să ceri o mărire de salariu, un bonus sau chiar să obții finanțarea pentru propria propria afacere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel